Pengakuan Ini Tidak Perlu Bersumpah

Saya ke Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2011 (PBAKL2011) di PWTC hari ini bertemu dalam sesi perbincangan singkat dengan seorang editor yang boleh bercakap mandarin.

Sebelum ini kami hanya berhubung melalui email percuma akaun google.

Saya sedang menimbangkan tawaran untuk ‘menerbitkan’ kujie2.com dalam bentuk yang lebih serius.

*Cetakan komputer ini tidak memerlukan tandatangan.

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. seronoknya…tahniah kak jie…jgn stop blogging pula…^^

  2. segulung tahniah kpd kak jie. dan segunung tahniah lagi jika berjaya direalisasikan πŸ˜€
    Jom terjah post menarik dari ekspresiruang ..Ukiran Hebat Potret Di Dinding Bangunan Oleh VhilsMy Profile

  3. sayacomel says:

    hehe..main sumpah-simpah plak…

  4. Perkembangan yang membanggakan…semoga berjaya. πŸ™‚
    Jom terjah post menarik dari Kak Long Mawar Merah ..Dia pulangMy Profile

  5. wow…cayalah kakjie. tahniah

    selangkah kehadapan
    Jom terjah post menarik dari nasslimdiet2 ..TGV Birthday Suprise dari NuffnangMy Profile

  6. Salam kak kujie..

    smuga hajat di hati dimakbulkan allah..

    aminnnn
    Jom terjah post menarik dari Zainal ..Why Google Disapproved My AdSense Program RegistrationMy Profile

  7. ferry says:

    tahniah kak jie! πŸ™‚

  8. Adilla Harun says:

    Wow, hebat tu!. Pasti seronok. Selain memeriahkan dunia penulisan.

  9. Wah ini sudah bagus berbanding jenama berus gigi πŸ™‚

  10. Amirez says:

    wah, tahniah kak jie
    Jom terjah post menarik dari Amirez ..Seminar Ibrah Penawanan Konstantinopel 1453My Profile

  11. Boleh order online tak? autograf sekali tau….
    Jom terjah post menarik dari Cikgu Nurin ..Atas Nama Saya yang Menurut PerintahMy Profile

  12. ikoko says:

    semoga berjaya tau kak kujie. proud of u~
    Jom terjah post menarik dari ikoko ..Weight Loss After a C-SectionMy Profile

  13. cayalah kak kujie.. saya nak satu buku versi yang siap autograph
    Jom terjah post menarik dari Rozeman ..Apa itu AdsniagaMy Profile

  14. Assalamualaikum, puan. Terima kasih kerana sudi datang dan mendapatkan buku saya yang tidak seberapa itu. Semoga ia bermanfaat kepada puan dan anak-anak.

    Insya-Allah rancangan tersebut akan menjadi kenyataan andai kena dengan caranya, amin… πŸ˜›
    Jom terjah post menarik dari Zahiruddin Zabidi ..Buku β€˜Bukan Susah Nak Faham’ sudah ada di gerai Galeri Ilmu- PBAKL- PWTCMy Profile

  15. Terbit dalam bentuk cetakan buku ker kak jie.
    hebat-hebat. Tahniah

  16. tahniah kak
    dah makin berkembang maju ekkk

  17. tahniah…satu anjakan paradigma kak jie…
    Jom terjah post menarik dari azura ..Bila novel Ombak Rindu di adaptasikanMy Profile

  18. belalang says:

    wow!!! hebat tu kak jie…
    maksudnya mcm mn ye? akan ada buku kujie.com ke pas nih?
    Jom terjah post menarik dari belalang ..Terdesak Suruh Orang Klik Iklan Kenapa BegituMy Profile

  19. wahhh~taniah kak jie!=)
    Jom terjah post menarik dari Nabiel ..WAYANG – PENUNGGU ISTANAMy Profile

  20. puteraduyong says:

    wah kakjie…sokongan penuh…sedia menyokong dari sudut belakang, hadapan, kiri dan kanan….
    Jom terjah post menarik dari puteraduyong ..CAKAP ORANGMy Profile

  21. wah…tahniah kak jie πŸ™‚
    Jom terjah post menarik dari Azrul Hisham ..Video Latest Trailer – Transformers 3- Dark Of The MoonMy Profile

  22. go for it kakjie!kalau jadi,saya beli satu tapi nak special punya ada autograf beserta ciuman kesan lipstik kat bucuhehe

  23. er, tandatangan adakah sumpah?
    Jom terjah post menarik dari naimulfirdaus ..percuma download novel PDF Antara Dua Bidadari di siniMy Profile

  24. wah nak buat buku ke? akan ku beli nanti

  25. Wahhh…
    Jom terjah post menarik dari Pereman ..Entry Paling Istimewa – Blog Saya Sehari Ada 2000Β± !! SoMy Profile

  26. Kalau terlaksana akan ku beli… πŸ˜‰
    Jom terjah post menarik dari klcitizen ..apa sebenarnya motif awakMy Profile

  27. wow.. tahniah!
    Jom terjah post menarik dari ariff ..Kepentingan Link Pertama Dalam SEOMy Profile

  28. wow ! betui ka ? tahniah huhu πŸ˜›
    Jom terjah post menarik dari puanbee ..Gambar Majlis Perkahwinan Zed ZaidiMy Profile