Polis Mula Pantau Blog

Nak tanya apa tu Datuk? Saman trafik saya dah settle sebelum 10hb lagi.  Kalau nak tanya cara² nak tambah trafik ( pelawat blog ) saya tak pernah buat tutorial tentang tambah pelawat blog, itu bab X-factor.  Saya ajar hal² teknikal saja.

oit… nak pantau blog ke nak cari cerita ‘orang dewasa’?

Polis intai kita, kita jeling² manja gitu….!

©kujie – Dari tengahmalam tadi hingga pagi ini, tiba-tiba saya kesan beberapa  pelawat  pasukan beruniform ke blog ini.

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Hohoho, blog kak Jie dilawat polis. Nanti PM pulak datang ye.
    Jom terjah post menarik dari Hisyam ..8 Tips Pembentangan Yang BaikMy Profile

  2. hahaha, ingatkan apa la tadi, rupanya dia jaga tepi kain kakjie gak ni..
    Jom terjah post menarik dari syahrilhafiz ..Bila Artikel Diterjemahkan BahasaMy Profile

  3. kat blog kita, rasanya tak ada keyword panas, tapi keyword pasal penguguran banyak la… macam mana la boleh terlekat keyword tu… pening – pening…
    Jom terjah post menarik dari shay ..Kata PepatahMy Profile

  4. kena beringat sebelum menerbitkan sesuatu entri..
    Jom terjah post menarik dari Mus ..Amboi Bang- Besarnya Kotak Air Tu!!My Profile

  5. diorang cari blog2 yang ada buat isu2 politik kot….nak masukkan dalam ISA 😆 tapi blog ni membuatkan diorang kiciwa.huhu
    ker diorang curi line internet pasukan polis….curi tulang sambil bertenet.. 😆

  6. blog anda sedang dipantau, hahahah sabar je la, tapi ngeri pula kan kakjie bila datang pelawat mcm tu
    Jom terjah post menarik dari mijie ..Jalan-jalan di zoo taipingMy Profile

  7. Aku Budak Melayu says:

    situasi…

    Blogger: Adus… aku dapat saman trafik lagi…
    Member: aik… cam ne plak tu? ko bukan ada moto pon aku tgk…
    Blogger: Blog aku trafik mencanak sangat kot…
    Member: ????

  8. Whorrr begitu.. tp di belogsepot cara nak detect kena guna software la kan? kat wp mmg la ade..

  9. Saya ada view mengenai pemilik blog diminta beri login dan password. Nak rasa tergelak pun ada dengan backgound suara kucing

Trackbacks

  1. Khidmat Blogger Secara Percuma | Hidup Biar Sedap says:

    […] Saya pun mula deactivate beberapa plugin dan agak terkejut kerana tiada kesesakan trafik di blog ini kerana lalulintas sudah dipantau oleh RMP. […]