RM 250 Untuk Dimenangi!

Hadiah

* Tempat pertama: Wang tunai RM70
* Tempat kedua x 3: Wang tunai RM30
* Tempat ketiga x 3: Wang tunai RM20
* Referral terbanyak: Wang tunai RM30

Ceritakan tentang blog anda/blog kegemaran anda. Apakah keistimewaan blog anda/blog kegemaran anda?

Syarat-syaratnya , baca di [sini]

Jangan lupa, sila nyatakan dari mana anda tahu kontest ini.Β  Contoh :

Saya tahu kontest Tulis & Menang ariffshah.com dari blog kujie2.com

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. knightblogger says:

    aik. berubah lagi theme blog nih. hehe..

  2. War….kalau saya sekaya mereka sudah tentu saya pun ingin join. :p
    .-= tekkausΒ΄s last blog ..Food Poisoning (Again) =-.

  3. .D.d L a L a. says:

    kak jie saya perlu bantuan… nanti kak jie check email ye…

    terperasan ada advertlets and innity… ubah selera ke… πŸ˜‰
    .-= .D.d L a L a.´s last blog …naked hapiness. =-.

  4. blog baru lg. hehe nnt la join~
    .-= Faiz´s last blog ..Selamat Kembali Scromix & Pengajaran Daripada Raja Lawak 4 =-.

  5. LuahanHati says:

    tak tau camne bleh tersesat kat blog ni…huhu

    Wahh…ada contest rupanya…ni peluang baik ni.
    InsyaAllah, terasa juga ingin mencuba ni….
    .-= LuahanHati´s last blog ..Ibu dan isteri, mana lebih utama? =-.

  6. Menarik nie…erm… alamak kak, kena cari idea2 yang mantop gitu..
    .-= zik´s last blog ..Sindikit gores dan menang, perlu kita banteras!! =-.

  7. dah tgk b4 nih kat blog ariff, tapi tak kesempatan lagi nak nulis/ngarang..
    .-= fiezaradzi´s last blog ..Tutorial Favicon untuk Blogspot =-.

  8. Setakat ini belum pernah menyertai mana-mana contest dalam duni blog. Mungkin akan join 1 hari nanti πŸ˜‰

  9. contest yang melibatkan penulisan…aramak, maksu tak tahu nak goreng apa. tapi menarik juga untuk dicuba πŸ˜›
    .-= Mak Su´s last blog ..N3 ketiga hari ini: Macamana boleh jadi pelakun tambahan? =-.

  10. menarik..menarik πŸ˜›
    .-= papamafia´s last blog ..Pencarian di hujung waktu =-.

  11. nuaeman says:

    best juga karang mengarang nih.. den suko.. hehe
    .-= nuaeman´s last blog ..Haramkah Berblogging? =-.

  12. TMUkmkd says:

    hoh wa tak reti menulis kretip :mrgreen:
    .-= TMUkmkd´s last blog ..Jangan Lupa Salinan Sandaran =-.

  13. huhuhu.. bab puji diri dan jaul diri sendiri ni, maza kurang mahir ler..

    kalau setakat buat cerita merapu tu, reti ler.. hehehhe
    .-= maza´s last blog ..Dunia Yang Semak. =-.

  14. Neacafe ais says:

    Bab nak buat karangan ni yang lemah. kehkeh
    .-= Neacafe ais´s last blog ..Mood dan idea yang hilang di bawa angin =-.

  15. Blog Tactic says:

    kalau ada masa, boleh join kontest ni

  16. bila la nak rajin join contest ni..hehe
    .-= Bb Hussain´s last blog ..Tersentuh jiwaku =-.

  17. salam jie… lama tak dengar berita. apa khabar..?

  18. hok aloh… baru je buat entri ni. chiss… hahaha tadek rezeki apa nak buat…
    .-= Kreuger´s last blog ..Fabulous Cat – Bawaku Terbang =-.

  19. hoho contest dtg lg ek..kne join ni
    .-= x-po´s last blog ..COUPLE JAUH MENYEKSAKAN HIDUP =-.

  20. insyaAllah,akan saya sertai…
    .-= eyriqazz´s last blog ..Restoran Nasi Dagang Ulik Mayang @ Taman Melati =-.

  21. Menarik kalau ada contest cam ni =)

  22. wowww….kalaulah sha ada masa nak mengarang. kan best…
    .-= cheryna´s last blog ..sha: i like red cheeks =-.

  23. ehehe.. menarik
    .-= jard´s last blog ..Perjalanan hidup seorang lelaki =-.

  24. denaihati says:

    emmm menarik ni. Insyallah saya akan join dan promosikan contest ni.
    .-= denaihati´s last blog ..Dijemput ke Majlis Jamuan Petang 1Malaysia bersama PM =-.