RM 250 Untuk Dimenangi!

Hadiah

* Tempat pertama: Wang tunai RM70
* Tempat kedua x 3: Wang tunai RM30
* Tempat ketiga x 3: Wang tunai RM20
* Referral terbanyak: Wang tunai RM30

Ceritakan tentang blog anda/blog kegemaran anda. Apakah keistimewaan blog anda/blog kegemaran anda?

Syarat-syaratnya , baca di [sini]

Jangan lupa, sila nyatakan dari mana anda tahu kontest ini.Β  Contoh :

Saya tahu kontest Tulis & Menang ariffshah.com dari blog kujie2.com

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

28 thoughts on “RM 250 Untuk Dimenangi!”

  1. kak jie saya perlu bantuan… nanti kak jie check email ye…

    terperasan ada advertlets and innity… ubah selera ke… πŸ˜‰
    .-= .D.d L a L a.´s last blog …naked hapiness. =-.

  2. blog baru lg. hehe nnt la join~
    .-= Faiz´s last blog ..Selamat Kembali Scromix & Pengajaran Daripada Raja Lawak 4 =-.

  3. tak tau camne bleh tersesat kat blog ni…huhu

    Wahh…ada contest rupanya…ni peluang baik ni.
    InsyaAllah, terasa juga ingin mencuba ni….
    .-= LuahanHati´s last blog ..Ibu dan isteri, mana lebih utama? =-.

  4. Setakat ini belum pernah menyertai mana-mana contest dalam duni blog. Mungkin akan join 1 hari nanti πŸ˜‰

  5. contest yang melibatkan penulisan…aramak, maksu tak tahu nak goreng apa. tapi menarik juga untuk dicuba πŸ˜›
    .-= Mak Su´s last blog ..N3 ketiga hari ini: Macamana boleh jadi pelakun tambahan? =-.

  6. best juga karang mengarang nih.. den suko.. hehe
    .-= nuaeman´s last blog ..Haramkah Berblogging? =-.

  7. hoh wa tak reti menulis kretip :mrgreen:
    .-= TMUkmkd´s last blog ..Jangan Lupa Salinan Sandaran =-.

    1. @maza, Baca ayat ni

      Ceritakan tentang blog anda/blog kegemaran anda. Apakah keistimewaan blog anda/blog kegemaran anda?

        1. @maza, jgn lupe utk rakam mase tido tu, mane tau aade idea yg keluar..mengigau la tuh.. :mrgreen:
          .-= hafizmd´s last blog ..Gali-Gali Contest =-.

  8. Bab nak buat karangan ni yang lemah. kehkeh
    .-= Neacafe ais´s last blog ..Mood dan idea yang hilang di bawa angin =-.

  9. hok aloh… baru je buat entri ni. chiss… hahaha tadek rezeki apa nak buat…
    .-= Kreuger´s last blog ..Fabulous Cat – Bawaku Terbang =-.

  10. emmm menarik ni. Insyallah saya akan join dan promosikan contest ni.
    .-= denaihati´s last blog ..Dijemput ke Majlis Jamuan Petang 1Malaysia bersama PM =-.

Comments are closed.