#SBB2013 Bebel Si Kuda Belang

image

“Suara Kak Jie macam anak dara….”

“Kak Jie macam mak-mak ..pesan jangan itu …. jangan ini.. ”

Yang paling tak tahan….

“Kak Jie macam kuda belang..”

image

ha ha ha… bila tengok gambar ni… baru sedar mana datangnya si kuda belang.

Terimakasih untuk Ai Media Network untuk gambar.

image

Gambar dari Puan Bee

Ini jurugambar yang saya bawa tetapi dia lebih berminat dengan semua makanan yang sedap-sedap dari apa yang berlaku sekeliling.

Saya sekarang berada di Bukit Gambang Resort City bersama suami, anak-anak, mak ayah, adik beradik, ipar duai dan anak saudara….. mengigil sambil menaip ni…..

sent from my GT-i9300

30 Replies to “#SBB2013 Bebel Si Kuda Belang”

  1. kah kah kah.. tak boleh blah ayat kuda belang tu. pecah perut menggelak. kalau dok citer pasal gathering ni.. 44 malam bercerita pon tak abis lagi bahang dia

  2. wah kakjie bagi forum msti banyak tips boleh sumbat..
    terimakasih haritu tolong saya kat group denaihati masa blog xboleh buka..
    problem kat hosting..memng xtakboleh buat apa..

  3. tq for the tips kak jie, alahai biarlah si intan makan, kan nak berjalan jauh, anak kak jie pemurah dengan senyuman macam mamanya juga, so sweettt

  4. dari tadi fikir pasal kuda belang dalam SBB2013. Lepas ternampak gambar. Baru saya faham… ooo.. itu rupanya!

  5. hihi..wah3 kak jie.. ceramah di #SBB2013 ..bukan ceramah lah, macam forum gtu 🙂 tahun depan saya akan pastikan saya pergi ke #SBB2014

  6. Titan kata naluri keibuan sangat kuat memang tahu kehendak anak. Dia kantoi apabila kak Jie sebut password ‘cendol’.

    Saya baru perasan kak Jie pakai baju belang. Inilah sebabnya kesan tak membaca.:-)

Comments are closed.