Sedang Dibaikpulih


Minta maaf, blog ini sedang dibaikpulih atas kecuaian saya terdelete wp-content file.

Nota : Theme dan Plugin telah diinstall tanpa masalah – cuma image.  Blog ini ada 1883 image dan semuanya error 404.   Belum dapat idea macam mana nak selesaikan masalah ini.   Terimakasih untuk Mr.Kay dan Azman Ishak yang banyak menolong.

©kujie – terimakasih kawan-kawan di twitter yang banyak membantu dan memberi sokongan.

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

40 thoughts on “Sedang Dibaikpulih”

  1. Kesilapan berlaku memang sukar diselesaikan, apatah lagi bila tak buat back up, bila dah error sana sini kepala pun naik blur…

    Hubungi pihak hosting dan mintak diaorang restore kepada hari sebelum kejadian. Kalau hilang content dan database sehari takpelah…

    Yang error tu redirect jer ke archive atau index.
    Jom terjah post menarik dari ardzham ..Uric Acid- mee bandung- sambal tempeMy Profile

    1. pasal www tu kalau wordpress ada plugin dia…itu je

      bab template ni..haha… dah sengal dari semalam
      bukan sengala – terdelete..2 jam juga blog down putih melepak tak boleh akses
      nasib baik dpt blik theme dan plugin..jadi skrg nak kena buang masa edit atau buang image yang error 404
      bukan sikit..ni..mau seminggu pun tak habis

    1. ini buat stupid mistake…adohaiiiiii….. nak delete lain, lain pula yg buat
      bkn masalah kecik pula..abis theme tak boleh install
      2 jam down… skrg ni 2 hari pun belum tentu dpt selesaikan bab image tu

  2. sabar la kak jie. Ada hikmat tu.
    blog saya pun ada masalah bila ubah templete.
    widget linkwithin tunjuk post dari blog lain.
    puas saya godek-godek nak delete widget tu tapi
    tak jumpa. tengah pening kepala ni

  3. maza penah mengalami gangguan seperti ini…

    aduhaii.. memang perit sikit.. tapi bersabarlah..

    Daripada Dia kita datang, kepada dia juga kita pergi.. huhuhu

  4. hahah tak masuk blog time mama renovate.yonna mmg seram bab2 coding ni. hari tu error sikit je, menjerit2 kat kay minta tolong hahaa
    Jom terjah post menarik dari yonna ..The So Called ReunionMy Profile

  5. Alamak Kak Jie, terdelete wp-content naya la. Tu kena buat backup blog seminggu sekali kot.hehe. Xpe,Moga Kak Jie terus bertahan kerana blogging adalah passion.eceh 🙂

    1. plugin, image dgn theme semua hilang…skrg ni tgh install plugin… theme ni kena renovate ..inilah theme asal..hehehe.

      gatal tangan..mcm ni lah

      1. yup perasan ni tema masa mula2 tukar theme. tak de banner baru,, masih suci haha tak pe.. kejap je tu 😀

Comments are closed.