Selamat Pengantin Baru Azrul & Amrina

Azrul Hisham , saya kenal dari dunia blog. Kami pernah berjumpa di Gathering Geng Blogger di Putrajaya dan Perjumpaan Blogger di Taman Rimba Komanvel tahun 2010.

Bukan saja di perjumpaan Blogger, hari raya bulan Ogos lepas, dia datang bertandang ke rumah. Jodohnya dengan gadis Rawang.

image

Selamat Pengantin Baru Azrul & Amrina… Semoga Allah memberkati pasangan pengantin ini dan melimpahkan berkat kepada mereka dan menghimpunkan kedua mereka berdua di dalam kebaikkan.

image

azrul adalah antara beberapa adik blogger yang bercerita , berkongsi dan bertanya pendapat secara peribadi seperti adik dan kakak dalam beberapa hal kehidupannya . Ada seorang yang juga akan menjadi pengantin tak lama lagi…. blogger popular yang mungkin akan menjadi berita tergempar..hiks! sayakan blogger mak-mak….

sent from my GT-i9300

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Selamat menikah, selalu bahagia dan rukun hingga kakek nenek..
    Jom terjah post menarik dari Jefri ..Manfaat & Pentingnya Minum Air Putih Bagi Kesehatan TubuhMy Profile

  2. selamat pengantin baru buat Asrul dan pasangan .semoga berbahagia hingga akhir hayat
    Jom terjah post menarik dari Ladfe Amir ..Semalu – Jamal Abdillah feat Allahyarham SamadMy Profile

  3. Barakallahu lakuma wa jama’a bainakuma fi khair. Semoga dilimpahi keberkatan dan kasih sayang dalam hidup berumah tangga.
    Jom terjah post menarik dari Arrazi ..7 Teknik Berkesan Menguasai Bahasa Asing Dalam Masa 6 BulanMy Profile

  4. azrul..dah lama dia tak jengah blog saya dan sebaliknya..hehe

    tahniah buat kedua mempelai 😉
    Jom terjah post menarik dari cikgu naman ..iPhone 5 Gadget ImpianMy Profile

  5. tahniah Azrul. dah selamat jadi suami orang.

  6. Assalamualaikum,
    Selamat pengantin baru, moga2 kekal dunia akhirat.
    Jom terjah post menarik dari anyss ..Berfikir Positif Gaya Prof MuhayaMy Profile

  7. sama cantik, sama padan…
    Jom terjah post menarik dari Farid Adam ..Definisi Jutawan HartanahMy Profile

  8. walaupun tak kenal nak ucap jugalah… selamat pengantin baru buat azrul dan pasangannya.. moga berbahagia hingga ke syurga… dan selamat datang ke Rawang :))
    Jom terjah post menarik dari ieda ..ww ; kasih abangMy Profile

  9. Wah met nikah dan menempuh hidup baru, moga2 bahtera rumah tangganya tetap langgeng..
    Jom terjah post menarik dari Ramzi ..Cara Membuat / Memasang Menu Navigasi Breadcrumbs Terindex GoogleMy Profile

  10. Ramai yang berkahwin bulan ni yer -selamat pengantin baru buat Azrul
    Jom terjah post menarik dari azman ..Dua Kenduri Untuk Hari IniMy Profile

  11. Selamat pengantin kepada beliau. Walaupun tidak mengenali sebelum ini.
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Sesalju salji di Taman Iklim Sederhana 4 MusimMy Profile

  12. Sama cantik, sama padan. Semoga pasangan ini beroleh kebahagiaan berumahtangga selamanya.
    Jom terjah post menarik dari Kak Long Mawar Merah ..Kota LukutMy Profile

  13. Selamat menempuh hidup baru dan semoga pernikahannya menjadi barokah dunia akherat aamiin…
    Menjadi keluarga yang sakinah, mawaddah dan warahmah aamiin
    Jom terjah post menarik dari Blog Keperawatan ..Memberi Nama Baik Untuk AnakMy Profile

  14. Mohd Zakwan says:

    tak kenal pulak.. hehe apa2 pun semoga perkahwinan kekal hingga ke anak cucu ! 🙂

    jemput singgah blog zakwanzain [dot] com ye….
    Jom terjah post menarik dari Mohd Zakwan ..Teknik Untuk Dapatkan Banyak Like di Fanpage FacebookMy Profile

  15. Selamat pengantin Baru semuga dapat mengharungi dunia berumahtangga yg penuh asam garamnya.
    Jom terjah post menarik dari Denaihati ..Cepat sangat belanja macam orang kayaMy Profile

  16. tahniah Azrul dan pasangan hehehe
    Jom terjah post menarik dari topo ..Koleksi Roti Bakar yang Sangat ComelMy Profile