Temujanji WhatsApp

nasi lemak teh tarik

Pagi tadi ada blogger datang , sesi nasi lemak teh tarik….

anak blogger

Sesi petang, seorang lagi blogger sampai. Ibu tiga anak.

Siapa mereka? Nantikan entri lengkap bergambar seterusnya….

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Sekarang sudah canggih senang hendak buat temu janji dengan mengunakan aplikasi WhatsApp sahaja.
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Entri pemanas badan blog AkuBiomedMy Profile

  2. kunjung mengunjung mengakrabkan lagi silaturrahim 🙂
    Jom terjah post menarik dari auc dot com ..Bukti Baru Bush Telah Tahu Mengenai Serangan 11 September 2001My Profile

  3. Gambar yang last semua orang kenal tu anak Puan Bee..
    Jom terjah post menarik dari Hazmin Hamudin ..Keputusan Peperiksaan Pengesahan Jawatan Kumpulan Sokongan IMy Profile

  4. Assalamualaikum,
    Nak pi umah kak Jie, tapi malu lah pulakkk….
    Jom terjah post menarik dari Anyss ..Siti Nurhaliza Style Parody Oppa Gangnam StyleMy Profile

  5. yang sesi petang saya tahu Puan BEE kan kak jie
    Jom terjah post menarik dari azura ..Babak CintaMy Profile

  6. saya kenal bro azman dlm gambaq
    Jom terjah post menarik dari matjoe ..Aidifitri 2012 – Tanpa Abah Aidilfitri tetap TerusMy Profile

  7. Seronok melihat keakraban rakan blogger..
    Jom terjah post menarik dari Hairul Azni ..Pembentangan Bajet 28 September 2012-Bonus Kakitangan Awam Akan Diumum?My Profile

  8. Hihi tajuk yang ambil
    masa lama untuk fikir .. seronok .. tunggu next entri
    Jom terjah post menarik dari puanbee ..Piket Oleh Pekerja Kilang Mafipro SDN BHD Taiping (Kilang Sardin Ayam Brand)My Profile

  9. hahaha nice title entri…temujanji whatapps pun jadi kan
    Jom terjah post menarik dari mijie ..Wordless Wednesday – Kemalangan di jalan yang lurusMy Profile

  10. Singgah sambil main ayaq…best2…nak datang jugak!
    Jom terjah post menarik dari Jun ..Mengejar Pahala Tetapi Dosa Pula Yang MengimpitMy Profile

  11. Kak jie saya nak datang… 😀
    Jom terjah post menarik dari Eizil ..Hisamitsu ByeBye-Fever Super coolMy Profile

  12. Ramai blogger yang berkunjung ke rumah akak tu.. Kak Jie jamu makan apa tu? tak berapa jelas…
    Jom terjah post menarik dari Nur ..Muffin CoklatMy Profile

  13. Kecik hati tak ajak saya 😆
    Jom terjah post menarik dari Affan ..Beraya dan Jalan-Jalan di Ottawa, KanadaMy Profile

    • hahahaha… semua orang kecik hati sebab kak jie tak ajak
      sebab kak jie memang tak ajak sesiapa pun

      dia orang yang cakap..” kak jie , kami nak datang…” heheheh
      kalau berani cakap le mcm tu…cakap…. cakap… :p
      Jom terjah post menarik dari Kujie ..Laksa Mee SetiawanMy Profile

  14. wahhh, selamat berhari raya..
    Jom terjah post menarik dari muazfaris ..Usain Bolt Main untuk Man Utd tahun depan?My Profile

  15. rumah terbuka bersama rakan-rakan blogger ke kak jie.
    Jom terjah post menarik dari hatiputera ..Muaz Faris dan Google AdsenseMy Profile