Terimakasih Untuk Rekod Baru

Dalam masa 2 jam 15 minit untuk membaca 65 entri!  Rekod baru untuk tahun ini 2010.

Terimakasih untuk pengunjung dari Johor Bahru yang datang melalui blog student Malaysia di Rusia – Pascaspm . Tapi bukan dia yang datang – kalau dia senang nak nampak ‘bendera’ putih biru merah.

Pengunjung ini  pembaca baru – First visit: Thu Oct 14 2010 2:15am.  Datang lagi ye…. ada 1400+ entri  lain yang awak belum baca.:lol:

Bila aku rasa paling lemah, noob, loser plak, masa tuelah aku berdoa memohon kekuatan. Orang yang paling berkuasa adalah mereka yang berdoa ketika mereka lemah.. kalau aku tak pernah rasa lemah, aku takkan berdoa untuk jadi lebih kuat… Pascaspm

Saya juga lemah – menangis waktu berdoa solat terakhir sebelum tidur. Untuk suami di sana, anak di sini anak di situ saya begini dia begitu awak sudah tentu.

©kujie – Terimakasih juga untuk azmanishak.com yang bertugas lewat malam membetulkan Cascading Style Sheets (CSS) blog ini.

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Aduh , saya paling banyak pun pernah baca 10 entri je dalam 1 hari kak Jie 🙂
    Jom terjah post menarik dari Farah ..Kalau Perempuan Kata Lelaki Itu Kacak – Itu Perkara Biasa Kalau Lelaki Kata Lelaki Itu Kacak – Itu Apa Maknanya My Profile

  2. biasalah, tulisan kak jie ni ibarat jampi serapah ni, siapa terkena pasti takkan terlepas… dah baca satu, baca yang lain….hehehehe

    sebab tu kalau tak baca sehari rasa macam kurang jer… bahaya tul blog kak jie ni…hehehehehe
    Jom terjah post menarik dari zikri ..Kalam Jumaat – Berbakti Kepada Ibu BapaMy Profile

  3. Syafrizal says:

    Rajinnya ko man.. kalau aku dah tidur dah hehe
    Jom terjah post menarik dari Syafrizal ..Perawatan bagi demam denggiMy Profile

  4. Tahniah Kak Jie,,2h 15m tuh,.
    Jom terjah post menarik dari eiela ..Anak-Anak Yang Kuat Telinga AuditoriMy Profile

  5. nampaknya dah tambah sorang peminat baru ni.. hehee.. okla tu.. die suka kak jie tulis ni.. tak pun de secret admirer.. hihii
    Jom terjah post menarik dari fiezaradzi ..Rezeki Ibu MengandungMy Profile

  6. wow! memang pecah rekod tuu! 😀
    Jom terjah post menarik dari zuls ..Kenaikan Harga Getah RM1190 AlhamdulillahMy Profile

  7. dasyat!

    pembaca itu betul2 terpesona dgn gaya penulisan kak jie!

    hebat la kak jie!
    Jom terjah post menarik dari belalang ..Yalal Chin TenatMy Profile

  8. Wah! macam baca novel lah pulak..
    Jom terjah post menarik dari Pala Maldini ..ONE LUCKY WOMAN!My Profile

  9. afiq aiman says:

    sekali baca sampai 65entri..hbt…satu tepukan gemuruh..tp igt..kak jie kata ada 1400+ entri lain yang awak belum baca..hehe
    Jom terjah post menarik dari afiq aiman ..Blogger Dan Wartawan-Apa BezanyaMy Profile

  10. wahhh..tabikla..hehe

    fanati..fanatik..tiba² teringat lagu KRU 😀
    Jom terjah post menarik dari chekgu naman ..Demi anakanda- pokok mambu yang tinggi ayahanda panjat untuk khasiat daunnyaMy Profile

  11. intankuterpilih says:

    uiks, sampai 65 entri ea…kira peminat fanatik kak jie la nie.tahniah kak jie..
    Jom terjah post menarik dari intankuterpilih ..Entry RingkasMy Profile

  12. nampaknya gaya penulisan blog nie memang kena dengan jiwa atau minat die…. 😀

  13. denaihati says:

    ada sesuatu yg peminat baru tu suka dengan blog ni pastinya
    Jom terjah post menarik dari denaihati ..Proton InspiraMy Profile

  14. salam..
    tahniah blog anda
    memang hebat..saya
    pun guna ping laman
    sosial..
    Jom terjah post menarik dari zulkbo ..Telah Bertukar Domain wwwzulkbocomMy Profile

  15. mrs jamal says:

    suka pink ni..fresh…letak la lukisan intan tu..comey what
    Jom terjah post menarik dari mrs jamal ..Tanda Tanda Nak MatiMy Profile

  16. Wah!

    “Tercipta satu lembaran sejarah
    Di tanah suci taman Serendah…
    hari mulia, penuh sa’adah
    Kujie telah pecah rekodnya…. lalalalal”

    KEBAMBOOOMMMMM

    heheheh :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari maza ..SAM dan Kisah Kertas Peperiksaannya – 1997My Profile

  17. klu blog best memang ramai le yg dtg.. 😉
    Jom terjah post menarik dari Lee ..L &amp M Lidah dan MulutMy Profile

  18. ni mesti ketagih! 😆

    dah baca 1 nak baca lagi.. lagi.. dan lagi!

    membuktikan tulisan kak jie buat orang terpesona! 😉
    Jom terjah post menarik dari mrs azmi ..post 223 – budak kecik tu dah ada namaMy Profile

  19. Blog engagement tahap gaban!

  20. wow..hebat tu..tahniah kak jie 😉
    Jom terjah post menarik dari Bb Hussain ..Undang-undang TarikanMy Profile

  21. wow, rekod tercipta
    Jom terjah post menarik dari sharinginfoz ..Pemilikan Kad Kredit Jatuh 16- Cukai PerkhidmatanMy Profile

  22. fanatik sgt tu. hehe
    Jom terjah post menarik dari Affan ..Wikipedia- Palestin vs Israel!My Profile

  23. sampai 65 entri dia baca, memang betul-betul peminat ni
    Jom terjah post menarik dari mijie ..Kenapa blog saya tiada dalam google search engineMy Profile