The Love You Give, Is The Love You’ll Get

Macam orang mengantuk musim hujan disorongkan bantal dan selimut. Terimakasih eizil kerana respon entri Kak Jie Minta Tolong… Please

Ramai yang memberi pertolongan – terimakasih untuk semua terutamanya untuk seorang kawan blogger yang menghubungi melalui email dengan beberapa skrinshot dan jalan penyelesaian.

Minggu ni, mood kelaut – nak belek coding² rasa malas sangat. Mungkin sebab belum sihat sepenuhnya – masih batuk dan sesekali demam. Demam angau ke demam rindu tak pasti yang mana satu! :lol:

Bila eizil hulurkan tangan nak membantu – cepat² je rebut peluang. Bangun pagi tadi tengok semua dah tersusun cantik, lawa dan gebu.

Ramai orang menggali perigi
Ambil buluh lalu diikat
Ilmu dicari tak akan rugi
Buat bekalan dunia akhirat

©kujie – what you give, you get back – jadi hati² upload gambar anda di blog/ facebook…..  motif ? ^^

26 Replies to “The Love You Give, Is The Love You’ll Get”

  1. Segan pula rasanya bila kak jie buat artikel macam ni, sekadar membantu apa yang terdaya, sambil membantu orang lain, membantu diri sendiri juga, sebab bila dah tertekan ngan kerja, perlu buat benda lain untuk legakan tekanan tersebut. 😀 Kebetulan kak jie memerlukan, so macam orang ngantuk disorongkan bantal juga untuk saya.
    Jom terjah post menarik dari Eizil ..Pakej hosting bersama domain percumaMy Profile

  2. Rasanye Kak Jie akan stop blogging tak one day? If so, boleh tak kak jie ‘get used’ dengan hidup tanpa berblogging…

    soalan ini ditujukan khas untuk Bro Rohaizad sekali…

    sorry soklan came out of nowhere..
    peace..

    ciao!
    Jom terjah post menarik dari Azahar Salleh ..Dilema Anbuntu Bukan AndartuMy Profile

  3. cantik lah..dah tersusun kotak komen ni..saya punya blog kalau buat pengumuman ada orang nak tolong tak? 😆

    isu panas? sama je macam lauk..nanti basi jugak kalau takda yang tolong simpan dalam fridge atau panaskan 😉

  4. gosip ape kak jie?

    (nada busybody) hahaha.. saya kurang blogwalking. blogwalking ke banglo2 pilihan saja – contoh blog kak jie la.. hehehe..
    Jom terjah post menarik dari zzeffa ..Ya Sila BersabarMy Profile

Comments are closed.