Tiga Puluh Ribu Serba Satu

kujie
30,000 – Tiga puluh ribu adalah angka yang dicatit.

Mengikut plugin Liz Strauss Comment Counter

Conversations- As of today, there have been here on this blog 28588 comments, 292 pingbacks & 85 trackbacks. Given that you currently have 1143 posts (including pages), this makes a conversation ratio of 25.34 comments per post.

Terimakasih kerana sentiasa memberi respon kepada setiap entri saya. Kepada pengjunjung senyap yang setiap hari menjengok, janganlah malu untuk bertegur sapa. Kata pakar motivasi, perhubungan lebih indah dan harmoni jika mempunyai komunikasi dua hala.

Kepada Puan Azmi , tahniah kerana menjadi pengomen yang ke Tiga Puluh Ribu. Bila free kita lepak kat nasi ayam trapit lite ye…. You’ve got my number , why don’t you use it? :lol:

©Kujie – saya nak ke Kuala Selangor lepas Asar kejap lagi, abang ipar saya buat kenduri malam ni. Pagi Sabtu dia suami isteri dan mak mertua saya akan ke Mekah.
p/s – maafkan  komen yang tak sempat dibalas.

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

41 thoughts on “Tiga Puluh Ribu Serba Satu”

  1. adeh apsal sy tak dapat tempat tu 30K? takpe tunggu pengomen 40K pulak (hu3).

    30K banyaknya jumlah komen akak (hu3)
    .-= megat´s last blog ..Kawal Stress, Bogel Seluruh Diri, Minda Dan Hati =-.

  2. suspen jer tajuk entri kak jie..igt duit hantaran sape la sebanyak tuh..serba 1 plak tuh..tahniah utk kak jie..moge trus sukses..lpas nie..nombor brape plak? 😆

  3. Kak jie kalu jadi calon pilihanraya pasti menang tanpa bertanding……

    Teruskan …. akak punya blog mempunyai visitor yang tersendiri ….
    caya lah..

    saya cemburu melihat kejayaan akak 🙄

    1. @wanmus, tak pernah rasa nasi ayam penyet, mcm mana nak banding kan..

      heheheh……..kena belanja kak jie nasi ayam penyet lah..baru boleh komen :mrgreen:

  4. huiyoo..sakan nyer komen kat blog kak Kujie…hehe duk ingat hantaran kawen gak…

    bila nak belanja Nine hosting kak Kujie ? haha..
    .-= Nine´s last blog ..Finland : Colours Of Autumn 2009 =-.

    1. @Nine, mgkn ada pemenang lain, tapi kak jie tak pernah buat contest
      tiba2 je adalah yang bertuah
      cara tu lebih suci murni dan tulus ikhlas 😆

    1. @mrs azmi, kalau rajin tolong reply komen org lain pun tak pe…tak semestinya tuan blog jer berkomunikasi dgn pengunjung….

      nnt kak jie buka kaunter baru kt sebelah kak jie…heheheh 😆

    1. @mrs azmi, wahhhhhhhh…dah lupa ke awk tu tgh diet…kehkehkeh 😆

      ehh..kalau nk jalan p rawang pun tak pa, depan parkson tu dah buka restoran suraya kg baru… 😆

Comments are closed.