Tiga Puluh Ribu Serba Satu

kujie
30,000 – Tiga puluh ribu adalah angka yang dicatit.

Mengikut plugin Liz Strauss Comment Counter

Conversations- As of today, there have been here on this blog 28588 comments, 292 pingbacks & 85 trackbacks. Given that you currently have 1143 posts (including pages), this makes a conversation ratio of 25.34 comments per post.

Terimakasih kerana sentiasa memberi respon kepada setiap entri saya. Kepada pengjunjung senyap yang setiap hari menjengok, janganlah malu untuk bertegur sapa. Kata pakar motivasi, perhubungan lebih indah dan harmoni jika mempunyai komunikasi dua hala.

Kepada Puan Azmi , tahniah kerana menjadi pengomen yang ke Tiga Puluh Ribu. Bila free kita lepak kat nasi ayam trapit lite ye…. You’ve got my number , why don’t you use it? :lol:

©Kujie – saya nak ke Kuala Selangor lepas Asar kejap lagi, abang ipar saya buat kenduri malam ni. Pagi Sabtu dia suami isteri dan mak mertua saya akan ke Mekah.
p/s – maafkan  komen yang tak sempat dibalas.

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Wahhhh.. ada catatan di situ.. Ingatkan cerita pasal hantaran kahwin.. :mrgreen:
    .-= samdaddycool´s last blog ..Ebook sampah dan duit haram…. =-.

  2. War…Posts yang kak telah tulis telah lebih daripada 1000? hebatnya! Saya baru sahaja setengah jalan.
    .-= tekkaus´s last blog ..Top 10 Most Embarrassing Moment! =-.

  3. adeh apsal sy tak dapat tempat tu 30K? takpe tunggu pengomen 40K pulak (hu3).

    30K banyaknya jumlah komen akak (hu3)
    .-= megat´s last blog ..Kawal Stress, Bogel Seluruh Diri, Minda Dan Hati =-.

  4. Banyak tu 30k kak jie.. nak kira pakai jari pun tak leh. 🙂
    .-= TokNabe´s last blog ..Aktiviti Hujung Minggu….Penat =-.

  5. Fatin Pauzi says:

    Yang ke 4000 tak de, Kak? Hehe

  6. suspen jer tajuk entri kak jie..igt duit hantaran sape la sebanyak tuh..serba 1 plak tuh..tahniah utk kak jie..moge trus sukses..lpas nie..nombor brape plak? 😆

  7. hashim habeed says:

    Kak jie kalu jadi calon pilihanraya pasti menang tanpa bertanding……

    Teruskan …. akak punya blog mempunyai visitor yang tersendiri ….
    caya lah..

    saya cemburu melihat kejayaan akak :roll:

  8. Caiyolahj kak Jie.
    Hehehe!!! :mrgreen:
    .-= Eriyza´s last blog ..Pintu Terkopak Ditalu Kapak =-.

  9. terkujat tengok stat nih.. huhu.. @_@
    .-= beliamuda´s last blog ..2PM: Flash Mob di Tepi Jalan? =-.

  10. salam kak jie.
    memang suka baca entri2 kat blog kak jie.
    jarang datang dan jarang juga tinggal komen sebab selalu baca update kak jie melalui google reader je.
    apa pun tahniah ya kak jie.
    .-= KakChik´s last blog ..Sekarang dah pandai merajuk =-.

    • @KakChik, tapi saya ni bukan free sgt pun
      ada byk aktiviti luar talian
      kadang2 risau gak tak respon atau ziarah blog kawan2

  11. hehe..nasi ayam trapit lite ni special apa kak jie? boleh lawan nasi ayam penyet ke? hehe…
    .-= wanmus´s last blog ..Jangan POTONG Broadband Anda Nanti Menyesal! =-.

  12. tahniah! blog nieh mmg hebat:)
    .-= cheryna´s last blog ..orkid’s cafe: babi! =-.

  13. wahh..bnyk kan komen kt blog yng bnyk memberi tips2 dalam perhubungan nih…tahniah

  14. banyak nya komen tu..

  15. huiyoo..sakan nyer komen kat blog kak Kujie…hehe duk ingat hantaran kawen gak…

    bila nak belanja Nine hosting kak Kujie ? haha..
    .-= Nine´s last blog ..Finland : Colours Of Autumn 2009 =-.

    • @Nine, mgkn ada pemenang lain, tapi kak jie tak pernah buat contest
      tiba2 je adalah yang bertuah
      cara tu lebih suci murni dan tulus ikhlas 😆

  16. Tokojut den. Ingatkan hantaran kawen.

  17. lorr. ingatkan hantaran siapa la tadi. beriye klik. hehe
    .-= chokilala´s last blog ..DVD Geng Pengembaraan Bermula =-.

  18. banyaknye angka..kalau jadik duit hantaran pun berbaloi2… 😆
    .-= izzah´s last blog ..Pengumuman…Pengumuman… =-.

  19. Ehemm….saya kak…30000 serba dua takde? 😀

  20. tgk!! punyela kaki kepoh.. belum ape2 dah menepek kat cni 😆 😆
    .-= mrs azmi´s last blog ..tula… pandai sangat!! =-.

  21. yeay!! yeay!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

    saya bernasib baikla kali ni!! ehehe tak kusangka la

    padahal mmg ske menyebok kat page kak jie ni :mrgreen:

    nanti free saya calling2 ye 😆 pekena nasi ayam trapit lite 😆
    .-= mrs azmi´s last blog ..tula… pandai sangat!! =-.