Tuai Padi Antara Masak, Esok Jangan Layu-layuan

Saya ke klinik tadi, doktor buat surat rujukan ke hospital.

Kemungkinan saya akan bercuti panjang- tapi tak de la sampai 9 bulan kot…

Sementara ketiadaan saya, layan saja si penulis jemputan nona di sini. Nak approve penulis lain dah tak sempat, saya  nak berkemas2 kain baju – macam nak lari dari rumah.

Ok, jumpa lagi.  Jaga diri semua.

Maafkan segala kekhilafan saya yang ada, yang zahir atau yang batin, yang sengaja atau yang tidak, baik yang tersurat apatah lagi yang tersirat…

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Comments

  1. kak jie, cmana skrg?sihat?kalau ader masa..update ye..
    .-= arin´s last blog ..Alamak! =-.

  2. oouuuh, Jie tak sihat? take care ya, rehat cukup2

    nanti beraktif2 semula :)

    sweet jer kaler purple ni :)

  3. harap kak jie cepat sembuh

  4. eeehhh sy bukan penulis jemputan di sini.

    k.jie ada masalah kesihatan sikit.. doakan dia cepat sembuh.
    .-= kuina´s last blog ..Program Jelajah Cergas Negeri Perlis =-.

  5. salam,

    kak jie, kenapa ye?ape2 hal pun smeoga semuanya selamat ye…ramai yg mendoakan yg terbaik utk kak jie…

  6. semuga cepat sembuh dan berehat le dulu.. bila dah baik nanti baru cerita dalam blog ni..
    .-= zino´s last blog ..lapuran dari Awana, Genting =-.

  7. kawin lain ke? ekekeke
    semoga cepat sembuh :mrgreen:
    .-= blowie´s last blog ..[Photo] SHOUT! Awards 2009! DAMN GOOD! =-.

  8. uiks! Kujie sakit kena buatan orang ke? hmm

    wah! sohih ni.. memang kena buatan orang ni!…huhuhuu

    apa2 hal semoga cepat sembuh, dan saya juga memohon ampun dan maaf segala yg termakan, terminum tersinggung, tercubit.. dan segala apa yg sengaja atau tidak yg boleh mendatangkan dosa antara kita..

    ampun dan maaf .. huhuhu

    selamat hari raya!
    uwakkkkkk
    .-= maza´s last blog ..Kelab Jiwa Luka =-.

  9. memang suspend ni..kak jie ke yang sakit ni…..semoga cepat sembuh…sakit itu dugaan dari Allah S.W.T
    .-= kita´s last blog ..Woww Malaysia Lawan MANCHESTER United =-.

  10. nik uqbah says:

    syafakillah mak cik jie….^_^

    moga cepat sembuh…

    insyaALLAH…. ceria selalu ye:)
    .-= nik uqbah´s last blog ..sejauh dekat.sini saja.dalam minda. =-.

  11. kak jie tak sihat ker??
    hopefully..cepat sembuh yer..
    we will miss you kak…
    .-= izzah´s last blog ..Bunga Tahi Ayam =-.

  12. buat live posting je k jie. hehe :)
    post blog from handphone jer.

  13. Salam kak jie….
    Errr… tiba-tiba su rasa tak tahu nak tulis apa untuk meringankan hati kak jie.

    Kak jie… Berehat dan pulihkan diri secepat mungkin ya! Semoga Allah melindungi kak jie dari kesedihan dan kesakitan.
    .-= suara´s last blog ..Ikhlas Yang Dibalas. =-.

  14. War…cuti sehingga 9 bulan! :D

  15. Errr………… Jie sakit apa ni ?

    Janganlah misteri gitu…. kita nak tau gak!!

    Harap2 okey la….

    Nanti boleh citer , ya….
    .-= Tie´s last blog ..Tag lagi? =-.

  16. samanosuke_04 says:

    huhu, semoga sihat gak! bleh jerr kalo nak upah aku tolong tulis post, gerenti hancur blog!!
    .-= samanosuke_04´s last blog ..Ditching Dubai : Farewell… =-.

  17. jaga diri kak!
    .-= Lan Bingka´s last blog ..Bukan sebab Bio Aura =-.

  18. semoga cepat sembuh kak. bawa berehat tp jgn cuti blog lama2 sgt. :)

  19. Nak berehat ke? tak pe, saya tetap menginjungi blog ni =)
    .-= blinkky´s last blog ..Great Photo Effect With BeFunky.com =-.

  20. Jie… kami doakan semoga Jie cepat sembuh… ampun dan maaf kalau opah ada sakitkan hati Jie. Jutaan terima kasih atas segala pertolongan yang Jie beri. jangan lama-lama tinggalkan kami. Mwah mwah mwah sekali lagi.
    .-= OD´s last blog ..Ingat Tak Entri "Hanya RM1" Yang Opah Tulis Dulu? =-.

  21. hmm…..harap2x penulis jemputan dapat kasi intro skit…
    .-= kisahsensasi´s last blog ..KUBUR berusia 300 tahun ditemui =-.

  22. Salam hormat wahai kujie.

    Jangan lama – lama – lama sangat ya ?

  23. Nape erkkk kak Jie??
    Jaga diri dan kesihatan yer.
    Semoga ceria sokmo. :mrgreen:
    .-= Eriyza´s last blog ..Natrah Suatu Sejarah =-.

  24. suspen je….kenapa k jie? walau apa pun semoga cepat sembuh dan jaga diri baik2.
    .-= cikgu panji´s last blog ..Cik Putih =-.

  25. Kak Jie..semoga cepat sembuh and segera kembali ke persada blog.. Take care..
    .-= Bb Hussain´s last blog ..Kazakh’s Cuisine-Beshparmak =-.

  26. MUNTAH YE..???

  27. yeay…
    1st! tadi….
    .-= chekguBH´s last blog ..Senyumlah, Kenangan Itu Telah Tercoret… =-.

  28. erm…siapa penulis jemputan itu??
    adakah kuina itu??
    huhu

    sape lagi nk tlg kalau tak adik sendiri kut??
    kan??

    kire akak nk ke hospita la nih??
    jgn lame2 sgt…jage diri…

    dan semoga sihat semulaa..
    .-= chekguBH´s last blog ..Senyumlah, Kenangan Itu Telah Tercoret… =-.

Trackbacks

  1. I am still here » Semoga cepat sembuh says:

    [...] hati ketika membaca entry ini. Kak Jie adalah seorang yang prihatin.  Masa semester lepas,  aku demam agak teruk menjelang [...]

Speak Your Mind

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam