Tuai Padi Antara Masak, Esok Jangan Layu-layuan

Saya ke klinik tadi, doktor buat surat rujukan ke hospital.

Kemungkinan saya akan bercuti panjang- tapi tak de la sampai 9 bulan kot…

Sementara ketiadaan saya, layan saja si penulis jemputan nona di sini. Nak approve penulis lain dah tak sempat, saya  nak berkemas2 kain baju – macam nak lari dari rumah.

Ok, jumpa lagi.  Jaga diri semua.

Maafkan segala kekhilafan saya yang ada, yang zahir atau yang batin, yang sengaja atau yang tidak, baik yang tersurat apatah lagi yang tersirat…

Apesal Tak Klik?

Comments

  1. EPOP says

    salam,

    kak jie, kenapa ye?ape2 hal pun smeoga semuanya selamat ye…ramai yg mendoakan yg terbaik utk kak jie…

  2. blowie says

    kawin lain ke? ekekeke
    semoga cepat sembuh :mrgreen:
    .-= blowie´s last blog ..[Photo] SHOUT! Awards 2009! DAMN GOOD! =-.

  3. says

    uiks! Kujie sakit kena buatan orang ke? hmm

    wah! sohih ni.. memang kena buatan orang ni!…huhuhuu

    apa2 hal semoga cepat sembuh, dan saya juga memohon ampun dan maaf segala yg termakan, terminum tersinggung, tercubit.. dan segala apa yg sengaja atau tidak yg boleh mendatangkan dosa antara kita..

    ampun dan maaf .. huhuhu

    selamat hari raya!
    uwakkkkkk
    .-= maza´s last blog ..Kelab Jiwa Luka =-.

  4. kita says

    memang suspend ni..kak jie ke yang sakit ni…..semoga cepat sembuh…sakit itu dugaan dari Allah S.W.T
    .-= kita´s last blog ..Woww Malaysia Lawan MANCHESTER United =-.

  5. nik uqbah says

    syafakillah mak cik jie….^_^

    moga cepat sembuh…

    insyaALLAH…. ceria selalu ye:)
    .-= nik uqbah´s last blog ..sejauh dekat.sini saja.dalam minda. =-.

  6. says

    Salam kak jie….
    Errr… tiba-tiba su rasa tak tahu nak tulis apa untuk meringankan hati kak jie.

    Kak jie… Berehat dan pulihkan diri secepat mungkin ya! Semoga Allah melindungi kak jie dari kesedihan dan kesakitan.
    .-= suara´s last blog ..Ikhlas Yang Dibalas. =-.

  7. says

    Errr………… Jie sakit apa ni ?

    Janganlah misteri gitu…. kita nak tau gak!!

    Harap2 okey la….

    Nanti boleh citer , ya….
    .-= Tie´s last blog ..Tag lagi? =-.

  8. samanosuke_04 says

    huhu, semoga sihat gak! bleh jerr kalo nak upah aku tolong tulis post, gerenti hancur blog!!
    .-= samanosuke_04´s last blog ..Ditching Dubai : Farewell… =-.

  9. OD says

    Jie… kami doakan semoga Jie cepat sembuh… ampun dan maaf kalau opah ada sakitkan hati Jie. Jutaan terima kasih atas segala pertolongan yang Jie beri. jangan lama-lama tinggalkan kami. Mwah mwah mwah sekali lagi.
    .-= OD´s last blog ..Ingat Tak Entri "Hanya RM1" Yang Opah Tulis Dulu? =-.

  10. Eriyza says

    Nape erkkk kak Jie??
    Jaga diri dan kesihatan yer.
    Semoga ceria sokmo. :mrgreen:
    .-= Eriyza´s last blog ..Natrah Suatu Sejarah =-.

Trackbacks

  1. [...] hati ketika membaca entry ini. Kak Jie adalah seorang yang prihatin.  Masa semester lepas,  aku demam agak teruk menjelang [...]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.