50 Sen Untuk Dapatkan Jawapan

PUSAT KHIDMAT PELANGGAN TABUNG HAJI (THCC)

SMS : TH<jarak>sebarang pertanyaan dan hantarkan ke 33990
*Setiap jawapan akan dicaj RM0.50

Footnote laman web mencatitkanΒ  : :: Kemaskini Terkini Isnin, 18 Julai 2011 ::

Tetapi Galeri Siaran Akhbar, Buletin TH, Operasi Haji, Laporan Tahunan dan Liputan Akhbar Semasa hanya terdapat infomasi tahun 2009.

 

Maklumat sepenting jadual penerbangan haji pun tak ada.

opssss….. domain gov.my rupanya.Β  Tak boleh cakap lebih.

Saya akan update status SMS yang telah saya hantar.Β  Tunggguuu…………

EDIT : SMS balasan telah diterima pada jam 9.30 pagi tadi. Inilah maklumat berharga RM 0.50.

Kemaskini terakhir 18 Julai 2011, jadi kenalah terima SEADANYA bahawa itu saja maklumat yang boleh disediakan untuk orang ramai.Β  Maklumat terkini katanya….

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

38 thoughts on “50 Sen Untuk Dapatkan Jawapan”

  1. Tempoh hari saya ada menghantar e-mail aduan di Admin sebuah laman web kerajaan kerana dokumen yang saya ingin dowload missing link. Saya mendapat auto reply(dari sistem) bahawa aduan saya telah diterima dan selang beberapa hari lagi dapat reply dari Administrator minta menghubungi mereka terus melalui email.

    Aduan saya mudah sahaja perbaiki mising link dan saya bukan mahu melayan membuang masa dengan melayang e-mail antara Administrator dan saya.Kerajaan sudah mencanang “Energy Efficiency” kenapa masih lagi perlu membuang masa.

  2. perkara biasa laman kerajaan tak diupdate, memang tak heran la kalau web kerajaan byk yg kena hack sbb webmaster tak patch sistem. Kalau blog orang tak heran sgt, tapi kalau web kerajaan melambangkan prestasi, sepatutnya dijaga dan ada peruntukan untuknya.

    Agaknya webmaster makan gaji buta, takpun kerajaan salah pilih webmaster. hehe
    Jom terjah post menarik dari Affan ..Bermulalah Semester Baru Pengajian Kejuruteraan KimiaMy Profile

  3. Assalamualaikum,
    Dah pergi ke TH pun stil suruh balik tunggu surat la la la…depa tak pikiaQ ka ramai orang kena plan hidup dia sebelum pi Haji ni. Bukan boleh main lanyak je biarkan keluarga terbongkang kat rumah ——> opsssss! tersasul lak!
    Jom terjah post menarik dari Anyss ..Pemandu Malaysia Memang No 1My Profile

  4. kita sama-sama tunggu ye… rasa terkilan dan sedih jugalah sebab laman web sepatutnya dikemaskini kerana ramai jemaah haji sekarang celik IT, masing2 boleh dapatkan info di mana saja…
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Jauh Bukan Berjauh HatiMy Profile

  5. lagi diorang dok bangga dapat
    wit raya bebaru ni?
    apa citer ?

    (Walaupun nenek pocket pesara
    yang guna wit raya tu sponsor
    kan bbq raya.. still pocket
    nak gaduh gak!^^)

    SMS tu lima kupang lagi!?
    (Pocket yang memang tak tentu
    hormon kebelakangan ni)
    Jom terjah post menarik dari pocket ..397. AdaBerani?My Profile

Comments are closed.