Awekmu awekku juga…

Tuuuu dia! keyword yang di cari sampai ke blog saya malam tadi. Saya ingin sangat menolong pengunjung ini tetapi rasanya bukan bidang kepakaran saya.

Jadi saya mohon jasa baik anda semua yang sanggup untuk menolong  beliau dengan memberikan beberapa tip/panduan bagaimanakah caranya untuk merebut kekasih anda .

Kujie © – Mungkin ada lelaki yang mempunyai kekasih tetapi berat untuk berkongsi tip, takut musuh dapat melepasi  perisai pertahanan.  :lol:

* Pertama kali suami cakap dia rindukan Along..hehehehe… Kalau saya yang menyebut selalu kena ejek…hari ini Along balik dari asrama.   Si adik 2 orang ni pun , dengar saja Along nak balik, terus jerit horey…horey…

** Ada tak perkara lebih indah di saat² ini bila dapat panggilan dari suara lunak ” Cik…. Cek payment bulan lepas dah ada, boleh datang opis ambil.” ?

Ini adalah scheduled post-  Status masih AFK

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. salam.semua

  2. Anonymous says:

    😥 kenape la ido0p niy mensti ade kesedihan

  3. zulkarnain says:

    Menanti sebuah jawapan – padi

    Aku tak bisa luluhkan hatimu
    Dan aku tak bisa menyentuh cintamu
    Seiring jejak kakiku bergetar
    Aku tlah terpaku oleh cintamu
    Menelusup hariku dengan harapan
    Namun kau masih terdiam membisu

    Sepenuhnya aku…ingin memelukmu
    Mendekap penuh harapan…tuk mencintaimu
    Setulusnya aku…akan terus menunggu
    Menanti sebuah jawaban tuk memilikimu

    Betapa pilunya rindu menusuk jiwaku
    Semoga kau tau isi hatiku…
    Dan seiring waktu yang terus berputar
    Aku masih terhanyut dalam mimpiku

    Aku tak bisa luluhkan hatimu
    Dan aku tak bisa menyentuh cintamu

  4. Sweet Thinker says:

    die kena mai teratak BETA la. beta leh ajar tiptop. 😈

    Sweet Thinkers last blog post..Berdansa Bersama Sweet Thinker

  5. haha..kelakar la plak bc keyword dia..
    tapikan kalo dia dah suke, memg payah la..
    memg dia akan cari jalan..
    kire bgus la dia google dr dia pg mandrem minah 2…btl x kujie?

  6. hahah lawk ler! cmne la leh trlepas..adei..

    amirs last blog post..E-kad Raya

  7. Sayang, sayang, sayang
    Kamu dah berpunya
    Tertutup sudah bagiku kesempatan.
    Dan bukan gayaku Rebut pacar o
    rang Meski hati tulus …

    • Menanti sebuah jawapan – padi

      Aku tak bisa luluhkan hatimu
      Dan aku tak bisa menyentuh cintamu
      Seiring jejak kakiku bergetar
      Aku tlah terpaku oleh cintamu
      Menelusup hariku dengan harapan
      Namun kau masih terdiam membisu

      Sepenuhnya aku…ingin memelukmu
      Mendekap penuh harapan…tuk mencintaimu
      Setulusnya aku…akan terus menunggu
      Menanti sebuah jawaban tuk memilikimu

      Betapa pilunya rindu menusuk jiwaku
      Semoga kau tau isi hatiku…
      Dan seiring waktu yang terus berputar
      Aku masih terhanyut dalam mimpiku

      Aku tak bisa luluhkan hatimu
      Dan aku tak bisa menyentuh cintamu

  8. Oh… along balik raya eh… mesti best kan.. hehe… kim salam kat dier yer kak… walaupun tak kenal… hehehe

    Adrys last blog post..Tawau Bloggers News

  9. hahaha… ada niat cam tak baik jerr… buat apa la nak ngurat awek orang.. kan ramai lagi yang masih single and available… hehehe… cam dah habis opsyen plak… hahahaha

    Adrys last blog post..Tawau Bloggers News

  10. aeropama dot com says:

    saya pernah lalui pengalaman mengorat awek orang. rasanya adalah sedikit sebanyak tips. tp nak share takut disalahguna pula…

    ps: mahu mengorat awek orang, kena bersedia utk dikecewakan…

    • ha..kan dah kata tadi, syam mesti ade pengalaman mcm ni
      ehemm..skrg ni takut lak nk share
      takut dia pula melepas…awek di kebas kawan baik sendiri 😆
      jeling mael, jeling lochoe…dia tu mcm tgh menunggu peluang je tuuuu 😆

      • lochoe adalah teman yang setia kak jie, sanggup mati dari mengorat awek kawan..

        mmg dasat.. tapi kalau mael tuh.. ragu2 jugakla.. tengok gaya pun, bini bos dia pun dia nak tekel..
        mmg kurang ajar…

        kak jie, cepatla share tips.. syam pun, share la jugak..
        kesian kepada jejaka terbilang ni.. x pernah feel mender2 kapel ni..

        lochoes last blog post..Negaraku Top News / Latest Buzz Widget

        • wah…calon yg top ten ni 😆
          cinta ni belum kena angau nya boleh la bagi info itu petua ni
          kalau dah terjerumus…semua fakta atau cakap org dah tak peduli lagi 😆

  11. amboi!! ni romeo tegar ni.. awek orang pun dia nak bedal.. bahaya sungguh!!

    senang aje.. apa kelebihan pakwe si awek tu, dia kena buat lebih dari tu..
    contohnya kalau pakwe tu bagi duit 500 tiap2 bulan, dia kena bagi 5000!! huhuuuuu!!!

    Neezas last blog post..Debaran terasa

  12. Ok, sekejap lagi saya sampai
    (apa lagi? Ambik cek le…)

    cikgu panjis last blog post..Meriah Berbuka

  13. ops.. mcm mana entry search aku dapat dikesan?

    siapakah kak jie yang sebenarnya, adakah beliau lawyer? askar atau pemuzik?

    sungguh memalukan aku pulak..

    lochoes last blog post..aeropama.com menghina blogspot | adakah patut dikenakan ISA?

  14. Salam Kujie…

    Akak ingin mengambil kesempatan nie utk mengucapkan Selamat Hari Raya Aidil Fitri & ingin mohon maaf andai ada salah & silap samada yg akak sedari maupun tidak…

    Akaks last blog post..Awards dari Tirana…

  15. Selamat Hari Raya Aidilfitri, semoga bergembira menyambut syawal yang tiba.

    Lestats last blog post..Selamat Hari Raya + Eid Mubarak

  16. Kak jie…
    su singgah xpress nak hantar pantun ucapan raya buat kak jie.
    ptg ni dah nak balik kg. jadi kat kg nanti tak leh intai blog.

    Salam Ramadhan penuh keberkatan
    Salam Syawal yg bakal menjelang
    Andai salah kemaafan dipohonkan
    Moga rahmat Allah terus berkekalan.

    Selamat beraya kak jie… hati-hati memandu tau. jangan sampai tertidur lagi… ;D

    suaras last blog post..Kemaafan bonda.

  17. aku rasa syam@aeropama leh membantu… hehehe…….larikkkkkkkkk

    kuinas last blog post..E card

  18. tak de petua nak bagi kat orang tu…sebab maksu tak minat nak ngorat awek 😎

  19. memang tak dinafikan perkara macam tu ada orang carik… tapi paling tak best adake orang nak kongsi cara mengorat awek orang… cara mengorat awek oklah… niche tu kakjie.. 😆

  20. Mohd Hafifi says:

    dasyat sungguh jiwa orang sekarang..haha..nnti orang search ni pulak:”mcm mana nak tackle adik kekasih”..

    Mohd Hafifis last blog post..Ke Mana Arah Graduan?

    • yg dasyat tu orang punya dia nak tackel
      siap cari petua pula tu
      mmg terdesak tu
      korang tolonglah……takut ye
      entah2 awek tu korang punya 😆

  21. haha.. kadang2 memang lawak keyword dorang carik nie..

    er… nak menteil tolong ke? haha…

    selamat hari raya kak..

    menteils last blog post..Pulanglah….

  22. selamat hari raya aidilfitri

    eidas last blog post..Selamat Hari Raya Aidilfitri

  23. wah itu mungkin termasuk dlm bidang kepakaran saya ekeke. kepakaran yang tak disengajakan.
    dalam 20 kes adala dalam 12 kes sukses huhu.

    bukan geram apabila dicabar!

  24. gitu…
    alaaa..kalo dah jodoh x kemana..
    usaha sikit dah dpt tu makna jodoh..

    kalo tekel bagai nak rak x dpt gak..carik je lar yang lain..

    thehehehe

    salam aidilfitri..

    muadzlifes last blog post..SELAMAT HARI RAYA

    • nak buat mcm mana..dah berkenan kt awek tu
      halangan dia…satu je..awek tu org punya
      tgh test power gak tu..mana la tau ade peluang 😆

  25. ish..ish..
    awek orang gak dia nak..
    sebelum tu, buat la kajian:

    1. Macam mana hubungan awek tu ngan pakwe dia?
    – Kalau sedang hangat bercinta, berkepit sana sini…simpan je la hasrat tu…bukan masa yg sesuai
    – Kalau sedang ada krisis ke, sedang bergaduh ke…mungkin boleh cuba jadi kawannya…
    Tapi belum tentu dapat, cinta kan tak boleh dipaksa…
    Ala, jadi kawan pun kira ok la tu..
    Kan ada kata2 yg menyebut: “Jika kamu sayangkan dia, biarkan dia bebas”…
    Itulah pengorbanan namanya… 😎

    azlan shahs last blog post..Pusara Sepi

    • dia tgh siapkan kajian la tu…tgh cari data2 penting
      mana la tau ada sesiapa yg sudi nk share
      ehemmm…korang tak nak share ye… 😀

  26. ishk…takder idea nak bagi ahh…ramai lagi pompuan yang single…awat lah nak jugak awek orang….ishkishkishk….

    selamat hari raya kak jie…

    Umimias last blog post..Benda dalam kepala otak aku….

  27. selamat ari raya maaf zahir batin kak Jie..

    Ayus last blog post..Selamat Hari Raya Aidilfitri…

  28. ahaaa..kelakar la keyword tu.. 😆

    Selamat Hari Raya buat Kak Jie sekeluarga!! 😉

    JuliaNas last blog post..~ Ceritera Raya ~

    • bagi kita kelakar lah…
      dia…. mesti terdesak sgt sbb dah jatuh hati dgn awek org
      baru awek..lum bini lagi

      masih ade peluang..mana la tau 😆

  29. Huh.. saya nak tips tuh… hahaha… kelaka plak pk.. ada jugak org carik tips mcm nih..

    smaelz83s last blog post..Aidilfitri Card for You (Rob from someone)

  30. haha!!
    gile la!!
    sape la org tu eh :p
    iskk..
    ade ke sampai masuk blog makcik cleaner cari tips..

    haha..
    mama!selamat bersoping okeh :p

    yonnas last blog post..yeay! dpt duit raye 🙂

    • selagi belum terikat
      dia ttg ada peluang
      cari tips pun salah satu cara berusaha…hehehe
      satu hari mama keluar
      ni baru blk :mrgreen:

      AFK – Away From Keyboard :mrgreen:

  31. Amboi panjang sungguh key words yg dia search no.
    Complicated sungguh soklan dia… :mrgreen:
    Demand dah ada, siapa pulak yg supply tips2 camtu ye?
    Haha…

    P/s: Selamat Hari Raya Aidilfitri untuk Kak Jie sekeluarga (Ucapan fasa 1 🙂 )

Trackbacks

  1. […] dia telah dilink oleh engikGoogle ke posting saya di [ SINI ] <-mesti […]