Bawaku Terbang

ulangtahun ke 8 Airasia

AirAsia sedang meraikan Ulangtahun Ke-8 dengan promosi terbang serendah RM 8!

Tawaran ini untuk tempahan dari 8-13 Disember 2008 dan terbang dari 5 Jul – 30 Oct 2010 dan terbang dari Kuala Lumpur

Maklumat lanjut, klik www.airasia.com

eh…apasal lain je suara pramugari ย yang buat pengumuman niย :roll:

Skirt makcik tak cukup inci sebab tulah suara sengau!

cara booking tiket airasia online

Hanya selepas 5 minit klik sana klik sini dan membuat bayaran secara online, saya menerima email pengesahan tempahan.

Jom terbang…!

Opss… bukan saya yang akan terbang, tolong booking untuk adik dan keluarga dia saja.:lol:

Bengkak hati tengok ke Melbourne hanya RM 248!

Hari ini nak ke Sepang – ambil barang-barang Along, esok hari terakhir SPM, balik terus ke Tanjong Malim -jemputan majlis ulangtahun kelahiran Izzati . Esok nak ke Kuala Selangor bawa Angah balik sebab Jumaat ( 11/12/2009 ) dia ada Ujian KKM di MRSM KKB. Jumaat petang hantar dia balik semula ke Darul Quran, petang Ahad pergi lagi untuk jemput dia balik selepas menyelesaikan 2 minggu di sana. Singgah Meru untuk jemput 2 anak saudara yang akan bercuti di rumah…owhhhhhhhhhhh….. saya macam cikgu tadika, hidup dikelilingi kanak-kanak ribena!!!!

ยฉKujie – kalaulah boleh ku terbang

28 Replies to “Bawaku Terbang”

  1. kteowg study kat labuan n sabah ๐Ÿ˜• … x lah jauh tapi harga tiket mahal… ada gak saudara2 kte yang study kat sni x balik coz x der duit… cian kat dia… ๐Ÿ˜ฅ

    1. @, tyr perti laman web airasia.com, saya dpt email promosi New Year Gift
      booking 4-10 Jan 2010 – terbang 11 jan – 4 Feb 2010

  2. pergh..murah sangat dah tu..hehe nak tp mesti dah full org booking tu..wakaka
    .-= Mr. Cuz´s last blog ..LEVEL 1 CABARAN MASTER KAMIBLOGGER =-.

  3. jom pergi terbang ke luar negara.bawa keluarga sekali
    bercuti makan angin.
    .-= mesticun´s last blog ..Hidup Berani Untuk Gagal =-.

  4. Salam Kak Jie, seronok tu dapat gi melancung… kalau anak dah besar lagi best kan.. kalau anak kecik2 lagi, sibuk dk kesahkan hal diorang.. tak sempat nak rasa suasana best tu… diorang pun tak reti menghargai the trip pun..
    .-= Neeza´s last blog ..Hari yang suram itu tiba jua… =-.

  5. selalu dapat terbang dalam mimpi (ha3). dah lama tidak terbang kesana kemari, masih dapat lagikah saya terbang?
    .-= megat´s last blog ..Kisah KB Mall Runtuh, Trajedi Yang Boleh Dielak! =-.

  6. ๐Ÿ˜‰ ingatkan kak jie yg nak terbang ke algeria. hehehe
    padatnyer jadual akak.! bestnyer klu jadi anak2 murid cikgu tadika Jie

  7. pheww..melbourne rege gitu ek..wah, skrg nih passport untuk 2 tahun baru RM100..hhmmm…menarik ni..tapi nih nak kumpul duit nak melawat negara nun bendera nya ada bulatan merah..
    .-= arin´s last blog ..Pejam Celik Pejam Celik =-.

Comments are closed.