Bawaku Terbang

ulangtahun ke 8 Airasia

AirAsia sedang meraikan Ulangtahun Ke-8 dengan promosi terbang serendah RM 8!

Tawaran ini untuk tempahan dari 8-13 Disember 2008 dan terbang dari 5 Jul – 30 Oct 2010 dan terbang dari Kuala Lumpur

Maklumat lanjut, klik www.airasia.com

eh…apasal lain je suara pramugari ย yang buat pengumuman niย :roll:

Skirt makcik tak cukup inci sebab tulah suara sengau!

cara booking tiket airasia online

Hanya selepas 5 minit klik sana klik sini dan membuat bayaran secara online, saya menerima email pengesahan tempahan.

Jom terbang…!

Opss… bukan saya yang akan terbang, tolong booking untuk adik dan keluarga dia saja.:lol:

Bengkak hati tengok ke Melbourne hanya RM 248!

Hari ini nak ke Sepang – ambil barang-barang Along, esok hari terakhir SPM, balik terus ke Tanjong Malim -jemputan majlis ulangtahun kelahiran Izzati . Esok nak ke Kuala Selangor bawa Angah balik sebab Jumaat ( 11/12/2009 ) dia ada Ujian KKM di MRSM KKB. Jumaat petang hantar dia balik semula ke Darul Quran, petang Ahad pergi lagi untuk jemput dia balik selepas menyelesaikan 2 minggu di sana. Singgah Meru untuk jemput 2 anak saudara yang akan bercuti di rumah…owhhhhhhhhhhh….. saya macam cikgu tadika, hidup dikelilingi kanak-kanak ribena!!!!

ยฉKujie – kalaulah boleh ku terbang

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. bial tarikh tutup promosi ni?

  2. kteowg study kat labuan n sabah ๐Ÿ˜• … x lah jauh tapi harga tiket mahal… ada gak saudara2 kte yang study kat sni x balik coz x der duit… cian kat dia… ๐Ÿ˜ฅ

  3. emmm , wat la promosi mse cuti semester kteowg… emmm susah lah nak balik klu tiket mahal…

  4. Anonymous says:

    ๐Ÿ˜ฅ buatlah promosi lagi

    • @, tyr perti laman web airasia.com, saya dpt email promosi New Year Gift
      booking 4-10 Jan 2010 – terbang 11 jan – 4 Feb 2010

  5. Kenapa harga banyak 8.tapi tak kisahlah.
    janji murah.

  6. Sian K.Jie lom boleh terbang lagi.. Bila ‘plan’ nak terbang tu??
    .-= samdaddycool´s last blog ..Koleksi terkini Baju blaus moden gaya kontemporari bermanik =-.

  7. pergh..murah sangat dah tu..hehe nak tp mesti dah full org booking tu..wakaka
    .-= Mr. Cuz´s last blog ..LEVEL 1 CABARAN MASTER KAMIBLOGGER =-.

  8. jom pergi terbang ke luar negara.bawa keluarga sekali
    bercuti makan angin.
    .-= mesticun´s last blog ..Hidup Berani Untuk Gagal =-.

  9. perghh awalnya kak jie setting tiket bercuti..ni dah kena beli tiket untuk bercuti jgk ni
    .-= wanmus´s last blog ..Download Percuma 16 Produk Berharga Sekarang =-.

  10. indahnya kehidupan dikelilingi suara riang anak2 ๐Ÿ™‚
    .-= ~mrs azmi~´s last blog ..Selamat Pengantin Baru~ =-.

  11. Salam Kak Jie, seronok tu dapat gi melancung… kalau anak dah besar lagi best kan.. kalau anak kecik2 lagi, sibuk dk kesahkan hal diorang.. tak sempat nak rasa suasana best tu… diorang pun tak reti menghargai the trip pun..
    .-= Neeza´s last blog ..Hari yang suram itu tiba jua… =-.

  12. selalu dapat terbang dalam mimpi (ha3). dah lama tidak terbang kesana kemari, masih dapat lagikah saya terbang?
    .-= megat´s last blog ..Kisah KB Mall Runtuh, Trajedi Yang Boleh Dielak! =-.

  13. kak jie buat la contest. hadiahnya tiket penerbangan ke melbourne. saya mesti pilih! keke ๐Ÿ˜†
    .-= chokilala´s last blog ..Bosan Giler =-.

  14. bestnyer kalo dpt terbang tapi kang tetibe tem tu bos tak approve cuti naya pulak,heheheh.
    .-= juliet´s last blog ..10tahun….akhirnya =-.

  15. bila dah biasa ada budak2 kat rumah dgn ruih rendah..sekali mereka tak derk.. aduhaii. sunyi dunia ni kan.. huhuhu

    rasa mcm tak tau nak buat dah ..huuhu
    .-= maza´s last blog ..Biarku Sendirian.. =-.

  16. ingin terbang bersamu mengapai mentari-defgabc..

  17. sha slalu dengar nieh bila makcik keseronokan dpt lawat anak dgn tambang yg murah. tp sha tak lawat2 pon sebab nasib selalunya taklah baik. time kita tgk..mahal pulak.

    kak jie…bila nak terbang tgk hubby?
    .-= cheryna´s last blog ..sha: misdemeanor…the wife or me? =-.

  18. wah ke kota bharu RM8 jer.. harap-harap ayah dapat tetapkan tarikh kahwin adik cepat sikit.. baru berbaloi-baloi..
    .-= zuls´s last blog ..Cara Google Keyword HIDUP BERANI UNTUK GAGAL =-.

  19. ku pun nak terbang la

  20. ainsufian says:

    ๐Ÿ˜‰ ingatkan kak jie yg nak terbang ke algeria. hehehe
    padatnyer jadual akak.! bestnyer klu jadi anak2 murid cikgu tadika Jie

  21. nk gak terbang~!!! hihi..

  22. wuuuu..xpernah naek flight.
    .-= aidi-safuan´s last blog ..This is how I almost lost my virginity this morning! =-.

  23. Segala kesibukan itu pasti akan mengurangkan kerinduan kepada En. Abang yang jauh di mata tapi pasti dekat di hati.
    .-= denaihati´s last blog ..Kakak panik datang bulan pertama =-.

  24. pheww..melbourne rege gitu ek..wah, skrg nih passport untuk 2 tahun baru RM100..hhmmm…menarik ni..tapi nih nak kumpul duit nak melawat negara nun bendera nya ada bulatan merah..
    .-= arin´s last blog ..Pejam Celik Pejam Celik =-.

  25. Wuuhuuu tawaran yg sungguh menarik, tapi tak smpt nak fikir buat masa la ni …tapi InsyaAllah Januari Iza terbang…jom Kak Jie ๐Ÿ™‚
    .-= iza~de~bintang´s last blog ..Oh Daging Salai Masak Lomak…. =-.