Bean Moreno : Simpan Tenaga Diri

Terus klik like baca status Bean Moreno.  BUkan suka dia……….aish..nanti kena perambat dengan penyapu dengan Puan Aien pula.

Apa yang ditulis tu, pasal kempen jimatkan elektrik tu kena setempek kat batang hidung yang memang dah penyek ni.

Mari kita selidik, apa kena mengena kes jimat² ni …jelajah rumah sekangkang anak kera dan terjumpa benda ni.

Kerja anak sapa le ni….. Ada banyak sticker DIY ditempek kat semua suis dalam rumah.

Cik Intan ni memang peka dengan kempen² segala bagai. Saya pun tak pasti – kempen bermula lagi ke? Kempen saja kesedaran tak pernah nak ada – susah jugakan. Tapi benda baik, buat saja jangan rumitkan fikiran. Simpan tenaga fikiran tu untuk digunapakai pada perkara² yang disusun mengikut prioriti.

©kujie – ini teknik berleter tanpa suara!

28 Replies to “Bean Moreno : Simpan Tenaga Diri”

  1. biar je…. itu kenangan terindah
    ada kt bucu dinding tempat anak2 dok tanda ukuran tinggi dia org tiap tahun….kt area tu tak boleh cat 😆

  2. ha…..ingat tu,kena jimat.Bukan sekadar tenaga elecrtik sahaja…..tapi petrol,duit,dan macam2 lagi.
    Jom terjah post menarik dari ann ..GPSMy Profile

  3. bayangkan kalau kita pelekat banyak kat peti ais,
    kiranya cam berleter sebelum nak buka peti ais lah?

    then… buleh pocket taruk cermin jer kat pintu peti ais pocket?
    trus tak jadi bukak.. hahahah:)
    (Takut ngan the image yg tertera tu nanti.. gmortnyee!!)
    Jom terjah post menarik dari Pocket ..333 Ass Am AssMy Profile

Comments are closed.