Gebu-Gebu Untuk DiPeluk

Pagi minggu yang sejuk kala gerimis mengundang sambil melayan embekkan Shaun the Sheep,  rasa perlukan objek² gebu untuk dipeluk.


Tengok Bitzer, Shaun, Shirley berpoco-poca tu macam dok jerit²…..hey kamu! ye kamu…. kamu di depan skrin komputer itu……bangun kamu, jangan seperti Garfiel!

Sejuklah Shaun, saya tiada bulu gebu dan lebat seperti kamu!

Semalam nampak siri baru… Timmy kat sekolah!

©kujie –  Pagi minggu blog Hidup Biar Sedap bertukar channel kanak².

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. sukenyeeee….! tepek mereka di header tau
    Jom terjah post menarik dari tips ..Diet Darah O – Penderma UniversalMy Profile

  2. sgt comel kartun ni.. mmg rasa nak peluk2 pun…
    Jom terjah post menarik dari fiezaradzi ..Lelaki Liat BerpuasakahMy Profile

  3. mrs jamal says:

    anak kita pown ada 1
    Jom terjah post menarik dari mrs jamal ..Nak raya kampung saya ke awakMy Profile

  4. comel…cute…
    Jom terjah post menarik dari zulman ..Aku Hanya MenulisMy Profile

  5. suka kartun seed the sience kid..hehe(betul entah ejaan dia)
    Jom terjah post menarik dari chekgu naman ..Banci Bilang Cinta!My Profile

  6. mesti ada orang yang membaca semua komen-komen di sini, cian kat ko bro, semoga Allah berikan kekuatan untuk menghadapi hari-hari mendatang (waktu berseorangan)
    Jom terjah post menarik dari Eizil ..Manfaat contest Hidup Seorang BloggerMy Profile

  7. rasa macam kembali ke zaman budak2.. haha
    Jom terjah post menarik dari Anarm ..Hidup seorang blogger dan cabarannyaMy Profile

  8. comelnyer…… 😀 ..disney channel ke? kids channel ke?..we are all young at heart..tak gitew

  9. hah! ni peluk batal pose tak? 😯
    Jom terjah post menarik dari DonHa ..Hidup seorang bloggerMy Profile

  10. ahhh saya belum kahwin 🙁 so saya peluk jer la bantal peluk ni.. huhuhuhu
    Jom terjah post menarik dari A-Y-I-E ..Tips pembelian domainMy Profile

  11. Sib baik aku dah kahwin….bole la peluk puas2 (kadang-kadang kena siku gak)
    Jom terjah post menarik dari fawzan ..The Best Gift I’ve Received- Now It’s For You!!My Profile

  12. gemok boroi!

  13. hee 😀
    melayan kartun di ari ahad
    seronot ~!
    Jom terjah post menarik dari Kie-yu ..Puasa Yangyok Pagi-pagi Buka PeriukMy Profile

  14. lagi satu sy suka kartun pingu… hehe 🙂
    Jom terjah post menarik dari mrnamie ..Hari Masjidil Aqsa seduniaMy Profile

  15. ololo comelnye anak biri2 pon isap puting.hehe :p

  16. hehe comel sgt katun tuh 😆
    Jom terjah post menarik dari pujangga ..Hoi!!! International Burn a QURAN Day!!!My Profile

  17. layan citer kartun yer kakjie pagi2 ni
    Jom terjah post menarik dari mijie ..Hidup seorang blogger part 1My Profile

  18. kalau ada teddy bear ok jugak kak jie
    Jom terjah post menarik dari ishak ..Perkhidmatan membuat banner gif dibuka sekarangMy Profile

  19. erm… anak-anak tak balik bercuti ke kak jie? intan ade kan? hehehe same la kita.. saya pepagi dah layan citer katun. nak ilang kerisauan dan kerinduan kat anak kat kampung. minggu depan dah nak balik ambik diaorang dah. tak boleh hidup sorang-sorang. tak tau jadi ape.. macam tak normal. dari malam sampai pagi tak tidok… mengadap pc.. pon same gak teringat anak isteri kan.. rindu. konfem minggu depan la pergi amik. tapi pantang tak abis lagi… tak pe. bawak pelan-pelan. jangan gopoh gapah… kalau penat berhenti rehat. hehehe…

    P/S: layan perasaan plak.. ade orang bace ke komen saya ni? 😛
    Jom terjah post menarik dari Kreuger ..Contest- Hidup Seorang BloggerMy Profile

  20. 😀 memang suka shaun the sheep.. Now ni anak2 suka tengok Timmy Time.. 😆
    Jom terjah post menarik dari tini ..Tupperware Catalog 6-2010My Profile

  21. afiq aiman says:

    macam best je…nak try jugak la…kak jie..kenape comluv sy macam tak berfungsi…boleh kasi macam mana nak setting tak..and bila publish new post then kita nak view dia cakap error la
    Jom terjah post menarik dari afiq aiman ..Bila Khutbah DipermainkanMy Profile

  22. norsaritanaini says:

    a’ah..mimggu depan balik melaka…dr 27hb sehingga 31hb..amik cuti yg 30hb…seb baik dah buat gantian kelas pd 30hb tu…lega nak bercuti… 😉
    Jom terjah post menarik dari norsaritanaini ..Terawih Vs Saf Kanak-kanakMy Profile

  23. owh… ingat ke bercuti hujung minggu…minggu depan kot… minggu depan cuti panjang

  24. norsaritanaini says:

    oppss…peluk dlm mimpi je pun…nun jauh di mata encik suami, tp dekat di cyber…mcm kakjie gak… 😉
    Jom terjah post menarik dari norsaritanaini ..Terawih Vs Saf Kanak-kanakMy Profile

  25. takut nnt sampai ke petang…

  26. ha ha ha….. seswaiiiii

  27. haippp……….. puasa tu 😆

  28. norsaritanaini says:

    nak yg gebu2 tuk dipeluk jugaklah…encik suami tu bleh dikategori gebu tak?
    Jom terjah post menarik dari norsaritanaini ..Terawih Vs Saf Kanak-kanakMy Profile

  29. peluk yonna meh muahahhaa :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari yonna ..Jalan Bukit KukusMy Profile

  30. bantal busuk nih.. 😛 haha
    Jom terjah post menarik dari mahsyar ..Motiodesign goes green –My Profile

  31. Siapa kata ku tulang je kak?
    Gemuk Zara ni~
    Sob3~
    🙁

    Sini dah mendung, guruh2, hujan tak sampai2 lagi~ 😆
    Jom terjah post menarik dari Lord Zara ..Hidup Seorang Blogger Dunia Sebelah Zara Antara Kerjaya Pendidik Dan Terapi Hidup Warna WarniMy Profile

  32. Zara tulang je..tak best nak peluk…hahah 😆
    sini hujan

  33. hehehe~
    sini kesejukkan~
    tolong2~

    T___T 🙂
    Jom terjah post menarik dari Lord Zara ..Hidup Seorang Blogger Dunia Sebelah Zara Antara Kerjaya Pendidik Dan Terapi Hidup Warna WarniMy Profile