Gebu-Gebu Untuk DiPeluk

Pagi minggu yang sejuk kala gerimis mengundang sambil melayan embekkan Shaun the Sheep,  rasa perlukan objek² gebu untuk dipeluk.


Tengok Bitzer, Shaun, Shirley berpoco-poca tu macam dok jerit²…..hey kamu! ye kamu…. kamu di depan skrin komputer itu……bangun kamu, jangan seperti Garfiel!

Sejuklah Shaun, saya tiada bulu gebu dan lebat seperti kamu!

Semalam nampak siri baru… Timmy kat sekolah!

©kujie –  Pagi minggu blog Hidup Biar Sedap bertukar channel kanak².

33 Replies to “Gebu-Gebu Untuk DiPeluk”

  1. comelnyer…… 😀 ..disney channel ke? kids channel ke?..we are all young at heart..tak gitew

  2. erm… anak-anak tak balik bercuti ke kak jie? intan ade kan? hehehe same la kita.. saya pepagi dah layan citer katun. nak ilang kerisauan dan kerinduan kat anak kat kampung. minggu depan dah nak balik ambik diaorang dah. tak boleh hidup sorang-sorang. tak tau jadi ape.. macam tak normal. dari malam sampai pagi tak tidok… mengadap pc.. pon same gak teringat anak isteri kan.. rindu. konfem minggu depan la pergi amik. tapi pantang tak abis lagi… tak pe. bawak pelan-pelan. jangan gopoh gapah… kalau penat berhenti rehat. hehehe…

    P/S: layan perasaan plak.. ade orang bace ke komen saya ni? 😛
    Jom terjah post menarik dari Kreuger ..Contest- Hidup Seorang BloggerMy Profile

  3. macam best je…nak try jugak la…kak jie..kenape comluv sy macam tak berfungsi…boleh kasi macam mana nak setting tak..and bila publish new post then kita nak view dia cakap error la
    Jom terjah post menarik dari afiq aiman ..Bila Khutbah DipermainkanMy Profile

  4. a’ah..mimggu depan balik melaka…dr 27hb sehingga 31hb..amik cuti yg 30hb…seb baik dah buat gantian kelas pd 30hb tu…lega nak bercuti… 😉
    Jom terjah post menarik dari norsaritanaini ..Terawih Vs Saf Kanak-kanakMy Profile

Comments are closed.