Liverpool Asia Tour 2011 – Training Session

Stadium Bukit Jalil – 14hb Julai 2011

Laporan Bernama Online menyebut Stadium Bukit Jalil dibanjiri oleh kira² 30,000 peminat tempatan termasuk wakil Kelab Peminat Liverpool FC Indonesia, Singapura dan juga Thailand.

Memandu balik 1 jam 30 minit berbaloi dengan pengalaman yang dilalui.

penat dah, tidur dulu…


pergi dengan boipren ni…. mama yang bawa dia atau dia yang bawa mama tataulah…. memandu balik dalam sesak teruk tu, dia sedap² dok update facebook!:lol:

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

23 thoughts on “Liverpool Asia Tour 2011 – Training Session”

  1. dah tgok video tu

    kak jie amalkan ‘bersederhana’ dalam semua hal kehidupan – kita kena bijak imbangi untuk hidup yang lebih baik.

    kak jie tak nampak….tak fokus kt penonton sgt, tgok kt padang je
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Test Plugin Live Blogging My Profile

  2. laa ye ke ? haha .. saya yg tak pernah ni kak jie , lagi pun kalau saya pergi tempat ramai org mula lah migrain ..

    ermm comment luv sy tk berfungsi lak..

Comments are closed.