Liverpool Asia Tour 2011 – Training Session

Stadium Bukit Jalil – 14hb Julai 2011

Laporan Bernama Online menyebut Stadium Bukit Jalil dibanjiri oleh kira² 30,000 peminat tempatan termasuk wakil Kelab Peminat Liverpool FC Indonesia, Singapura dan juga Thailand.

Memandu balik 1 jam 30 minit berbaloi dengan pengalaman yang dilalui.

penat dah, tidur dulu…


pergi dengan boipren ni…. mama yang bawa dia atau dia yang bawa mama tataulah…. memandu balik dalam sesak teruk tu, dia sedap² dok update facebook!:lol:

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. dan budak tu mesti tak buat apa2 kt fan Arsenal , kan… 😛
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Khabar Angin Kematian Dr Lo’ Lo’ GhazaliMy Profile

  2. Sya Isya says:

    adik Sya cakap, masa Arsenal training pun ada yg pakai jersey MU, tp depa tak buat pe pun kat bdk tu.
    Jom terjah post menarik dari Sya Isya ..KAHWIN OH!! KAHWIN| CONTOHI ALAM PERKAHWINAN RASULULLAHMy Profile

  3. Sya Isya says:

    PB, samalah, Sya pun kalau tempat ramai orang mula lah pening kepala. tp x lah sampai migrain.
    Jom terjah post menarik dari Sya Isya ..KAHWIN OH!! KAHWIN| CONTOHI ALAM PERKAHWINAN RASULULLAHMy Profile

  4. Sya Isya says:

    wow! mesti meriah kan, time buat wave tu. kak jie pun buat juga lah eh
    Jom terjah post menarik dari Sya Isya ..KAHWIN OH!! KAHWIN| CONTOHI ALAM PERKAHWINAN RASULULLAHMy Profile

  5. haha…jangan kata masa latihan.cuba tengok perlawanan hari ni.aku tengok ramai baju merah dari kuning hitam.rasanya takut kena tangkap sebab bersih kot.tu yang pakai baju merah.hehe…
    Jom terjah post menarik dari Pacifista – X ..Contest Jom Review Alexa @ Pacifista – XMy Profile

  6. Ramai yang saksikan latihan Liverpool dan berapa ramai pula saksikan latihan Harimau Malaya pula?

  7. cooL……..beruntung dak ni dpt mama yg sporting! hahaha…nnti sy pun pi stadium hari khamis depan! ^_^ huuh…

  8. mamat dah tengok video tu…mesti malu habis fan mu tu…sebab kena buli dengan fan liverpool
    Jom terjah post menarik dari mamat ..Mamat Minta Maaf Kepada Semua Blogger Yang Terasa Dengan Cara MamatMy Profile

  9. Catit dalam sejarah hidup.. 😆
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Pengeluran Akaun 2 KWSP Untuk Mengurang Baki Pinjaman PerumahanMy Profile

  10. Tak buat kot…
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Pengeluran Akaun 2 KWSP Untuk Mengurang Baki Pinjaman PerumahanMy Profile

  11. btol tu. jgn ekstrem sgt. even dlm ibadah pon 🙂
    Jom terjah post menarik dari ekspresiruang ..Oh Carolina! Dapurmu Mendamaikan Hatiku~~My Profile

  12. dah tgok video tu

    kak jie amalkan ‘bersederhana’ dalam semua hal kehidupan – kita kena bijak imbangi untuk hidup yang lebih baik.

    kak jie tak nampak….tak fokus kt penonton sgt, tgok kt padang je
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Test Plugin Live Blogging My Profile

  13. training pun dah ramai yang datang tengok…kalau game memang sah penuh stadium nanti…he3
    Jom terjah post menarik dari mamat ..Tips Cara Dapatkan Trafik Melalui Tajuk EntriMy Profile

  14. harap2 esok ada dlm Astro.
    kecoh skg video penyokonh ManU kena topless sbb dgn sengalnya gi pakai baju ManU time training Liverpool ni.
    kak jie tak nampak ke insiden tu?
    Jom terjah post menarik dari ekspresiruang ..Oh Carolina! Dapurmu Mendamaikan Hatiku~~My Profile

  15. laa ye ke ? haha .. saya yg tak pernah ni kak jie , lagi pun kalau saya pergi tempat ramai org mula lah migrain ..

    ermm comment luv sy tk berfungsi lak..

  16. eee… dia pula yang terlebih²
    tu baru training, dia org buat mexican wave 5 kali tanpa henti pusing satu stadium.
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Ketawalah Biarpun Sedang Disakiti!My Profile

  17. orang yang biasa ke stadium – dia dah lali suasana dan keadaan di stadium. Biasa bawa anak2 ke stadium..dah tua2 mcm ni..anak² yg bawa mama dia 😆
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Test Plugin Live Blogging My Profile

  18. seronok , ni kalau pergi dgn anak2 kecik cam mana agaknya ?

  19. akhirnya tercapai hasrat nak tgk live liverpool eh… kat negara sendiri lagi kanns 😉
    Jom terjah post menarik dari mrs azmi ..uncle & auntie dokan sufi cepat sembuh ya…My Profile

  20. Denaihati says:

    Ni yg dikatakan Peminat Setia. Boleh tengok live streaming dari blog ni nanti.

  21. seronoknya kak jie dapat tgk secara live… 😛
    Jom terjah post menarik dari princessmia ..100% Authentic Coach PoppyMy Profile

  22. hu hu hu ….seronok nya.jadi lah tengok gambar jer.

Trackbacks

  1. […] Julai 2011 saya antara ribuan penyokong Liverpool yang berada di Stadium Bukit Jalil sempena Liverpool Asia Tour 2011 – Training Session dan Perlawanan Liverpool – Malaysia sewaktu Liverpool Asia Tour […]