Selamat Hari Pekerja 2008

When I Take a long time to finish, I am slow,
When my boss takes a long time, he is thorough

When I don’t do it, I am lazy,
When my boss does not do it, he is busy,

When I do something without being told, I am trying to be smart,
When my boss does the same, he takes the initiative,

When I please my boss, I am apple polishing,
When my boss pleases his boss, he is cooperating,

When I make a mistake, I’ am an idiot.
When my boss makes a mistake, he’s only human.

When I am out of the office, I am wondering around.
When my boss is out of the office, he’s on business.

When I am on a day off sick, I am always sick.
When my boss is a day off sick, he must be very ill.

When I apply for leave, I must be going for an interview
When my boss applies for leave, it’s because he’s overworked

When I do good, my boss never remembers,
When I do wrong, he never forgets

From : email

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. is – tukar nick lagi..eee…tgok entri mcm something je skrg ni..

    itulah bezanya bos dgn kita :p

    combi – tak de santai2nya…aku g site hari.

    penat giler keje ari ni..

    kena claim triple ni dgn bos

  2. ziana – camat bercuti…erk..KL sesak tak?

    azlan lin – gambo search dgn pakcik google je tu…update sikit..

    hehehe

  3. muadz – jom kita jadi bos..:D

    mz – mana de adiah…keje p keje..huwaa..penat tau keja ari ni..g site dr pagi..agaknya jln kaki je 2-3 kilometer hari ni..

    kena repot suhakam ke pej.buruh?

  4. echah_syed says:

    mesti dok bersantai-santaian kannn 😀

  5. hehe…mmg pun kalau kita tapi bos lain lak…hehe

    ***selamat hari pekerja***

    wat pe cuti2 ni???

  6. azlanlin says:

    Beshhh betoi nengok gambor bos yg nak lekatkan banner utk pekerjanya. Simbolik…!hehehe

  7. Ziana says:

    mmg btui ayat2 nih..
    eiiii..

    slamat cuti2 kakjie 🙂

  8. psstt .. bos bg apa adih sempena ari laber nih kujie? 😀 tsk tsk tsk

  9. muadzlife says:

    mmg slalu centu kan.

    p/s: sy sayang bos sy

Trackbacks

  1. […] Hari Pekerja – 1 Mei 2013 ( Rabu )  – Semua negeri […]