Ibu Tumpang Yīn & Yáng Berjaya Ditemui

image

Akhirnya saya telah temukan Yīn & Yáng dengan ibu susuan mereka.  Menitis airmata melihat Yīn & Yáng mendakap tubuh hangat seorang seekor ibu dan merasa susu sebenar kucing buat pertama kalinya.

Kisah Yīn & Yáng di sini – Mohon Tolong Yīn & Yáng

Saya akan update gambar dan cerita pencarian ibu susuan di entri akan datang.

Posted from WordPress for Android

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Bagus bila ibunya sudah ditemukan, jadi tidak perlu khawatir lagi
    Jom terjah post menarik dari Jefry ..Jasa Sedot WC Depok Telp. 021-9311-8787 | Sedot WC Jakarta DepokMy Profile

  2. moralnya..haiwan pun kasihankan anak..

    macam selalu dengar pulak..
    Jom terjah post menarik dari pipoq ..Melihat perkembangan anakMy Profile

  3. alhamdulillah ada juga ibu kucing yang sanggup jadi ibu tumpang. sesetengah ibu kucing bila datang anak kucing lain terus kena marah…
    Jom terjah post menarik dari Amirez ..Bagaimana Amirez Mendapat Nama?My Profile

  4. comel jer tengok kucing nih
    Jom terjah post menarik dari Juan ..Sponsored Video:Introducing GALAXY Note II – Samsung Best SmartphoneMy Profile

  5. Ya! Alangkan kucing pun pandai mengasihani sesama sendiri. Manusia boleh belajar dari sifat ibu susuan kucing di atas tu. Untuk yang menyusu, biasanya mesti dijaga pemakanannya. Kena beri makan lebih dan menyihatkan, supaya susunya banyak dan juga kesihatannya terjaga.
    Jom terjah post menarik dari adillaharun ..PENANGAN USTAZ AZHAR IDRUSMy Profile

  6. kalau post pasal kucing tgk pic pun dah tacing jerk rasa..huhuhuh
    Jom terjah post menarik dari catzer ..Oh! Diapers Muhammad Faris DanialMy Profile

  7. Binatang pun ada perasaan kasih sayang. Memang terharu
    Jom terjah post menarik dari Sobri Mansor ..Corat coret di Pagi RabuMy Profile

  8. akhirnya diketemukan juga dengan ibu susuan.
    Jom terjah post menarik dari hatiputera ..Cari keyword popular guna google trendsMy Profile

  9. Alhamdulillah, seronok tengok kucing-kucing comel tu.
    Jom terjah post menarik dari amirulfaiz ..Setelah 2 tahun berblog. Nuffnang.My Profile

  10. Sedap nama… ikut kaler…
    Jom terjah post menarik dari fazrol ..Iklan Pro Montok yang fail!My Profile

  11. alhamdulillah..ada ibu yang sanggup terima anak2 kucing ni walau pun bukan dari darah dagingnya..manusia pun patut contohi haiwan ni kan..
    Jom terjah post menarik dari kesoma.rai ..Alahaii~My Profile

  12. Akhirnya ada tempat untuk bergantung kasih sayang. Sayu membacanya bertepatan dengan Hari Raya Korban yang semakin menghampiri.
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Fenomena Sun Halo @ Halo MatahariMy Profile

  13. kucing ni haiwan kesayangan Rasulullah SAW .. niat ikut sunnah nabi insyaAllah ada pahala tu apabila kita membantu haiwan kesayangan Rasulullah.
    Jom terjah post menarik dari Denaihati ..Qurban dan Aqiqah Lebih Mudah dengan eQurbanMy Profile

  14. Terharunya… kat rumah pun saya ada 3 ekor… 1 kucing dewasa, yang lagi dua tu anak kucing… stray, kutip tepi jalan… orang buang kot… saya kesian, tak sampai hatu. Mula mula memang tak ngam… gaduh je, tapi sekarang macam satu family pulak. Memang terharu tengok diorang bonding macam anak beranak sebenar. Kalau orang tak tau, orang pun akan ingat kucing kucing saya tu anak beranak.
    Jom terjah post menarik dari cleffairy ..P1 on the GOMy Profile

  15. Kucing pun ada sifat kasih sayang…

  16. seronok Yin & Yang dapat ibu tumpang 🙂
    Jom terjah post menarik dari MyJourneyMyPhoto ..My Journey : Sekinchan, SelangorMy Profile

  17. alhamdulillah dh jmpa, seronoknya. semoga yin n yang sihat n gembira dgn keluarga baru. senang hati.

  18. relax je ibu susuan tu,
    tak lari pun walaupun tu bukan anak dia.huhu
    Jom terjah post menarik dari Syahera ..Perfume supplier in MalaysiaMy Profile

  19. comelnye.. kucing pun tebal dengan sifat kasih sayang.. lagi2 bayi manusia, janganlah dibuang2.. ramai yang pasti sudi menjaganye..