Memperkenalkan Secara Rasmi

alicekujie

Alice !

Follow InstagramKujiecats

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Comments

  1. Comelnya kucing ni. Dan bertambah menarik bila guna gif.
    Jom terjah post menarik dari Arieon ..USD9.34 Bukti Bayaran Ke-6, Mobicow Melalui PaypalMy Profile

  2. Manarik sungguh video nie. Kucing yang kat belakang tu pula macam abg besar yang menjaga adiknya.
    Jom terjah post menarik dari Ezlaila ..10 Strategi Tak Terkalah Untuk Berhenti MerokokMy Profile

    • Ini gambar sekeping sekeping , kemudian dibuat dlm gif. Yg belakang tu Julie, kucing betina yg juga diselamatkan setahun lepas.

  3. comelnya, boh video ek?
    Jom terjah post menarik dari Raihanah Ahmad ..Manfaat GLA Untuk LelakiMy Profile

  4. comel pulak kucing tu punya gambar…
    Jom terjah post menarik dari potia casadelarossa ..Keputusan Pemenang Uji Bakat Siri TV SeludupMy Profile

  5. gambar tu nampak menarik.

    siap leh gerak-gerak lagi.
    Jom terjah post menarik dari ohcikgu ..Permainan budak sekolah zaman 90-an suka buat dulu, TETAPI masih dimainkan sehingga hari ini.My Profile

  6. sukanyaaaa tengok….comelnya, geramnya…

  7. yang tak tahan siap ada instagram lah tu
    Jom terjah post menarik dari Denaihati ..Jenazah Hasni Hardi masih sempurnaMy Profile

  8. Hi Alice!! 😉
    Jom terjah post menarik dari Amyz ..Pengalaman Berpantang dengan ShakleeMy Profile

  9. Comelnye tengok kucing cium bunga. =)

  10. Anak kucing yang aktif tidak nampak kekurangan pada dirinya.
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Sambutan Hari Raya bersama rakan sekerjaMy Profile

  11. aktif nye…..mesti dia akan selalu buat kak kujie tersenyum nanti.
    Jom terjah post menarik dari Faizal Fredley ..Tip Selepas Bercuti atau TravelMy Profile

  12. Lincahnya.. nampak je kekurangan. Hati sekuat harimau
    Jom terjah post menarik dari Mazni Azmi ..Koleksi Tudung Inspirasihana Butik Kuala LumpurMy Profile

  13. Good idea..memang best!..
    Jom terjah post menarik dari Hairul Azni ..Best Sangat Ke Ada Blog?My Profile