Biar Genting Jangan Putus

Berkongsi rasa beersama


sebab kat atas tu Along jadi cameraman, kena letak pic dia juga..baru lengkap sefamily :lol:

Tiket Genting Theme Park

All Park ( Indoor & Outdoor ) Dewasa RM 62, Kanak-kanak RM 41
Outdoor – Dewasa RM 46, Kanak-kanak RM 31
Indoor – Dewasa RM 30, Kanak-kanak RM 28
* Ada berbagai harga berbeza untuk package keluarga ( 2 dewasa + 2 kanak-kanak, untuk bukan rakyat Malaysia danย  harga berbeza mengikut hari biasa, cuti sekolah atau waktu puncak )

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. oh..alangkah indahnya percutian itu. Kelihatan sungguh mesra dan ceria semuanya ๐Ÿ™‚
    Jom terjah post menarik dari MEKAR ..Lelaki Teransang 30 kali SehariMy Profile

  2. wahh, terbaik laa percutian keluarga
    Jom terjah post menarik dari matjoe ..H stand for HAPPINESSMy Profile

  3. berpelukan dlm kedinginan…
    seswaiii…! hehehehe
    Jom terjah post menarik dari chekguBH ..Routine Weekend- Senamrobik @ Dataran Shah AlamMy Profile

  4. Sekarang ni memang panas melampau..xpayah dah on hot shower..jimat letrik!

  5. dan lagi tu..nampak
    biasa tulis guna keyboard, sesekali guna kepad hp mmg tak sedar ๐Ÿ˜†

  6. tu snow cap abah dia bawa balik dari algeria ๐Ÿ˜†

  7. sweet,,happy family =)
    Jom terjah post menarik dari eiela ..Sayang Pada Lelaki dan PerempuanMy Profile

  8. Sakan bercuti

  9. juanita says:

    Wahh..lama nye tidak ke genting..
    Sejuk mata tgk gambar tu ๐Ÿ™‚
    Jom terjah post menarik dari juanita ..Contest – My Sabah Vacation ContestMy Profile

  10. salam…

    selamat bercuti…
    Jom terjah post menarik dari zainal ..Produk Kesihatan Yang Membahayakan KesihatanMy Profile

  11. skrg cuti sekolah bah..mmg pack giler org…
    Jom terjah post menarik dari Nadri ..Villa Nabila @ Danga Bay Penuh MisteriMy Profile

  12. skrg dah kurang sejuknya..suhu bumi dah panas daa…
    Jom terjah post menarik dari Nadri ..Villa Nabila @ Danga Bay Penuh MisteriMy Profile

  13. denaihati says:

    Last year kami sekeluarga bermain kabus di Genting cuti kali nampaknya giliran menziarah kaum keluarga Malaysia n Indonesia.
    Jom terjah post menarik dari denaihati ..Wordless Wednesday 2 โ€“ Sehari di Phnom Penh- KembojaMy Profile

  14. Wahhยฒ..pasangan + keluarga bahagia ye kak jie ๐Ÿ˜€
    Jom terjah post menarik dari Nadya ..Moga ALLAH Permudahkan SemuanyaMy Profile

  15. Assalamualaikum, puan. Kalau mahu ke Cameron Highland, emak mertua saya punya apartment bagi disewakan. Tiga bilik, selesa dan sangat ekonomik berbanding hotel berbintang di sana… beliau boleh dihubungi di no 010-3957989. Terima kasih.
    Jom terjah post menarik dari Zahiruddin Zabidi ..Kursus- Kem Bina Diri dan Bengkel Motivasi jadi sumber dosa dan maksiatMy Profile

  16. Dah lama x ke genting..
    Jom terjah post menarik dari ozzy ..DEFINASI CINTA UNTUK SI GADIS BERKACA MATAMy Profile

  17. Alhamdulillah….seronok tgk k.jie
    Jom terjah post menarik dari nisa ..PERAJURIT MUDA TERBAIK KESELURUHAN SIRI 44-2011DIA ADIKKUMy Profile

  18. baru le nampak rupa blogger gah nih, hehe..
    Jom terjah post menarik dari jemarioren ..Saya nak juga sikittolonglahMy Profile

  19. kakjie happy sangat, eja pun dah tambah satu ‘e’. lain macam je, heh..
    Jom terjah post menarik dari jemarioren ..Saya nak juga sikittolonglahMy Profile

  20. tak pernah sampai situ lagi… ๐Ÿ˜†
    Jom terjah post menarik dari shay ..Nasihat Pagi JumaatMy Profile

  21. angah mcm gi eskimo. hihi
    Jom terjah post menarik dari zana ..Wash Beda!My Profile

  22. Seronoknya dapat bercuti dengan keluarga amcam ni
    Jom terjah post menarik dari wazy ..Wordless Wednesday 1My Profile

  23. best…best…best
    Jom terjah post menarik dari azie ..Chilis Grill &amp Bar Restaurant @ Empire Shopping GalleryMy Profile

  24. Peluk kemas-kemasss…sejuuukkkk….

  25. Terimbau pula kenangan kat sana. Tumpang seronok lihat kak Jie senyum gitu. Semua nampak happy. Termasuk makhluk hijau kat belakang tuuu…

  26. bestnya kak jie honeymoon..ehhe
    Jom terjah post menarik dari chekgu naman ..video-Darwisy Mintak Zoess-ZozesMy Profile

  27. Sabahan Bloggers Club says:

    Owh… ada kat genting rupanya…. ๐Ÿ™‚
    Mesti ramai org time ni kan?
    Jom terjah post menarik dari Sabahan Bloggers Club ..SBC June 2011 GiveawayMy Profile

  28. Lah ingat gambar di oversea rupany di Genting ๐Ÿ™‚
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Petang tunang dan malam pun tunangMy Profile

  29. AzeedA says:

    ๐Ÿ™‚ like sgt3!

  30. one happy family at Genting
    Jom terjah post menarik dari azura ..Watak Liza Othman dalam Nur Kasih The MovieMy Profile

  31. happy family ๐Ÿ˜ฎ
    Jom terjah post menarik dari ekspresiruang ..Wordless Wednesday 1My Profile

  32. genting! sejuk dak?
    Jom terjah post menarik dari mrs azmi ..hantaran serba satu- dengan tambahan seekor kucing gemukMy Profile