Liverpool Asia Tour 2011 – Malaysia


Adik beradik bersiap nak pergi stadium riuh macam buat persiapan nak pergi meminang…..

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. bestnya… πŸ™‚
    Jom terjah post menarik dari princessmia ..SPM this year!!!! Check out #TutorTVSPM community who shares the same jitters as youMy Profile

  2. sudah tentu lah mahal , tp takpe ..sekali sekala…
    Jom terjah post menarik dari puanbee ..Gift Dari Ibu NZA Dan Mummy DannyMy Profile

  3. game liverpool lagi best kalau nak bandingkan dengan arsenal
    Jom terjah post menarik dari mamat ..Semakin Ramai Pengguna Facebook Malaysia Yang Sudah Kena HackMy Profile

  4. Kami berlima – adik dan anak2…. mcm bersantai hujung minggu dgn keluarga je

    cuma……….. santai yang agak mahal πŸ˜†

  5. Tapi kami bawa bendera Malaysia Jalur Geminlang yang besar….

  6. Kak Jie pakai baju biasa…anak2 je..sbb dia org ada jersey Liv sejak dulu…….. lagi pun dia ckp..asik2 pakai depan TV je..hari ni nak pakai live

  7. erk… simple je ni, bukan cantik pun πŸ˜€

  8. ada live kt tv, kan…orang kat rumah pun boleh tengok

  9. AnakΒ² ikut acuan mak bapa πŸ˜†
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Khabar Angin Kematian Dr Lo’ Lo GhazaliMy Profile

  10. huhu..1 keluarga kakjie minat liverpool…he3
    Jom terjah post menarik dari mamat ..Apa Masalah Facebook,Kenapa Facebook Tak Boleh BukaMy Profile

  11. enjoy kak jie.. saya tengok cuaca mendung je rini tengok bola pun mesti aman je kan
    Jom terjah post menarik dari puanbee ..Dua Cara Mencapai Cita-CitaMy Profile

  12. Rajagobal minta peminat Malaysia pakai baju biru nampaknya kekurangan seorang πŸ™‚

  13. ramai yang buat live blogging untuk perlawanan ni.apapun pakai baju kuning hitam tau kak jie.bukan apa,mengharapkan lebih penyokong untuk pasukan kebangsaan… :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari Pacifista – X ..Sains: Mengenal BumiMy Profile

  14. TedungS says:

    Whoa.. cantik dah bog ko skrg.. Camna ko buat? Ajor skit.. Pekabo anyways?
    Jom terjah post menarik dari TedungS ..KambekMy Profile

  15. eyriqazz says:

    wahh,seronokknya..tak sangka kak jie peminat liverpool…
    Jom terjah post menarik dari eyriqazz ..Kisah Si PutihMy Profile

  16. best2..game liverpool kali ni ada live tak dekat astro?hehe
    Jom terjah post menarik dari mamat ..Jom Join Bloglist Ajeyy RawkMy Profile

  17. Wah happening la dapat g stadium….agak2 Malaysia boleh menang x? πŸ˜‰
    Jom terjah post menarik dari nazzue ..GEMPA BUMI DI SARAWAK 15 JULAI 2011My Profile

  18. huhuhuhu… mujur la kami anak beranak tak minat bola. erk.. amirul nanti tak tau la minat ke tak. selamat menonton.

    ade roadblock tak?
    Jom terjah post menarik dari Kreuger ..Gile… Boleh bengong kalau selalu macam niMy Profile