Tak Berapa Montel

10 biji RM3.58. Tak sihat ni, macam-macam teringinnya.

Posted with WordPress for BlackBerry.

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Kat Giant di KK banyak pisang-pisang ni tak laku.. mahal sangat kot..
    Jom terjah post menarik dari Mus ..Gambar Kerapu Bara SempornaMy Profile

  2. Jenis pisang apa ni Kak Jie..
    Jom terjah post menarik dari Rina As ..Cara Mendaftar dan Memasang Google Analytics di BlogMy Profile

  3. teringin pon xpe janji kak jie cpt sembuh 🙂
    Jom terjah post menarik dari Ekspresi Ruang ..The Atholl: Hotel Super Mewah Dengan Hanya 4 Pilihan Bilik TidurMy Profile

  4. luaran je tak montel tu, isi harap2 montellah
    Jom terjah post menarik dari fiezaradzi ..Undian Piala Thomas 2012My Profile

  5. pisang terencat kebesaran ni.. yg gemuk2 montel2 dah lama kena sapu.. hahha

    moga2 kak jie cepat sembuh…

    we love u…
    Jom terjah post menarik dari maza ..Wordles Wednesday: Teman tapi mesra!My Profile

  6. Assalamualaikum,
    Moga cepat sihat…banyak2 rehat ya
    Jom terjah post menarik dari Anyss ..Blogger Femes di TV al-HijrahMy Profile

  7. Montel pisang jenis cavendish, tak berapa sedap. Saya lebih suka pisang berangan.
    Jom terjah post menarik dari Financial Guide ..How to reduce LHDN Personal Income TaxMy Profile

  8. Nama bukan main montel bagai. Hehehe
    Harap rasanya pun montel dan sedap.
    Jom terjah post menarik dari ProfHariz ..Gambar Lelaki KacakMy Profile

  9. kita suke pisang berangan…
    Jom terjah post menarik dari Maria ..hilang nikmat… 🙁My Profile

  10. pisang Montel tu cuma jenama dia aje…mungkin tuan punya produk tu tak tabur baja secukupnya, tu sebab hasilnya jd begitu 🙂
    Jom terjah post menarik dari khai ..Safe Travelling TipsMy Profile

  11. xpe laa tak montel pun… janji sedap….
    Jom terjah post menarik dari adam narzuan ..Sayangku..Bahagiakah Kita??My Profile

  12. hahaha,betul 2.memang xmontel pun…
    wakakaka
    rm 3.58 untuk 10 biji?
    murah ke mahal?
    xpernah pun beli benda nie…
    huhu
    sebab makan masa ada orang beli je…
    hehe
    Jom terjah post menarik dari TopiJerami90 ..Keputusan terkini Liga Super Malaysia 14 April 2012My Profile

  13. sedapnya pisang,, bagus makan pisang nih..
    Jom terjah post menarik dari eiela ..Percubaan Pertama Yang Tak MenjadiMy Profile

  14. jnji pisang sudaa,jenama apa belakang kira..sumber kalori yg bnyak tuu..
    Jom terjah post menarik dari Jones ..Wordless Wednesday #5 : Free Gift Dari AstroMy Profile

  15. Fakarepain says:

    Pisang tu siap ade design polkadot tu..hihi
    Jom terjah post menarik dari Fakarepain ..MAAFKAN DIRI KU YANG KHILAF…My Profile

  16. Nama lain pisang Montel adalah Cavendish banana. 🙂
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Awas suami untuk pembacaan oleh isteri sahajaMy Profile

  17. memang tak cukup montel ni…
    Jom terjah post menarik dari Man ..RM100,000 Untuk Blogger BertuahMy Profile

  18. Murah tu..akak suka pisang

  19. tak pernah beli pisang, selalu makan free kat masjid je…hehe
    Jom terjah post menarik dari Rizal ..SCAM Tactics : Penipuan Licik Kad PerniagaanMy Profile

  20. budakserius says:

    Haha.memang x montel pun.
    Jom terjah post menarik dari budakserius ..Pesara Makan Makan Gaji Buta Selama 14 TahunMy Profile

  21. itu nama kedai ke kak

  22. nama tak menunjukkan rupa…tak nampak pun kat mana bam bam nyer…pentipu btol jenama ni..haha
    Jom terjah post menarik dari ejam ..Kesan Seperti Darah Pada Lampin BayiMy Profile