Motivasi Pilihan Pagi Jumaat

Rujuk entri sebelumnya – Mama, Along Yang Buat…

tazkirah

Kalau ta’mau tercalar, selimutkan aje dalam garaj, kan.

 

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. kena eja takmau jadi ta’mau? mohon penjelasan haha

  2. ayat2 apek tu mmg power..

    2 dalam 1…duit dapat, bagi ‘tazkirah’ pun dapat…power apek tuh :mrgreen:

    kesimpulan:kita pasti akan tenang bila kita sntiasa redha atas setiap sesuatu yg berlaku..insyaAllah
    Jom terjah post menarik dari hafizmd ..Berbalang kuih raya 2011 tanda terima kasih…My Profile

  3. mula2 memang sakit je ati kalau tengok tempat yang calar tu, tapi lama2 ok dah. bior je lah, malas nak layan. huhu
    Jom terjah post menarik dari Sya Isya ..AKU ANAK MALAYSIA MERDEKAMy Profile

  4. de benarnya kata2 apek itu.. huhu.. penah jugak kereta kena, bukan setakat calar, tapi kena langgar dgn kete lain.. sedihnya mmg tak terkata, tapi dh jadi kan.. terima je lah..
    Jom terjah post menarik dari fiezaradzi ..Tangkal Ajaib – Kayu BercahayaMy Profile

  5. La ingatkan kes cerita kereta calar sudah ditutup rupanya masih lagi dibicarakan. Tentu serik si along bawa kereta Mama dia 🙂
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Cukai 6% kepada pengguna prabayarMy Profile

  6. Tak bergerak sebesar zarah melainkan dengan izin Allah Taala….sama ada yang berlaku baik atau buruk kerja kita cuma cakap bagus aja…BAGUS…BAGUS…sebab kekadang yang berlaku itu mungkin tidak baik pada pandangan mata kasar kita namun perancangan Allah Taala jauh lebih baik daripada apa yang kita sangka… 😮
    Jom terjah post menarik dari princessmia ..Suspek Samun Ditembak PolisMy Profile

  7. Pacifista says:

    haha…pandai apek tu guna analogi untuk customer dia.menarik la apek ni.ajak la dia masuk Islam 🙂
    Jom terjah post menarik dari Pacifista ..Contest: Review Alexa @ Pacifista.myMy Profile

  8. apek bagi tazkirah 🙂
    Jom terjah post menarik dari myilham.com ..Saya Juga Mungkin PengganasMy Profile

  9. tapi yg tak tahannya, mata asyik nak tengok tempat yg calar tu je.
    Jom terjah post menarik dari rumah kuning ..Jiwa Kacau!!!!!!!My Profile

  10. membina betol ceramah apek tu..huhu
    Jom terjah post menarik dari Fakarepain ..( GAMBAR ) WATAK KARTUN YANG DI BOGELKANMy Profile

  11. Tak boleh terlalu sayangkan kebendaan.. takut jadi kufur harta pulak…
    Jom terjah post menarik dari adamfaiz ..Batmanning Ganti PlankingMy Profile

  12. cuba bayangkan kalau apek tu cakap
    ” apa lu amoi..bawa kelete pun tarak pandai.. sana sini kena langgal…”

    hahaha..sekupang pun dia tak dapat 😆
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Bangkit Sebelum September BerakhirMy Profile

  13. motor kat kampung pun, digilap2. apatah lg kereta. kalau beli. hehe
    Jom terjah post menarik dari ub3y ..Pelaksanaan Cukai Perkhidmatan Untuk Produk Prabayar? | Maklumat, Pendedahan, Dan CadanganMy Profile

  14. camner orang kateR?
    sayang anak tampo tampo kan?
    sayang bini cubit cubitan?
    sayang keter… kemekkan 😀
    muahahah
    Jom terjah post menarik dari Pocket ..387. MakanBerhidang,My Profile

  15. syafiq_lomotech says:

    cantik pujuk si apek tersebut 😆
    Jom terjah post menarik dari syafiq_lomotech ..Mana Lebih Untung, Sikit Atau BanyakMy Profile

  16. iza~de~bintang says:

    :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

  17. betul.. betul.. betul.. redha jela kalau apa2 jadi kat kereta…
    Jom terjah post menarik dari mrs azmi ..Cruel Pet Boarding Centre – PETKNODEMy Profile