Abang… Sayang Nak! Please…


cantiklahΒ  … nampak gebu


Boleh buat gaya akrobatik macam transformers


Alamak, katil 2 tingkat….Β  ingat king size.

sumber : styleture.com

  1. Pingback: Tips Mudah Blogger : Penjenamaan | Hidup Biar Sedap

  2. Ni sudah kira macam transformer lah….mana nak beli ni
    .-= denaihati´s last blog ..Tips untuk meningkatkan Page Rank blog ANDA. =-.

    • @denaihati, 2 dalam 1..boleh duduk & boleh buat tidur sekali..jimats, jimats.. πŸ’‘
      .-= Nadri´s last blog ..Sejarah Sambutan Maulidur Rasul s.a.w. =-.

    • @hafizmd, nice 2 see, nice 2 hold..tp klu ada anak2 kecil dkt rumah, rasanya toksah lah beli..nnti blh sakit jiwa dibuat nyer psl selalu nak kena cuci.. :mrgreen:
      .-= Nadri´s last blog ..Sejarah Sambutan Maulidur Rasul s.a.w. =-.

  3. LOL, bleh jadik katil, tue yang best tue.. hoho.. jimat space ngan jimat furniture, takyah beli banyak2..
    .-= samanosuke_04´s last blog ..PascaSPM ingin menguasai β€˜tudung’ dan β€˜pencuci muka’! =-.

  4. dasat la leh transform. brapa RM k.jie?
    .-= JHafiz´s last blog ..3 hari yang cemas! =-.

  5. klu hati dh berkenan, tak payah tunggu si abang balik…swipe saja dgn kad kredit tuhh.. 😈 😈
    .-= Nadri´s last blog ..Sejarah Sambutan Maulidur Rasul s.a.w. =-.

    • @Nadri, cik abg kt sana botak nengok bill kad kredit bulan depan…lepas tu merajuk cari awek Algeria..tak nak balik2..huhuhu

      tak moh…tak moh……….. πŸ˜†

        • @hafizmd, bkn begitu hafiz..klu hati dah suka, jgn tunggu lama2..nanti di kebas orang.. πŸ˜†

      • @Kujie, kak G jgn risau, cik abg tu mesti setia pada yg satu..lgpun awek algeria nie bknnya pandai masak..takkan tahan cik abg nak makan luar hari2 ❓
        .-= Nadri´s last blog ..Sejarah Sambutan Maulidur Rasul s.a.w. =-.

    • @baldibirupink, tapi larat ke nak lipat2 mcm gitu hari2….mula2 tu ye la kot…last2..tido je atas sofa πŸ˜†

      btw – thanks , pertama kali tinggal jejak di sini

  6. fuyooooooooo… best nih. Oren itu mengancam hehe
    .-= yati´s last blog ..Duhai lelaki ajnabi =-.

    • @yanmie, cakap je..napsu pompuan bab soping ni sapa leh tahan…tak dpt soping jalan2 …kita soping online pula πŸ˜†

  7. aik cam best je 5 dalam satu ken ni?? blh tunpang tgok je..
    .-= suri´s last blog ..Argh!! Jerawat datang lagi =-.

  8. erk…blog kak jie ke ni…len macam jerk…hehe…nak gak…best ni…:)
    .-= mohdisa´s last blog ..Berhibur Sambil Beribadah =-.

    • @ecar182, jap..jap..kak jie nak check kat stor..ade lagi ke tak.. πŸ˜†

      comel kan..

      btw – terimakasih singgah tinggalkan jejak kat blog kak jie

    • @izzah, uikkkkkkkkkk…. tak terfikir makna double triple πŸ˜†
      ingat nak kenakan orang dgn tajuk sekni ni
      alih2 kena diri sendiri πŸ˜›

    • @maza, klu letak dkt master bedroom rumah maza, konfom maza tak keluar2 bilik..asyik guling2 sahaja dgn si “dia”.. :mrgreen:
      .-= Nadri´s last blog ..Sejarah Sambutan Maulidur Rasul s.a.w. =-.

  9. wow. canggihnya. dah macam transformers. haha

    cantik theme baru kak jie. bila tukar?

  10. waaa… bewajah baru… hijau jer… tak sakit mata memandang… simple dan kemas… πŸ˜›

    first time tengok sofa jadi katil 2 tingkat.. biasanya jd queen size jer.. huhuhu

    • @Hajib, silap ni..berwajah lama..inilah theme yg kak jie guna sebelum ni..saja tukar2 citarasa πŸ˜†

      itu yg kretifnya πŸ˜†