Abang… Sayang Nak! Please…


cantiklah  … nampak gebu


Boleh buat gaya akrobatik macam transformers


Alamak, katil 2 tingkat….  ingat king size.

sumber : styleture.com

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Comments

  1. berapa harga katil ini? dan dijual dimana?..

  2. berapa harga katil nie?? dan dijual di mana

  3. alamak kak jie..tajuk sensasi le..

  4. memang nampak gebu tu, pasti empuk kalau duduk tu
    Jom terjah post menarik dari mijie ..Menetapkan halatuju blogMy Profile

  5. syoknya dapat beli satu. Memang kalau ada 2 orang anak, memang diaorang gian nak dapat satu. Tapi memang nampak ‘gebu’
    Jom terjah post menarik dari samdaddycool ..Puasa dah dekat- sendiri mau ingatMy Profile

  6. canggih. selalu nampak yang bukak jdi katil memanjang je. ni jdi katil yang naik ke atas.. :)
    .-= beliamuda´s last blog ..Menjadi Mangsa Keadaan, Apakah Tiada Ruang Penjelasan? =-.

  7. Anonymous says:

    -pening krana byk pilihan

  8. Cunn kann, tapi mcm kurang kukuh utk yg “gebu” macam saya.. Kalau ada ramai, boleh lahh.. :lol:
    .-= Mat Gebu´s last blog ..MEE SUP DARURAT.. =-.

  9. kak jie, kukuh ke 2 tingkat tu, pernah try duduk sofabed yg ade kat kedai cam goyang2 je…

  10. War…canggih sungguh ye kak! :D
    .-= tekkaus´s last blog ..How Many Plastic Bottles Will Christiano Ronaldo Wear? =-.

  11. tadi taip ilang pulak, sofa yg sgt best, selalu jadi katil aje, ini jadi katil 2 tingkat huhuhu save cost n space huhuhu
    .-= farenova´s last blog ..Tag dari Ngexz dan Nanajoe87 =-.

  12. hi kak jie.. bestnye sofa ni, jadi katil 2 tingkat pulak..saya mmg kepingin nak beli sofa huhuhuhu
    .-= farenova´s last blog ..Tag dari Ngexz dan Nanajoe87 =-.

  13. Teropong Asap says:

    aiiii hijau pulak…macam tau aje.

  14. denaihati says:

    Ni sudah kira macam transformer lah….mana nak beli ni
    .-= denaihati´s last blog ..Tips untuk meningkatkan Page Rank blog ANDA. =-.

    • @denaihati, 2 dalam 1..boleh duduk & boleh buat tidur sekali..jimats, jimats.. :idea:
      .-= Nadri´s last blog ..Sejarah Sambutan Maulidur Rasul s.a.w. =-.

  15. Memang kaler oren ni sgt menonjol ditepi themes yg kaler hijau..nice and sweet betul katil ni..

    • @hafizmd, nice 2 see, nice 2 hold..tp klu ada anak2 kecil dkt rumah, rasanya toksah lah beli..nnti blh sakit jiwa dibuat nyer psl selalu nak kena cuci.. :mrgreen:
      .-= Nadri´s last blog ..Sejarah Sambutan Maulidur Rasul s.a.w. =-.

  16. samanosuke_04 says:

    LOL, bleh jadik katil, tue yang best tue.. hoho.. jimat space ngan jimat furniture, takyah beli banyak2..
    .-= samanosuke_04´s last blog ..PascaSPM ingin menguasai ‘tudung’ dan ‘pencuci muka’! =-.

  17. salam kak…pernah tegur kat twitter… ;)
    nak tanya, sy nak jadikan template blog 3 layout.
    dah try ikut tutorial yg akak buat kat blogspot tu tapi jadi yg mula je lepas tu dah tak faham nak kena buat apa pulak…
    boleh tolong tak?
    .-= hidayahyassin´s last blog ..Pulau Temasek – Seberang Tambak (Singapore) =-.

  18. pergh! nice! tp hati saya tetap pada sofa kat ikea yg saya nampak hari tu. oren dia lebih memancar, transform jadi queen size. fuh. hahaha
    .-= mrkay´s last blog ..Tips Keselamatan Blog =-.

  19. dasat la leh transform. brapa RM k.jie?
    .-= JHafiz´s last blog ..3 hari yang cemas! =-.

  20. klu hati dh berkenan, tak payah tunggu si abang balik…swipe saja dgn kad kredit tuhh.. :twisted: :twisted:
    .-= Nadri´s last blog ..Sejarah Sambutan Maulidur Rasul s.a.w. =-.

    • @Nadri, cik abg kt sana botak nengok bill kad kredit bulan depan…lepas tu merajuk cari awek Algeria..tak nak balik2..huhuhu

      tak moh…tak moh……….. :lol:

      • @Kujie, hehehe..en nadri ni bagi nasihat yg nakal la..lalala :mrgreen:

      • @Kujie, kak G jgn risau, cik abg tu mesti setia pada yg satu..lgpun awek algeria nie bknnya pandai masak..takkan tahan cik abg nak makan luar hari2 :?:
        .-= Nadri´s last blog ..Sejarah Sambutan Maulidur Rasul s.a.w. =-.

  21. adohh.. cair bangat hati ku.. naaaaaakkkkk….giler best klau dpt..cool oke..!!hahaha
    .-= seir´s last blog ..!!.Tag from Rerama,Ngexz n Nana..!! =-.

  22. wow!
    modern sungguh!
    suka2!!!
    nak!!!
    .-= baldibirupink´s last blog ..funny pictures =-.

    • @baldibirupink, tapi larat ke nak lipat2 mcm gitu hari2….mula2 tu ye la kot…last2..tido je atas sofa :lol:

      btw – thanks , pertama kali tinggal jejak di sini

  23. wow…canggih

  24. fuyooooooooo… best nih. Oren itu mengancam hehe
    .-= yati´s last blog ..Duhai lelaki ajnabi =-.

  25. wniizzati says:

    bestnya.. cool

  26. wah bestnya klu dapat gini :grin: :grin: xyah beli banyak2 perabot..hehehe
    .-= yanmie´s last blog ..Disable right click menyusahkan =-.

  27. kak jie sayang, nak satu gaks…. :lol:
    .-= Kim´s last blog ..Oh my …Channel!!! =-.

  28. aik cam best je 5 dalam satu ken ni?? blh tunpang tgok je..
    .-= suri´s last blog ..Argh!! Jerawat datang lagi =-.

  29. erk…blog kak jie ke ni…len macam jerk…hehe…nak gak…best ni…:)
    .-= mohdisa´s last blog ..Berhibur Sambil Beribadah =-.

  30. nak jugak!!hehe

    • @ecar182, jap..jap..kak jie nak check kat stor..ade lagi ke tak.. :lol:

      comel kan..

      btw – terimakasih singgah tinggalkan jejak kat blog kak jie

  31. smart tul camnih.. nak juger..
    .-= fiezaradzi´s last blog ..Ke Mana Menghilang? =-.

  32. cantik!!!

    nak satu jugak!!! :mrgreen:
    .-= ~mrs azmi~´s last blog ....dan jawapannye adalah……..!! =-.

  33. knightblogger says:

    huh..nak apa tadi.. :mrgreen:

  34. wahhh… nampak cam best, tapi x praktikal ngan bebudak ni.. kak jie nak beli ke?
    .-= cikgu isza´s last blog ..KISAH PALING SERAM – GENG BLOGGER.COM =-.

  35. wah..ini entry penuh makna nie…hehehe…
    impian..harap jadik kenyataan la ye kak jie..
    cik abang nie..sengih jer la baca entry akak nie.. :mrgreen:
    .-= izzah´s last blog ..The End of The Story… =-.

    • @izzah, uikkkkkkkkkk…. tak terfikir makna double triple :lol:
      ingat nak kenakan orang dgn tajuk sekni ni
      alih2 kena diri sendiri :razz:

  36. huhuhu.. tak leh letak kat rumah maza, apatah lagi kat master bedroom.. karang tak henti2 ada org skodeng!

    :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    .-= maza´s last blog ..Potong Jambul Amalan Bidaah =-.

    • @maza, tak nak? uikkk………….taulah rumah dia dekat fella design :lol:

    • @maza, klu letak dkt master bedroom rumah maza, konfom maza tak keluar2 bilik..asyik guling2 sahaja dgn si “dia”.. :mrgreen:
      .-= Nadri´s last blog ..Sejarah Sambutan Maulidur Rasul s.a.w. =-.

  37. oh i loiike..nice color too.. ;-)
    .-= Bb Hussain´s last blog ..Tersenyum kembali =-.

  38. memang comel, gebuuuu.. aih ni kalau ada kat umah kak jie syok ni. kalau bertamu, leh tumpang lentok :mrgreen:
    .-= iza~de~bintang´s last blog ..Hujung Minggu Yang Ceria =-.

  39. wow. canggihnya. dah macam transformers. haha

    cantik theme baru kak jie. bila tukar?

  40. wahhh best giler ni akak ….
    .-= Kancilbiru´s last blog ..Terjah Eyriqazz @ Great Teacher Onizuka =-.

  41. wah! kat mane ade jual ni.nak beli satu aaa.mmg tgh carik sofa neh.hehe
    .-= penyubiru´s last blog ..Betul Betul Ho Liau & Good Night =-.

  42. waaa… bewajah baru… hijau jer… tak sakit mata memandang… simple dan kemas… :razz:

    first time tengok sofa jadi katil 2 tingkat.. biasanya jd queen size jer.. huhuhu

  43. boleh jadi maid sekali x
    .-= pjan´s last blog ..Tersepitkah kita… =-.

  44. Cantikkkk…
    warna oren plak 2…
    Brapa ribu ni K.Jie??? :razz:

    Templat baru..ijau yg menenangkan hehe
    .-= fana164´s last blog ..~Bila Mamat Hensem Masuk Komuter Yg Padat Macam Sardin~ =-.

Trackbacks

Speak Your Mind

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam