Abang… Sayang Nak! Please…


cantiklahΒ  … nampak gebu


Boleh buat gaya akrobatik macam transformers


Alamak, katil 2 tingkat….Β  ingat king size.

sumber : styleture.com

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

84 thoughts on “Abang… Sayang Nak! Please…”

  1. Ni sudah kira macam transformer lah….mana nak beli ni
    .-= denaihati´s last blog ..Tips untuk meningkatkan Page Rank blog ANDA. =-.

    1. @denaihati, 2 dalam 1..boleh duduk & boleh buat tidur sekali..jimats, jimats.. πŸ’‘
      .-= Nadri´s last blog ..Sejarah Sambutan Maulidur Rasul s.a.w. =-.

    1. @hafizmd, nice 2 see, nice 2 hold..tp klu ada anak2 kecil dkt rumah, rasanya toksah lah beli..nnti blh sakit jiwa dibuat nyer psl selalu nak kena cuci.. :mrgreen:
      .-= Nadri´s last blog ..Sejarah Sambutan Maulidur Rasul s.a.w. =-.

  2. LOL, bleh jadik katil, tue yang best tue.. hoho.. jimat space ngan jimat furniture, takyah beli banyak2..
    .-= samanosuke_04´s last blog ..PascaSPM ingin menguasai β€˜tudung’ dan β€˜pencuci muka’! =-.

  3. dasat la leh transform. brapa RM k.jie?
    .-= JHafiz´s last blog ..3 hari yang cemas! =-.

  4. klu hati dh berkenan, tak payah tunggu si abang balik…swipe saja dgn kad kredit tuhh.. 😈 😈
    .-= Nadri´s last blog ..Sejarah Sambutan Maulidur Rasul s.a.w. =-.

    1. @Nadri, cik abg kt sana botak nengok bill kad kredit bulan depan…lepas tu merajuk cari awek Algeria..tak nak balik2..huhuhu

      tak moh…tak moh……….. πŸ˜†

        1. @hafizmd, bkn begitu hafiz..klu hati dah suka, jgn tunggu lama2..nanti di kebas orang.. πŸ˜†

      1. @Kujie, kak G jgn risau, cik abg tu mesti setia pada yg satu..lgpun awek algeria nie bknnya pandai masak..takkan tahan cik abg nak makan luar hari2 ❓
        .-= Nadri´s last blog ..Sejarah Sambutan Maulidur Rasul s.a.w. =-.

    1. @baldibirupink, tapi larat ke nak lipat2 mcm gitu hari2….mula2 tu ye la kot…last2..tido je atas sofa πŸ˜†

      btw – thanks , pertama kali tinggal jejak di sini

  5. fuyooooooooo… best nih. Oren itu mengancam hehe
    .-= yati´s last blog ..Duhai lelaki ajnabi =-.

    1. @yanmie, cakap je..napsu pompuan bab soping ni sapa leh tahan…tak dpt soping jalan2 …kita soping online pula πŸ˜†

  6. aik cam best je 5 dalam satu ken ni?? blh tunpang tgok je..
    .-= suri´s last blog ..Argh!! Jerawat datang lagi =-.

  7. erk…blog kak jie ke ni…len macam jerk…hehe…nak gak…best ni…:)
    .-= mohdisa´s last blog ..Berhibur Sambil Beribadah =-.

      1. @Kujie, haha…patut la…cat ijau plak tu…ingat sesat td…haha
        .-= mohdisa´s last blog ..Mari Menjadi Media Sosial Rockstar =-.

    1. @ecar182, jap..jap..kak jie nak check kat stor..ade lagi ke tak.. πŸ˜†

      comel kan..

      btw – terimakasih singgah tinggalkan jejak kat blog kak jie

    1. @izzah, uikkkkkkkkkk…. tak terfikir makna double triple πŸ˜†
      ingat nak kenakan orang dgn tajuk sekni ni
      alih2 kena diri sendiri πŸ˜›

    1. @maza, klu letak dkt master bedroom rumah maza, konfom maza tak keluar2 bilik..asyik guling2 sahaja dgn si “dia”.. :mrgreen:
      .-= Nadri´s last blog ..Sejarah Sambutan Maulidur Rasul s.a.w. =-.

  8. waaa… bewajah baru… hijau jer… tak sakit mata memandang… simple dan kemas… πŸ˜›

    first time tengok sofa jadi katil 2 tingkat.. biasanya jd queen size jer.. huhuhu

    1. @Hajib, silap ni..berwajah lama..inilah theme yg kak jie guna sebelum ni..saja tukar2 citarasa πŸ˜†

      itu yg kretifnya πŸ˜†

Comments are closed.