Apesal Tak Klik?

Comments

  1. denaihati says

    Ni sudah kira macam transformer lah….mana nak beli ni
    .-= denaihati´s last blog ..Tips untuk meningkatkan Page Rank blog ANDA. =-.

    • Nadri says

      @denaihati, 2 dalam 1..boleh duduk & boleh buat tidur sekali..jimats, jimats.. :idea:
      .-= Nadri´s last blog ..Sejarah Sambutan Maulidur Rasul s.a.w. =-.

    • Nadri says

      @hafizmd, nice 2 see, nice 2 hold..tp klu ada anak2 kecil dkt rumah, rasanya toksah lah beli..nnti blh sakit jiwa dibuat nyer psl selalu nak kena cuci.. :mrgreen:
      .-= Nadri´s last blog ..Sejarah Sambutan Maulidur Rasul s.a.w. =-.

  2. samanosuke_04 says

    LOL, bleh jadik katil, tue yang best tue.. hoho.. jimat space ngan jimat furniture, takyah beli banyak2..
    .-= samanosuke_04´s last blog ..PascaSPM ingin menguasai ‘tudung’ dan ‘pencuci muka’! =-.

  3. Nadri says

    klu hati dh berkenan, tak payah tunggu si abang balik…swipe saja dgn kad kredit tuhh.. :twisted: :twisted:
    .-= Nadri´s last blog ..Sejarah Sambutan Maulidur Rasul s.a.w. =-.

    • says

      @Nadri, cik abg kt sana botak nengok bill kad kredit bulan depan…lepas tu merajuk cari awek Algeria..tak nak balik2..huhuhu

      tak moh…tak moh……….. :lol:

      • Nadri says

        @Kujie, kak G jgn risau, cik abg tu mesti setia pada yg satu..lgpun awek algeria nie bknnya pandai masak..takkan tahan cik abg nak makan luar hari2 :?:
        .-= Nadri´s last blog ..Sejarah Sambutan Maulidur Rasul s.a.w. =-.

    • says

      @baldibirupink, tapi larat ke nak lipat2 mcm gitu hari2….mula2 tu ye la kot…last2..tido je atas sofa :lol:

      btw – thanks , pertama kali tinggal jejak di sini

  4. says

    erk…blog kak jie ke ni…len macam jerk…hehe…nak gak…best ni…:)
    .-= mohdisa´s last blog ..Berhibur Sambil Beribadah =-.

    • says

      @ecar182, jap..jap..kak jie nak check kat stor..ade lagi ke tak.. :lol:

      comel kan..

      btw – terimakasih singgah tinggalkan jejak kat blog kak jie

    • says

      @izzah, uikkkkkkkkkk…. tak terfikir makna double triple :lol:
      ingat nak kenakan orang dgn tajuk sekni ni
      alih2 kena diri sendiri :razz:

    • Nadri says

      @maza, klu letak dkt master bedroom rumah maza, konfom maza tak keluar2 bilik..asyik guling2 sahaja dgn si “dia”.. :mrgreen:
      .-= Nadri´s last blog ..Sejarah Sambutan Maulidur Rasul s.a.w. =-.

  5. says

    waaa… bewajah baru… hijau jer… tak sakit mata memandang… simple dan kemas… :razz:

    first time tengok sofa jadi katil 2 tingkat.. biasanya jd queen size jer.. huhuhu

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge