Airmata Mama

Angah dah merampas kuasa dan ambil alih blog kujie2.com …. Mama bersara awal ( VSS ) … hehehe ..just kidding!:mrgreen:

Pertama kali menulis di blog mama , icebreaking sikit ye.

Nama Angah – Amirul Syafiq, form 4 belum 16 tahun.
Favourite band or musician: Avenged sevenfold
Favourite artist: Nut’z, Kishimoto Mashashi, Xanseviera, C2V, Keith
Favourite poet or writer: Ali Majod
Favourite game: Star wars Battlefront II, Metal Gear Solid

Semalam kami ikut mama berfoye-foye ke Rawang, tiba² ternampak iklan Shell… Angah tanya mama, air yang menitis tu betul ke  bentuknya seperti teardrop?  Bentuk tajam di atas?

Sebenarnya tidak kerana masa air jatuh, ada rintangan angin jadi air akan penyek sikit.. contoh seperti gambar di bawah.

Rupanya bentuk tajam ke atas  (  teardrop ) tu hanyalah an optical illusion semata-mata…berhentilah berilusi :lol:

If you’re confused you’re in fantasy or reality, then you’re not in reality

Published by

angah

Amirul Syafiq - I got an offer to a college It’s 368 kilometers away from home… "If you're confused you're in Fantasy or Reality, Then you're not in Reality"

53 thoughts on “Airmata Mama”

  1. Salam Dik…Sayang mama papa kan?…Kalau betul sayang bagi mama papa jenguk apa yg akak nak share….Adik pn happy bila mama papa happy…

  2. Air atau minyak yang menitis. Thanks untuk info.
    .-= bloginformasi´s last blog ..Keputusan Anugerah Juara Lagu 24 =-.

  3. hehehe… siap ade tweet aku plak.. hahaha.

    Note: entri yang sempoi tapi penuh dengan keberkesanan ilmiah. cayak ar… same macam mama dia ar.. erk.. mama tolong upload pic ke atau buat sendiri neh? rajin buat research ye.. bagus bagus…

    Note 2: bila angah nak publish strip-line kartun angah kat blog mama angah ni? Uncle nak bace la.. (uncle? glup.. tuanye… hahaha)

    1. @Bb Hussain, kalau tak de rintangan angin, bulat je la bentuknya…

      p/s
      ni angah, malas nak logout… komputer slow sekarang ni…

  4. Fuyyoo best entry angah ni, tak terfikir lak acik Iza pasal bentuk air tu. Selama ni duk ingat bentuk air tu memang meruncing ke atas, ilusi rupa2nya.

    Pesaingan yang bagus ni antara mak ngan anak. :mrgreen:

    Kim salam kat mama 😉
    .-= iza~de~bintang´s last blog ..Pecah Bagai Bintang… =-.

    1. @iza~de~bintang, tau saja la perangai angah
      tiap apa yg dia nampak – mesti ada soalan
      semlm tgh memandu – bab inilah dia dok cakap
      tu yg kak jie suruh dia tulis entry 😆

    1. @KakChik, salam kak jie
      saya ada – tapi pagi tadi agak sibuk
      lagi pun idea bentuk air tu – mmg dia yang bagitahu saya
      kalau tidak – sy pun tak tau mcm mana..sebab tu saya suruh dia tulis entri sendiri :mrgreen:

  5. Hohoho!
    Cam tak caya jer entri ni angah yg tulih.
    Ada bukti tak?? Hehehe!!! 😆
    .-= Eriyza´s last blog ..Memasang Permainan Reflext Tester =-.

  6. hahaha…info bagus ni..hehehe…air hujan macam mana pulak turun? mcm teadrop gak ke…? hahahaa…jawab2..jgn x jawab…

    ” satu family, satu blog………” -kempen kerajaan akan datang…haha..
    .-= syins´s last blog ..Penyertaan Contest Lekat & Menang anjuran http://www.azizwan.com =-.

  7. hahaha,abis la kakjie…
    anak2 dah hijack blog dia 😛
    .-= blowie´s last blog ..Surau di Taman Menara Maju Klang dibaling batu! =-.

  8. wah, angah ada bakat seperti mamanya (kak jie). boleh jadi saintis ni 😉
    .-= megat´s last blog ..Surau Taman Menara Maju Dibaling Bata!? =-.

          1. @angah, semua kot. Tapi adik perempuan f5 la. Kamu f4 kan?
            .-= ariff´s last blog ..GengBlogger Favicon Contest Entri Kedua =-.

Comments are closed.