Beli Kasut Bata Online

Saya adalah pengguna kasut jenama BATA yang setia atas faktor sesuai dan selesa dengan bentuk kaki dan kategori mampu milik. Kadang² mencuba juga membeli kasut jenama lain dan selalunya berakhir dengan kekecewaan. Akhirnya ke kedai BATA juga.

Satu lagi sebab, cawangan kedai BATA mudah nak cari, senang untuk dijumpai dimana-mana bandar di Malaysia dengan lebih 270 cawangan di seluruh negara.

Ini bukan entri berbayar… ini entri untuk diri sendiri nak bershopping kerana sekarang kasut BATA boleh dibeli secara online. Masuk laman web  Bata Malaysia , ikuti 3 langkah pembelian untuk diproses dan tunggu depan pintu rumah.

saya dah register…. tunggu masa sesuai untuk buat pembelian kali pertama.

Saya  pengguna jenama BATA sejak berpuluh-puluh tahun,  membeli kasut secara online lebih menyakinkan dari jenama yang kita tak biasa pakai.

pissttt….ada tak sesiapa nak belikan saya kasut raya ? :lol:Saya dan Intan pakai saiz 6 . Mak dengan anak sama saiz, boleh berkongsi.

Jangan risau, penghantara adalah percuma di seluruh negara.

Maklumat awal dari amanz.my
About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Comments

  1. Bata bukan sebarang brand ye… Jangan tak tau dekat Paris pun ada Bata tau… bangga gila bila pegi sana tengok terbentang besar kedai bata dekat sana… Beli la buatan Malaysia :grin:
    Jom terjah post menarik dari Nini ..Bitter lagiMy Profile

  2. kasut BATA dah tak macam dulu..kejap je koyak atau tertetas jahitan tu..geram gile..beli mahal tapi tak tahan..sandal RM10 lagi tahan kak
    Jom terjah post menarik dari wanmus ..Menang RM824 dari Jangan Tidur Lagi TV3! yeyyMy Profile

  3. pernah beli sandal kat Bata. baru beberapa jam pakai dah putus, tros gi tukar. kena isi borang pertukaran brg, then dpt yg br :smile:
    Jom terjah post menarik dari ekspresiruang ..Wordless Wednesday #12My Profile

  4. maza membeli kasut tidak memilih jenama… janji selesa dan mampu miliki.. ihik!

    psst: sodap laie pakai selipar ahaks.. sonang hehehehhee

    :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari maza ..Satu Hari Di Hari RayaMy Profile

  5. Assalamualaikum,
    Boleh try ni…tapi, jarang ada kat rumah ni macam mana. Siapa nak ambik bungkusan?

    Mmmm pergi kedaipun ok jugak, boleh cuba2 dulu…jom soping bata untuk raya :lol:
    Jom terjah post menarik dari Anyss ..BlogWalking dengan Widget 100 Penulis: Penyertaan Masih DibukaMy Profile

  6. tak best la kak beli kasut online..tak puas hati kalau saya tak cuba sendiri depan mata.. :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari Izwan ..Wordless Wednesday #WW 7: High-Code RamadanMy Profile

  7. Pacifista - X says:

    last guna masa zaman sekolah kak jie.hehe… :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari Pacifista – X ..Contest: Review Alexa @ Pacifista.myMy Profile

  8. Pacifista - X says:

    wah,canggih manggih dah bata sekarang.hehe…
    Jom terjah post menarik dari Pacifista – X ..Contest: Review Alexa @ Pacifista.myMy Profile

  9. saiz 9 susah nak dapat dan nak kena tengok patternnya.. tak boleh beli on9 :(
    Jom terjah post menarik dari isza ..Whipped Cream yang ada tanda halal JAKIM tu dah takda halal JAKIMnyaMy Profile

  10. Saya juga penggemar kasut jenama Bata. Ya, kategori mampu milik itu yang penting. :mrgreen:

  11. wah bata dah maju skrg…

  12. 1st time dengar dpt beli kasut BATA online.. BUMP!!!
    Jom terjah post menarik dari dreamfinancebiz ..Document Imaging Is the New and More Efficient Way to ArchiveMy Profile

  13. kak jie….saya pakai saiz 5 – 5.5…kecewa giler bila nak beli takde size…dah pusing kedai bata pon takde size jugak model saya nak tuh….online pon takde..
    Jom terjah post menarik dari life4hire ..[Fail] Iklan Nokia guna iPhoneMy Profile

  14. wahh..BATA sudah canggih skang ni..lg sng nk membeli nih..
    Jom terjah post menarik dari JMR ..FWD email : Lawak di awal pengenalan komputer.My Profile

  15. boleh katakan ramai kalangan kita yang dr kecik hingga besar kenal bata, selipar2 sy banyak beli dr bata…org rumah pun sama banyak beli kasut, selipar bata

    tp tu lah online ni tak der kepuasan utk mencuba hehe unless mmg kita dah cuba kat kedai tp tak nak beli lagi tetiba nak pula beli, so boleh la beli online
    Jom terjah post menarik dari mijie ..Wordless Wednesday #5 Honda CBR 1000 in my dreamMy Profile

  16. jln cni ;-)
    Jom terjah post menarik dari ejat_mu89 ..Cerita di Sekolah: Saya Warna Waktu Malam Cikgu!!My Profile

  17. Assalam.
    Saya pun penggemar bata.memang selesa.nanti boleh cuba beli online.
    Jom terjah post menarik dari iza ..Aktiviti: Menjahit Cadar Dan Sarung Bantal.My Profile

  18. muhammad fakhruddin says:

    Betul, sebab kita sekarang dibanjiri mcm2 jenama kasut & selipar.

    Erk, part selipar hilang di masjid tu tak mengira jenama :???:
    Jom terjah post menarik dari muhammad fakhruddin ..Soal Selidik #2: Apakah Majalah Kesukaan Anda?My Profile

  19. baru je pergi bata kelmarin , beli 3 pasang kasut , kasut yg ke-4 dpt potongan 50% , tambah tolak bahagi tambah mcm mahal juga , so beli yg tk de jenama je lah hehe.. kasut budak2 byk pilihan kat tempat lain , bata kureng sket …
    Jom terjah post menarik dari puanbee ..EX-Change Link A to ZMy Profile

  20. terbaik ni… tapi jarang beli kasut….

  21. Kak, bata ni sudah worldwide. pernah jumpa d france kedai BATA.
    hehhe.. cuma orang kita je masih cari hush puppies atau scholl.. untuk dapat kualiti import.
    Sy pun hanya BATA pilihan hati :)
    Jom terjah post menarik dari Effa ..Bertukar AnginMy Profile

  22. eh semacam trend pula guna ayat “maklumat awal dari” ni.

    emm kalau salah saiz guane? :mrgreen:

    errata: Jangan risau, penghantara adalah percuma di seluruh negara. (penghantara skarang muuu. dok rok cetong~ :lol: )
    Jom terjah post menarik dari syafiq ..Saya MengomelMy Profile

  23. bata ni kualiti ok. kalau tak, tak hilang la selipar bata saya di masjid huhu.

    budak2 muda (lelaki) tak ramai guna bata ni, diorg sukakan adidas, puma, nike. ada tu ada tapi minoriti :)

  24. Senang kalau dah boleh beli online. Tapi nak ke kedai Bata jugak sebab jurujual dia comel hehehe. Wife sy suka kasut Bata. Kaki sy pula mmg dah lama tak kenal Bata. Semenjak jaman sekolah.
    Jom terjah post menarik dari Khairi ..Seorang Warga Emas di China menyaman Google Maps 80juta Yuan.My Profile

  25. Tahun lepas ada beli kasut kulit di Bata. Ntah mana pula letaknya sebab hanya sempat beberapa kali pakai. Sayang :-(
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Cabaran Blogger | Satu Hari Di Hari RayaMy Profile

  26. Kat T&C cakap – In the event the shoes are not suitable or faulty, we will accept returns or exchanges within 7 days from the date of delivery. However, the shoes must be unused and returned in their original packaging. You may return your unused shoes to a Bata Retail outlet or by post.
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Hentian Puduraya , Kenangan Kali PertamaMy Profile

  27. wah!! pocket siap dah gi tgk dah,
    n found what i’ve been looking for!!!
    tp!!!
    ada soalan…
    customer service,
    kalau tak padan camana kak?
    buleh tuko ker?
    plus, kita rasa jer saiz kita nam (Contoh)
    skali pakai kena tujuh utk design itu,
    buleh tuko ker tuu?

    mcm kurang biasa.. almaklumlah ….
    dah tua dah pocket nii :D
    Jom terjah post menarik dari Pocket ..371. NailCleaningMy Profile

  28. Sy pun suka pakai jenama BATA..selesa :lol:
    Jom terjah post menarik dari princessmia ..Terkejut Lihat Lembu Depan PintuMy Profile

  29. OK je janji selesa. Pakar pulak suka pakai selipar asadi pasal tak licin . tak caya boleh cuba. dah setahun still tk licin. jenama lain subulan pakai dah kena tukaq. hik3
    Jom terjah post menarik dari Pakar aka hannah tots ..Petua jimat elektrik: cabut charger telefon bimbit lepas digunakanMy Profile

  30. penghantaran percuma tuh.. sama macam kita beli di kedai, mudah.
    Jom terjah post menarik dari eiela ..Blog Hijau Yang BestMy Profile

  31. bentuk kasut dah sesuai dgn bentuk kaki ….dah bertahun2 mencuba juga cari jenama lain tapi selalunya mmg tak puas hati..lagi pun harga dia sesuailah utk org2 mcm kak jie yang bukan nak bergaya sakan tu
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Hentian Puduraya , Kenangan Kali PertamaMy Profile

  32. selalu gak pergi kat kilang bata kat Klang tu…tapi kedai berwap panas giler tak de econ.

    tapikan topo…. leh gak beli online utk kak jie..hahahaha… kak jie DM bagi alamat :lol:
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Koleksi Iklan Raya Petronas My Profile

  33. saya pon pengguna bata gak haha tapi web ni boleh buat cuci mata jela sebab kilang bata ada depan rumah.. boleh dapat harga borong hehehe
    Jom terjah post menarik dari topo ..Sosia: Design Sofa yang Unik, Menarik dan Sangat PraktikalMy Profile

  34. Saya pun peminat BATA juga ni….
    Dari kecik lagi dah memang guna kasut bata untuk ke sekolah.
    Jom terjah post menarik dari Baju Kurung Budak ..Jual baju kurung cottonMy Profile

Speak Your Mind

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam