Jadual Waktu SPM 2009

JADUAL WAKTU PEPERIKSAAN BERTULIS SPM 2009

RABU 18 November 2009
08:00 pagi — 10:15 pagi – Bahasa Melayu Kertas 1
11:00 pagi — 12:00 tengah hari – Sejarah (Aneka Pilihan) Kertas 1
02:00 petang — 04:30 petang – Bahasa Melayu Kertas 2

KHAMIS 19 November 2009
08:00 pagi — 09:45 pagi – Bahasa Inggeris Kertas 1
10:30 pagi — 12:45 tengah hari – Bahasa Inggeris Kertas 2
02:00 petang — 04:30 petang – Sejarah Kertas 2

ISNIN 23 November 2009
08:00 pagi — 09:15 pagi – Mathematics (Aneka Pilihan) Kertas 1
10:00 pagi — 12:30 tengah hari – Mathematics Kertas 2

SELASA 24 November 2009
08:00 pagi — 10:00 pagi – Pendidikan Islam Kertas 1
02:00 petang — 03:40 petang – Pendidikan Islam Kertas 2

RABU 25 November 2009
08:00 pagi — 10:00 pagi – Additional Mathematics Kertas 1
02:00 petang — 04:30 petang – Additional Mathematics Kertas 2

( Cuti Hari Raya Haji )

ISNIN 30 November 2009
08:00 pagi — 10:00 pagi – Pengajian Kejuruteraan Awam Kertas 2
02:00 petang — 03:30 petang – Pengajian Kejuruteraan Awam Kertas 1

KHAMIS 3 Disember 2009
08:00 pagi — 09:15 pagi – Physics (Aneka Pilihan) Kertas 1
10:00 pagi — 12:30 tengah hari – Physics Kertas 1
02:00 petang — 03:30 petang – Physics (Amali Bertulis) Kertas 3

SELASA 8 Disember 2009
08:00 pagi — 09:15 pagi – Chemistry (Aneka Pilihan) Kertas 1
10:00 pagi — 12:30 tengah hari – Chemistry Kertas 1

KHAMIS 10 Disember 2009
02:00 petang — 04:30 petang – Lukisan Kejuruteraan Kertas 1

Merdeka! Merdeka ! – Along tak ambil subjek Geografi

SELASA 15 Disember 2009
08:00 pagi — 10:00 pagi – Geografi Kertas 2
11:00 pagi — 12:15 tengah hari – Geografi (Aneka Pilihan) Kertas 1

Ini Jadual SPM 2009 anak saya, jadual lengkap untuk mata pelajaran lain di sini > [link] dan kalau anak-anak ingin tenangkan diri, baca petua hadapi peperiksaan , klik [sini ]

Kalau ada keraguan , jangan malu untuk bertanya dengan guru kelas ye anak-anak… Makcik Jie doakan moga anak-anak dah bersedia dan dapat menjawab dengan tenang.  Doakan untuk anak Makcik Jie juga… :lol:

Mulakan dengan Bismillah dan doa. Setelah berusaha baru kita bertawakal.

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. ramai juga yg zana kenal amik spm tahun nie. sepupu, anak buah suami pun ada.

    bila tgk tajuk kak jie, teringat 1st time dpt jadual peksa spm yg kaler putih, pastu mcm buku. susupen gile dah masa tuh.

    tapi mcm best bila ada byk lat2 hari. ngehehehe!
    .-= Zana´s last blog ..Tanah Runtuh =-.

  2. hmm…kejap aje ye..nak spm dh along..selamat berjaya dr aunty jun ler…’masih ingat lg masa ambik spm dolu2′ 😛 ..hehehe
    .-= jun´s last blog ..Gulai masam ikan tenggiri =-.

  3. all the best untuk anak kak jie.. hampir sebulan juga examnya tu..

  4. Anak2 nak periksa, selalunya Kak Long perhatikan, emak2 lah yang paling resah dan gelisah, kan!
    Semoga berjaya cemerlang buat along!
    Untuk emak along, jaga kesihatan baik2, nanti masa anak periksa, banyak yang emak2 nak buat tu… 🙂

    p/s Tolong doa sekali untuk cikgu-cikgu ya….
    Tahun ni bersedia untuk tak cuti pada masa cuti…
    .-= Kak Long´s last blog ..Pesanan tentang ketabahan =-.

    • @Kak Long, selalunya mak2 yang terlebih gelisah 😆 anak yang nak exam ni tak heran pon :mrgreen: teringat dulu mak dah potpetpotpet suruh buat itu ini utkexam… awak ni pulak.. ye mak… tapi dalam banyak2 tu adela 1 -2 je yang ikut!! 😀
      .-= mrs azmi´s last blog ..sad mode~ =-.

  5. tatkala pelajar UNi sudah hampir kepada penghujun final examnya.. pelajar SPM pulak mula membawa pedang pensil ke dewan peperiksaan.. ALL THE BEST..!!!
    .-= nikillas´s last blog ..live blog theme by lite theme =-.

  6. Gud luck Along.
    Erm adik bongu Iza, Dik Min pun SPM gak.
    Semoga masing2 beroleh kejayaan 🙂
    .-= iza~de~bintang´s last blog ..Selalu Denganmu… =-.

  7. Another major exam?? Tension masa anak PMR hari tu, baru nak hilang rasanya….

    GOOD LUCK buat Along…
    .-= Mamamia´s last blog ..Baru 5 tahun… =-.

  8. Terkenang pulak waktu saya duduki spm! :p
    .-= tekkaus´s last blog ..3rd Zhong Yang Festival (重阳节) At San Bao Shan =-.

  9. Tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!! *Okeh teringat trauma dulu-dulu!*

  10. erk! kalau sit exam for SRP, kiranya boleh gunakan jadual waktu ini tak?

    hehehhehee

    ameeennn giteww
    :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    .-= maza´s last blog ..TTS Genting Sempah =-.

    • @maza, boleh maza..bolehhhhhhhh la sgt
      pergilah dewan nnt ye…kena pakai uniform
      aduhai…mcm erra dgn awie dlm sembilu
      erk..betul ke filem tu..main sebut je 😆

      • @Kujie,
        hahaha….
        setuju benar dengan cadangan Kujie ni.
        Boleh bayangkan maza pakai uniform naik basikal g ambik periksa macam erra ngan awie…
        😛
        .-= Kak Long´s last blog ..Pesanan tentang ketabahan =-.

  11. Good Luck untuk anak Jie. Dup dap dup dap tu biasa la.. sebagai ibu mesti risau kan? Apa pun kedua anak dan ibu mesti jaga kesihatan. 😉
    .-= kak an´s last blog ..Pencalonan Weblog Popular 1Malaysia =-.

  12. good luck along!
    buat yang terbaik ye!
    jaga pemakanan jaga kesihatan supaya hari exam tak di landa apa2 yang tak diingini..
    .-= arin´s last blog ..Pagi Yang Agak Mendung =-.

    • @arin, itulah risau juga
      dia ada lelah..dah le skrg ni musim tengkujuh…

      anak kat asrama, mak yg kat rumah yg risau

  13. ingat tersalah blog td…baru sehari dilot tak masuk..dah bersalin kulit…bosan kulit lame eh kak jie…

    gud luck untuk anak kak jie…mesti kak jie yang lebih dup dap dup dap ni…
    .-= dilot´s last blog ..azwan ali dah bertaubat, doa jadi anjing =-.

  14. gud luck utk anak kak G..juga utk maknye…mesti dub dab dub dab kan..hehehe..biasala..anak g exam..mak kat umah tak senang duduk…. 😉
    .-= rose´s last blog ..Anak abah! =-.

    • @rose, terimakasih rose

      puas dok pesan2 dgn dia, harap2 kesedaran dtg dari diri sendiri..kalau kita dok pokpek pok pek..dia buat derkkk je…susah la juga

  15. selamat berjuang along! moga dapat kejayaan cemerlang! 😉

    klu kami dulu, time kami nak pekse, mak pon cam ikut pekse same… anak kat dewan pekse mak kat umah wat solat hajat segala… bagi sokongan kat anak2 dari jauh

    skang amalan mak tu dah turun kat adik beradik saya pulak… tapi saya lambat lagila 😆 😆
    .-= mrs azmi´s last blog ..sad mode~ =-.

  16. semoga anak kak jie dan adik sha beroleh kejayaan!
    sha dah pantau dah nieh…muka budak tuh pon dah pucat2 dah…bagus!
    ada tips apa2 boleh share, sharelah ye kak jie….boleh sha tolong adik sha..

    good luck to anak kak jie:)
    .-= cheryna´s last blog ..orkid’s cafe: the yolk on roti jantan =-.

    • @cheryna, Moga adik Sha pun berjaya dengan cemerlang… rasa lain sikit bila SPM ni…mcm persimpangan mana nak dituju selepas tu

  17. SELAMAT MENGHADAPI SPM …INSYALLAH KALAU KITA BERUSAHA DARI AWAL MAKA MUDAH LAH. JANGAN LUPA TIDUR AWAL DAN DOA DIPERMUDAHKAN DAN DIBERI KESIHATAN YANG BAIK SERTA TAWAKAL.
    .-= denaihati´s last blog ..Dapat Wang Segera =-.

    • @denaihati, musim2 hujan ni nak kena ingat anak2 ….jaga kesihatan.

      dan lagi..tiap tahun berlaku

      kemalangan motosikal calon SPM…. hati2 dijalanraya

Trackbacks

  1. […] Along pula sedang menduduki SPM 2009. […]