Jom Ping Entri di MyEbuzz.net

Satu lagi blog-ping aggregator dilancarkan. Seperti website yang bertujuan untuk ping entriย  seperti Geng Blogger.

Laman web ini dilancarkan untuk blogger Malaysia .

Apa lagi… klik untuk daftar secara percuma di www.myebuzz.net . Bila dah register, tiap kali nak ping entri terbaru, klik sebelah kanan Submit A New Story Now. Kemudian copy permalink url entri tersebut letak kat Unique News URL

Ada yang tak tau permalink tu apa? Jangan malu sebab saya pun pernah dapat email dari blogger yang berblog lebih 2 tahun tanya ” permalink tu apa?” Dia mungkin tau benda alah tu cuma tak tau nama je….

Tu permalink .. sebut betul-betul……. p.e.r.m.a.l.i.n.k!ย  aiiiip…siapa kat belakang tu ? Saya dengar dia sebut lain …bukan spermalink ye murid-murid. Itu subjek biologi.

Lepas isi permalink, klik continue danย  pilih categori, Description dan Tags.

Untuk membuktikan anda seorang manusia bukan spammer, isi Human Verification.ย  Kemudian Submit.

Itu saja… Jom ping entri di MyEBuzz.net – From Blogger To Blogger!

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

45 thoughts on “Jom Ping Entri di MyEbuzz.net”

  1. spermalink adalah hubungan antara sperma2..hehe da join myebuzz..
    .-= yoy´s last blog ..Bila Mira Abu Bakar (Redmummy) Masuk Paper, Semua Nak Jadi Blogger. =-.

  2. TQ kak Kujie atas perkongsian info ttg direktori ini .. ๐Ÿ˜›
    .-= aktechpage.com´s last blog ..eBook LY-EB01: Netbook Termurah di Dunia??? =-.

      1. kalau IMcurtain tuh sapa admin eh? tak lepas2 pown ping situ..submit banyak, publish x pown
        .-= Azizuan´s last blog ..Saya Seorang Pemalas =-.

  3. spermalink?? HAHAHAHAHAHHA
    baiklah.nampaknya murid2 lagi berminat dengan perkataan2 pelik LOL :mrgreen:
    .-= yonna´s last blog ..Tadaaaaaaaa! =-.

    1. masalah ping dengan myebuzz ke? kalau dgn myebuzz, emailkan je masalah tu pada help@myebuzz.net. btau la apa masalah yg di hadapi. ok?
      .-= mrkay´s last blog ..TM Memperkenalkan TM iTalk Whoa! =-.

  4. eh, yg kak jie screenshot atas tu, mmg rupa mcm tu atau dia cacat masa buat screenshot? kak jie pakai browser apa? kalau betul cacat, saya nak kena cari punca ni.
    .-= mrkay´s last blog ..TM Memperkenalkan TM iTalk Whoa! =-.

    1. yg kuning tu ye…elok je
      bila kak jie screen shot baru keluar kuning tu

      kak jie screen shot guna Screen Grab ๐Ÿ˜†

  5. AHAHAHA. Spermalink. tak pernah terpk pon saya. hahaha

    Thanks kak jie ๐Ÿ˜‰
    .-= mrkay´s last blog ..TM Memperkenalkan TM iTalk Whoa! =-.

  6. HAHAHHAA spermalink..
    nanti saya try ping kat sini =D
    .-= MrRollies´s last blog ..Seorang Pelajar Perempuan Diseksa Sehingga Mati Selama 44 Hari Dengan Teruk! =-.

Comments are closed.