Pemenang Johnson’s® Baby Most Loving Moments

Ingat lagi entri saya Jom Undi Johnson’s® Baby Most Loving Moments ?

Hari ini keputusan yang dinanti sekian lama telah diumumkan. Dari 4 katagori , tekaan saya hanya tepat untuk 2 katagori sahaja.

Johnson’s® Baby Most Loving Moments – Brighter Smile.
Johnson’s® Baby Most Loving Moments – Reaching Out.
Johnson’s® Baby Most Loving Moments – Giggle & Vocalization.
Johnson’s® Baby Most Loving Moments – Gazes.

Semua baby comel, saya guna buah dadu untuk mengundinya. :mrgreen:

Sesiapa yang pernah mengundi dulu, mungkin anda adalah pemenang utama hamper barangan Johnson’s® Baby bernilai RM 1000.

Untuk mengetahuinya, lawatlah laman web – www.ilovejohnsonsbaby.com

Bukan itu saja, 20 orang yang meneka dengan tepat juga akan menerima hamper barangan Johnson’s® Baby bernilai RM 200.

Puaslah main buih …. :lol:

p/s – saya pun nak bagitahu – berita gembira kena share, kan… shared joy is double joy and shared sorrow is half-sorrow.. alasan nak menunjuk-nunjuk  le ni.   Saya terima cek dari nuffnang. Cek kelima . Dalam masa menunggu cek diterima, earning terkumpul pun dah boleh cash out .

23 Replies to “Pemenang Johnson’s® Baby Most Loving Moments”

  1. saya adalah satu dalam 20 orang yang meneka dengan tepat, tetapi sampai hari ini masih tidak dapat menerima hamper barangan Johnson’s® Baby bernilai RM 200 pun. Nama and IC No. pun telah list out dalam list pemenang, tapi saya tak dapat terima email atau surat ataupun menelifon saya untuk amail hamper. macam tipu tipu…..

  2. Oh depa dah umum pemenang ghupanya. Tahniah kat semua baby2 yang comey2 belaka tu.

    Wah dapat rejeki ye Kak Jie, semakin stabil lah hormon hari ni sebab rembesan endorphin :mrgreen:
    Tahniah Kak Jie 😎

    1. @kruel74, sapa yg tak best…lagi mcm sy ni…bukan aktif buat duit kat internet pun… letak ..tunggu diam2..ada, ada, tak de bukan rezeki

Comments are closed.