Pemenang Johnson’s® Baby Most Loving Moments

Ingat lagi entri saya Jom Undi Johnson’s® Baby Most Loving Moments ?

Hari ini keputusan yang dinanti sekian lama telah diumumkan. Dari 4 katagori , tekaan saya hanya tepat untuk 2 katagori sahaja.

Johnson’s® Baby Most Loving Moments – Brighter Smile.
Johnson’s® Baby Most Loving Moments – Reaching Out.
Johnson’s® Baby Most Loving Moments – Giggle & Vocalization.
Johnson’s® Baby Most Loving Moments – Gazes.

Semua baby comel, saya guna buah dadu untuk mengundinya. :mrgreen:

Sesiapa yang pernah mengundi dulu, mungkin anda adalah pemenang utama hamper barangan Johnson’s® Baby bernilai RM 1000.

Untuk mengetahuinya, lawatlah laman web – www.ilovejohnsonsbaby.com

Bukan itu saja, 20 orang yang meneka dengan tepat juga akan menerima hamper barangan Johnson’s® Baby bernilai RM 200.

Puaslah main buih …. :lol:

p/s – saya pun nak bagitahu – berita gembira kena share, kan… shared joy is double joy and shared sorrow is half-sorrow.. alasan nak menunjuk-nunjuk  le ni.   Saya terima cek dari nuffnang. Cek kelima . Dalam masa menunggu cek diterima, earning terkumpul pun dah boleh cash out .

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. saya adalah satu dalam 20 orang yang meneka dengan tepat, tetapi sampai hari ini masih tidak dapat menerima hamper barangan Johnson’s® Baby bernilai RM 200 pun. Nama and IC No. pun telah list out dalam list pemenang, tapi saya tak dapat terima email atau surat ataupun menelifon saya untuk amail hamper. macam tipu tipu…..

  2. bayi memang comel2 belaka..

    wah, kak jie dah sampai cek kelima.. siap leh cash out for the next lak tu.. 🙂

  3. Earning ke lima?Tahniah….Saya baruje 2 bulan register Nuffnang…Alhamdulillah,dah ble request my first cheque…N baru dpt 2 hadiah menarik dari Nuffnang…Rezeki…
    .-= eyriqazz´s last blog ..I Won the 3rd Prize for Project Alpha Blogging Contest =-.

    • @eyriqazz, tahniah..saya tak aktif sgt dgn contest..pernah ikut sekali dn dpt hadiah…org muda2 elok la ikut. 😆

  4. War…kelima daripada Nuffnang? Tentu dah beribu-ribu ringgit kan kak? :p Tahniah!
    .-= tekkaus´s last blog ..Had Charbroiled Burger At Carl’s Jr =-.

  5. Tahniah pada pemenang dan Kujie kerana dapat imbuhan besar.
    Semoga terus dimurahkan rezeki.
    Dan tentunya semua itu datang daripada usaha juga…
    .-= Kak Long´s last blog ..Jamuan dlm taman:cuaca nyaman. =-.

  6. Oh depa dah umum pemenang ghupanya. Tahniah kat semua baby2 yang comey2 belaka tu.

    Wah dapat rejeki ye Kak Jie, semakin stabil lah hormon hari ni sebab rembesan endorphin :mrgreen:
    Tahniah Kak Jie 😎

    • @iza, dah seminggu cek tu, baru sempat nk ps ps..hehehe…tak kena dgn entri..entri ni kenalah nk bisik mcm tu 😆

  7. psst.. leh banje sket org kat sg buaya ni!! :mrgreen: :mrgreen:
    .-= mrs azmi´s last blog ..…tanpa tajuk… =-.

  8. Salam Syawal wahai kujie.

    Teringat peserta menjawab WANG BESAR

  9. part p/s tuh mesti buat kak jie tersenyum kan:)
    .-= cheryna´s last blog ..sha: ryan giggs is a ladybird =-.

  10. Beshnya part p/s tuh…
    .-= kruel74´s last blog ..Tree planting for political mileage? =-.

    • @kruel74, sapa yg tak best…lagi mcm sy ni…bukan aktif buat duit kat internet pun… letak ..tunggu diam2..ada, ada, tak de bukan rezeki

  11. waaaaaaaa.. bnyknya duit nuffnang.. jeles wei
    .-= Jard´s last blog ..Bloghopping… dan Kereta Porsche =-.