Semak Tawaran Ke Tingkatan 6

Semak tawaran ke Tingkatan 6 2010 klik semakan tawaran ke tingkatan enam 2010

Along dapat tawaran ke Tingkatan Enam Bawah di Sekolah Menengah Teknik Gombak aliran Kemanusiaan

Pendaftaran pada 10 Mei 2010

©kujie – terus terang, baru pertama kali saya tahu SM Teknik menawarkan tempat untuk Tingkatan Enam.

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Comments

  1. jabatan pelajaran malaysia haruslah memberi peluang kepada pelajar yang gagal spm,sebagai contoh memberi peluang kepada mereka yang mahu masuk ke tinkatan enam tampa megira keputusan spm.
    Jom terjah post menarik dari rashid man ..gosip holywoodMy Profile

  2. Azizuan says:

    tak pernah dengar pulak la form6 teknik..ingat takat SPMV tuh ja
    .-= Azizuan´s last blog ..Ukur Populariti Blog Dengan Popuri =-.

  3. sy buntu samada nak pilih form 6, dploma atau tunggu pngilan mtriks ke-2….warghhh~~
    .-= MC´s last blog ..Tahniah! Anda Gagal Masuk Matrikulasi. Sila Buat Rayuan =-.

  4. maza selak-selak semak juga…

    yg ada cuma lalang dan resam… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

    Salam jumaat kujie.. hehehhe
    .-= maza´s last blog ..Adakah munasabah pergi Langkawi naik Basikal? =-.

  5. haahla… baru tau skola teknik ada Form 6. Along tak dapat matrix ke kak?
    .-= ~mrs azmi~´s last blog ..opis terbakar!! =-.

  6. Baru first time dengar ada form 6 kat sekolah teknik haha…
    Tapi ..kemanusiaan? macam tak sesuai ngan Along yang lebih kepada teknikal :shock:
    .-= iza~de~bintang´s last blog ..Masih Tetap Harus Bernafas Dengan Atau Tanpamu =-.

    • itulah iza, Along tu bukan jenis ‘ulat buku’

      Kamanusiaan tu apa ye? ishh..zaman dah berubah
      tapi rasanya form 6 kt sek teknik sama je dgn kt sekolah biasa

  7. MalayaBerry says:

    skrang ni cek masuk tingkatan enam macam nak cek masuk uni.
    .-= MalayaBerry´s last blog ..Research in Motion Breaks intoTop 5 Mobile Handset Manufacturers in the World =-.

    • Itulah..tadi telefon sekolah
      pihak sekolah pun tak ada senarai
      tanya nak cek kat mana pun pihak sekolah tak tau
      last2 cari sendiri ;-)

  8. :mrgreen: sekolah teknik ada form6 ?

    bestnye ! tp mata pljrn maybe same jea dgn ape yg sy belaja thn lps :grin:
    .-= zqah´s last blog ..My Message to AIDSAware =-.

    • tak semua sekolah teknik ada kot, tapi rasanya sama je subjek dgn sekolah biasa….cuma dulu dia kat SMT Sepang

  9. adik saya pun dapat tawaran ke tingkatan 6 dalam jurusan kemanusiaan daftar 09 mei 2010, beza ngan anak kak jie..sbb kelantan bermula hari ahad persekolah

    :)

    terima kasih kak jie info yg berguna, sy terus check then call adik suruh buat preparation

    abang mu di kejauhan ini hanya membantu setakat yg mampu
    .-= mijie´s last blog ..Tanggungjawab seorang pemilik blog atau blogger =-.

    • memang form 6 boleh semak bermula hari ni – 6hb

      kawan dia tahu, terus cek dan telefon sekolah tadi

      tapi – mgkn Along tak terima kot..

      Tahniah utk adik Mijie

  10. denaihati says:

    Memang tak pernah tau SM Teknik ada tingkatan 6
    .-= denaihati´s last blog ..Virus Influenza A (H1N1) bukan bayangan ngeri =-.

  11. Rsanya baru lagi kot SM Teknik ada Tingkatan 6. Ucapan tahniah buat anak sulung Kak Jie.
    .-= akuvision´s last blog ..Gangguan Hyperhidrosis =-.

  12. ada kak jie.. dulu zaman2 saya sekolah, Sekolah Teknik KL Cheras memang dah ada. tahun 1995 dulu..
    .-= eiman´s last blog ..Makanan Tengah Malam yang Lazat dan Menyelerakan di Otai Burger =-.

  13. terkenang masa saya di ting 6 dulu, bukan belajar pun saya ni, saya ngurat budak2 laki2… oops!
    .-= Mak Su´s last blog ..Siapa kata menggalas batu itu mudah? =-.

  14. form 6 sgt ok…akak form 6 dulu..Alhamdulillah masuk u degree jugak..ada rezeki kite mmg ada cume cepat lmbt jek
    .-= hawa´s last blog ..Ular Dalam Umah aku !!!! =-.

  15. tgh tunggu semak UPU utk pelajar Matriks.. hoho. berdebar
    .-= Jard´s last blog ..Perundingan Berkesan bersama Arwah Din Beramboi =-.

  16. Teringat zaman sekolah dulu. Saya pun masuk Tingkatan Enam juga.

  17. memang ada SM Teknik yg menawarkan Tingkatan 6…

    saya pun tingkatan 6…huhu

    Minggu dpn dak2 lower 6 masuk…
    .-= Mr Fathi´s last blog ..[GAMBAR] kad jemputan kahwin ORANG LIDI !!!! =-.

  18. wah.. habis along terima tak nih? dulu dekat je rumah sewa dgn sek taknik gombak ni.. skg, jauh sikit, tapi lagi dekat berbanding rumah kak jie :razz:
    .-= fiezaradzi´s last blog ..Sekitar Kejohanan Piala Thomas & Uber 2010 =-.

  19. bagus tips ni hehe :)
    .-= KNizam´s last blog ..Demam Bola Sudah Bermula – Shakira feat. Freshlyground – Time For Africa, World Cup 2010 (OFFICIAL) HD =-.

  20. along terima ke tawaran tersebut?

    sekarang ni memang dah banyak kelas-kelas Ting 6.
    cikgu-cikgu yang mengajar Ting 6 dapat banyak keistimewaan dari segi kenaikan pangkat…
    .-= klcitizen´s last blog ..gaji naik tiap tahun.. =-.

Trackbacks

  1. […] dapat tawaran untuk ke Tingaktan 6 , mungkin di tolak. Dia pelajar kejuruteraan awam , budak lelaki yang bukan ‘ulat buku’ […]