aku

mood…bengang!

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Opah pun. Bukan bangang aje tapi sengal. Under pressure… dengar lagu Queens ni.

    ODs last blog post..What Opah Did Last Summer… Ceh… Last 3 Days Laa…

  2. fireflies says:

    sabo kak sabo

  3. kejap ye bengang tu…hari ni dh ok dah…wat pe nk kenang yg lepas…JANGAN PANDANG BELAKANG….

  4. Ujang_MD says:

    akak…. dulu Ujang pun pernah kene.. makan seminggu gak baru boleh semula.. entry semua ada..

  5. *Ibnu Abd Rahman* says:

    kecian…..keciaannn…mungkin blog main sembunyik2 kot..jap lagi timbul balik..

    takpun ader orang dengki.mana tau..hampeh tul…&%$@%^*&*()*&&^^%&*

  6. bayanbaru says:

    jie.. blog yg lain2 tu ade tak? takkan semua ilang…
    tak leh jadi ni…

  7. Equilibrium says:

    akak luper bayar letrik kot bulan nie???tu yg kn hack tu…takpun astro…try g cek kalu!!!ishk…haru nie…meh la g blog saya…akak leh tulih apa sajor…saya rela…

    akak jgn bengang lelama tau.x elok utk jantung…ssh2 akak register jek blog lain…

    Peace!!!

  8. Equilibrium says:

    akak….blog akak kn hijack ker???heran saye….abis camno nie???panic dah saya nie!

  9. from peedee with love.... says:

    salam kak kujie….

    kenape leh jd camnih…abih tu kak kujie nak wat pe….

    ble settle ke problem nih…ala tak best la cengginih

Trackbacks

  1. […] yang dikenakan. ¬©Kujie – Ini adalah entri yang ke 1000 sejak 2hb May 2007. Entri pertama di [ sini ] p/s – schedule post ni… dah tido. ¬† Selamat pagi Isnin! Pemilik tidak akan […]