Beli dan belah

Kawan²…. saya perlukan pertolongan.

Rasanya sementara masih bercuti sekolah ini saya nak bershopping buat persediaan hari raya untuk anak². Kalau dah sekolah buka dan bulan puasa nanti tak perlulah bersesak² bawa anak² .

Boleh bagi cadangan atau maklumat terkini . Saya bab² mega sale dan seumpamanya itu kurang sikit. Saya bukan kaki shopping….:lol:

Hari ini 20.08.2008 – Intan menghitung hari:wink:

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Kak Jie…. jangan la tanya neeza ye.. sedih niiii.. nak balik mesiaaaaaa :((

    >>>eee…soklan ini dikecualikan untuk Neeza..
    lorrr…kesiannya dia…tak dpt blk beraya…
    jgn naness

  2. intan dah ckp pasal birthday dia..

    >>> dari awai2 01/08/2008 lagi dia celik mata melompat cakap dah bulan ogos…cesssss 😆

  3. Rasanya semua tempat ada sales. Sempena karnival sales & merdeka sales. Rasanya Sogo mmg best, Jusco pun boleh tahan tapi kena pandai cari…hehe

    Nak ikut K.Jie boleh??? 😛

    >>> tu arr…tadi dah pergi…beli sorang sepasang utk anak2 je….
    oklah …puas hati
    lesap gak sebelah tangan….
    tp belum cukup lagi tu

  4. rasanya banyak tempat dah mula sale sekarang ni.. selamat bershopping…

    >>> nk tanya kawan2 kot2 dia org tau sale kt mana² sbb sy mmg tatau langsung bab2 mcm gini

  5. baru hapdet entri shopping di Sogo KL (org JB tu jauh datang) he he.. orait ler.. murah2.. tapi pose tak pose pun ramai orang gak.. 😀

    >>> kt Jb rasanya byk pilihan..tp nk juga made in Kl tu… 😆

  6. sogo lerr…hehhehee..
    bykkkk pilihan dan berpatutan…

    pas tu ke seberang jalan..leh carik tudung ka, songkok ka..dll…

    selamat bersopping..

    elok2 awai2 nie….sennag tunggu poser je kann…

    >>> Sogo lagi…wah fofuler ni…
    agaknya pergi sana berselisih bahu dgn blogawan/blogawati 😆
    itu lah..dulu masa anak kecil², mmg buat awal persediaan dia org
    skrg dah besar… taklah tergesa sgt
    tapi tgh curi sekolah ni..elok pula bawa dia keluar…

  7. mai sini 1 borneo ade i-tune yg sgt berpatutan hehe :p

    >>>amboiiiiiiiiiiii hang….. 😆

  8. ooo..nak pakai raya ke? sogo la…mana lagi

    >>> sogo…. komuter pun ok gak, kan

  9. saya pon tak terar bab soping2 mega sales nih..maap tak dapat membantu!

    >>> aittt…tak kan semua kawan² saya bukan kaki shopping…wahhhh..isteri misthali la kan…hahahaha 😆

  10. alaaa……….. back to skul? 😯
    tak kan hendaknya anak² saya pakai kasut sekolah pula raya ni.