Bercuti lagi

Saya baru submit booking form… pergi bercuti lagi! Bukan keluar negara macam Ziana tak pun macam Cik Lily… Port Dickson sajorkkk……..

Tak pasti ada kekosongan ke tidak. Bila tengok kalender kuda tarikh tersebut sederet warna kuning. Fahamlah kan, mesti cuti sekolah .

Cantiknyalah tempat ini… boleh snorkeling tak ye?

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

19 thoughts on “Bercuti lagi”

  1. Pingback: Datang bulan ke? | Hidup Biar Sedap
  2. nak itot nak itot….

    sy x sempat lagi nak bercuti secara puas2 dgn anak2…harus ikut jejak kakjie nih…bulan ogos pun aniv ngan biryhday yaya…hiks….

    vrrommmmmmm

  3. Jiji -lum sempat g hanimun…dah subur ye..

    rezeki tu… nnt g honeymoon bawa perut lah..bukan sapa2 nk marah pun.

    nnt kakjie bagi info ye

    MZ – tgok2..nmpk botol mineral je melampung…huwaaa….!!!

  4. abg long – itu view yg saya dapatkan dari internet…sy tak pasti bila sampai disana…secantik itu..

    hahahaha

    Arin – Jom..ibu2 muda yang tengah mengandung memang elok bercuti cuti mcm gini..

    time suami tgh sayang..hehehe

  5. Intan – ha ha ha….awk baru lepas ye..bape mesin cuti baju?

    itulah…nak pergi pun kita yg kena sediakan

    bile balik pun..nk mencuci lagi.

    eee

    adry takut gak gambo tu cantik je..pergi2 sana entah apae2 ceruk yg kita duduk

  6. neeza – cuti dekat je Intan…

    Bulan ogos tu ada 2 harijadi dlm keluarga ni..

    Cendawanintim– yg ni special sikit..sebab abang yang ajak..tak perlu gedik2…

  7. wahh..saya pon kepingin nk berjalan ke PD..nk dok kat resort cam ginih..ntah2 nnt kita chalet sebelah menyebelah kot..hehhehehe…

  8. Seronoknya, bila baring, sambil dengar alunan air dibawah … ada kaca dilantai ….

  9. Cuti???

    Jgn lepaskan peluang yg ada K.Jie. Balik cuti jgn lupa cuci kain! Kekekekekek 😉

  10. nak itot nak itot!!!
    bestnya kak Jie.. cuti lagi ye..
    bila lah neeza dapat cuti2 gitu yek…

  11. mama ranggie – Insya Allah..kalau jadi saya bercuti kat sana, kita jumpa ye

    Yonna – cuti dekat je..

    Mz -arrr…. itu mmg lah..tapi kt PD tu nmpak ape erk..

Comments are closed.