Blog saya digoogle oleh Shah Rukh Khan

Teruja tau. Blog saya akhirnya dibawah ranking sejuta.

999,341 – Sembilan Ratus Sembilan Puluh Sembilan Ribu Tiga Ratus Empat Puluh Satu !

Tengok data , dari India 32.6% .  Agak²nya  Shah Rukh Khan ke yang mengoogle sebelum datang ke Melaka?

Dah lewat malam ni, tidurlah. Dapat mimpi bergolek guling² di bawah pokok sambil menari nari di pergunungan Kashmir pun jadilah.:lol:

Nak check ranking blog , klik alexa.com

Saya pun tak tahu  dari negara manakah pelawat ini datang mencari lagu Guns N’ Roses.  Jangan perkecilkan blog berbahasa Melayu tau.

Ops..dah tahu lah  IP 94.178.38.198 dari Kiev, Ukraine . life4hire mungkin terkejut kalau  Gadis Bond – Olga Kurylenko pun datang blog makcik cleaner ini.

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

68 thoughts on “Blog saya digoogle oleh Shah Rukh Khan”

  1. dah lama tak menjengah(biasalah..akhir tahun..banyak projek last minit kat sekolah)..rhupe2nye kak jie dah glamor seantero dunia…

  2. hoho. tahniah. tp rasenye PR lg best dari alexa

    Sweet Thinkers last blog post..Berdansa Bersama Sweet Thinker

  3. Assalamualaikum kak.
    Ramai jugak peminat akak dari India ye. Sy pun boleh kire salah sorang la, salah seorang silent reader dari negara Datuk SRK. :mrgreen:

  4. Wah sekarang ni memasing sibuk tunjukkan stat memasing..
    Shah RUkh Khan ek..
    Jom datang opis saya 29hb ni ramai2…

    zools last blog post..Pasang grill rumah

  5. waduh2.. global dah kak jie nih. Hehe.. nak tumpang glamer kak jie leh 😆

    Yatis last blog post..Makan sambil Diet

  6. Jie… memang nak kena Mak Aji Kuzie ni… sabor aje aku. Ingatkan betoi-betoi ler tadi. Terketor-ketor tangan teman nak bukak blog dia ni… tak leh bukak sampailah penat aku google… he he he… sabar sabar… sihat ke Jie? Kalau betul SRK google Jie, kim salam kat dia ek. Mwah.

    ODs last blog post..Go Back To HIM

    1. @OD, hahaha….oooo opah dangdut..kalau bab Indiastan tu laju je dia no 😆
      tadi mmg blog ni sengal..server hampehhh…geram sgt dlm minggu ni byk kali sgt

      oooooooooo…ngadu dgn Anney :mrgreen:

  7. Salam, tahniah atas usaha saudara/ri! 🙂 pasni mesti kerajaan India akan bagi anugerah pangkat Tan Sri. 😀

    emmes last blog post..Mulianya Budak Ini

  8. Pingback: negaraku.net
  9. diorg kan ramai penah keja kat mesia. dtg cnie cari rezeki. balik sana belanjakan duit yg di simpan tuh. kira hebat la depa leh ckp dan baca bm. wawawawa… hebat they all nie.. hehehehehe

    tapi…. agak2 ada tak yg cuma paham perkataan ‘ADA’ 😆 😆

    (sila refer rancangan lu pikirlah sendiri nabil edisi SABIL )

    Zanas last blog post..Putih

    1. @Zana, ehehehe…ingat ke aktor tanpa tu dtg cari heroin baru utk filem dia org..hahahaha 😆

      uik..nk kena refer2 ni…kena preview la pula

  10. Kebanyakkan keyword lucah pun banyak, hairan betul ngan orang melayu

    Marzukis last blog post..Alangkah Indah Jika Aku Sekuat Stone Cold Steve Austin

  11. wah… akak pun terkenal la macam nih… ni artis malaywood la nih… 😆

    shays last blog post..Demam Selsema…

  12. ramai betul yg post pasal cik alexa nih… tp saya masih x faham apa yg bestnyer la… heheh… adakah dia tentang populariti? btw, India adalah di tempat kedua kat blog saya macam Kujie gak… dan Malaysia, tempat ke-4…. orang Malaysia x berapa suka blog aya mungkin sbb Bahasa Inggeris kot… x kisah lah…. ciao!

    shaxxs last blog post..Do You Need 2 Handphones?

    1. @intan, Duduk M’sia pun dah international sangat dah Intan..apa bangsa yg tak de kat sini..hahahaha :mrgreen:

      Vietnam? Myanmar ? semua ade..hitam putih cokelat legam semua ade :mrgreen:

  13. Wah! Memang class lah gitu…SRK pun dtg singgah sini! Nak tumpang gak!! 😆

    Ties last blog post..Hantu ke?

  14. hohoh apsal blog kalian ramai visitor dari india ek.. blog menteil pon sama.. blog knizam pon sama.. hooh aku punya 93% dari malaysia.. lain semua others.. hohoh memang Melayu tulin la blog aku ni..

    waa 😥 nak gak kajol ke baca blog aku… hahahahhahahah 😆

    topos last blog post..statistik topotato.com…

  15. fuh..ni mesti ramai suku sakat SRK nak datang umah kak jie ni…ker kak jie ni spy dari India ? 😈

    |1f34|-|1r3s last blog post..Why is my blog so hot?

  16. bagus lah camtu kak. atau pun dia upah orang lain ramai-ramai cari maklumat psl kisah dia wahaha.

    tahniah blog akak dah naik ranking! saya nak kejar ranking 300K huhu

    megats last blog post..Projek Tergendala, Melangkah Terus Ke Hadapan

    1. @megat, yg tu betul kot Megat
      dia nk cari maklumat ape org M’sia dok mengata dia…hahaha :mrgreen:

      300K…jauhhhhhhhhhhhhhhhhhh lagi perjalanan tu

  17. kak jie…………..mesti srk tuh google sebab nak jadikan umah kak jie lokasi filem dier…… 😛

    1. @Adry, skrg ni mana ade filem ‘kotak pejabat’ lagi
      rasa mcm dah tak best filem hindi skrg ni
      yg sebenarnya tak pernah ambek tau..hahahah
      bawah tempurung :mrgreen:

    1. @cloudy, what you give you get back..itu je
      kak jie bkn menarik trafik..tapi kak jie membina persahabatan
      jadi…kawan ni…busuk2 blog kawan pun dia singgah gak..

      betul kan korang?
      blog entah apa2 pun pun korang singgah juga kan? 😆

  18. kalu tengok persentage tu kira kira ramai jugak kak jie punya peminat dari bollywood, tamilwood, kollywood dan plywood mesti amita balachan pun skali dah syok dgn kujie2.com….
    mesti jeles hubby akak nanti….
    he he he

    hashim habeeds last blog post..Akhirnya

    1. @hashim habeed, 😆 populasi rakyat India ramai…itu berapa persen je…so peluang masih terbuka luas utk menarik trafik dari sana… :mrgreen:

      entah siapalah yg berminat dgn blog makcik yg berbahasa Melayu ni

Comments are closed.