Bruteforce

bruteforce

Site Lockout Notification

A host, 108.162.226.59(you can check the host at http://ip-adress.com/ip_tracer/108.162.226.59) has been locked out of the WordPress site at http://www.kujie2.com until Wednesday, May 15th, 2013 at 10:48:32 pm UTC due to too many login attempts. You may login to the site to manually release the lock if necessary.

Kenapa attack sampai macam ni?  Bandwidth saya dua kali limit exceeded.

Sampai hati awak….  buli warga emas … sob…sob…sob..

 

 

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. blog wordpress bagaimanapun juga maish tetap memiliki celah keamanan ya..
    ini bisa jadi perinngatan jga buat saya yang juga punya blog wordpress self hosting
    Jom terjah post menarik dari Jefry ..Jasa Sedot WC Jakarta Selatan Telp. 021-9311-8787My Profile

  2. selama pakai blog wp saya belum pernah kena attact
    kira2 bagaimana cara menanganinya kak Jie ?? jangan lupa share infonya..
    Jom terjah post menarik dari Rina ..List of Free Dofollow Blogs and Web 2.0 SitesMy Profile

  3. jangan jer ada yang terlepas.. susah dibuatnya
    Jom terjah post menarik dari Mus ..Ayam Penyet Di Restoran Rasa Bandung, Indah Permai, Kota KinabaluMy Profile

  4. blog saya pun baru kena.. blog yg jarang update pun depa nak ddos attack
    Jom terjah post menarik dari aimannajmy ..Blog kena hacked lagiMy Profile

  5. alert….
    Jom terjah post menarik dari sukma ..Perhimpunan Black505 diteruskan ke 4 negeriMy Profile

  6. Dulu 2-3 kali juga kena. Bila trafik tiba2 naik, ada ja orang nak ddos.. siot je huhu
    Jom terjah post menarik dari Bidadari ..Suami Curang? 5 Langkah Yang Perlu Isteri LakukanMy Profile

  7. depa nak manja-manja kot..
    Jom terjah post menarik dari titan ..8 sebab korang kena pergi Seminar Buat duit dengan blogMy Profile

  8. banyak betul serangan yang dibuat…
    Jom terjah post menarik dari hafiz ..Tengok filem Ironman 3 dengan familikuMy Profile

  9. Bahaya betul sekarang ni ye. kalau tak tingkatkan security blog agaknya memang abis la jadi mangsa meraka ni.
    Jom terjah post menarik dari Hazmin Hamudin ..Selamat Hari Guru 2013My Profile

  10. kena buat laporan polis ni sebab ada yang buli warga emas. haha
    Jom terjah post menarik dari Man ..20+ Gambar MinimalMy Profile

  11. Kasar betul cara bergurau nya
    Jom terjah post menarik dari Ladfe Amir ..Country Chic Steak Menu Baru Kenny Rogers RoastersMy Profile

  12. kesianya teruk juga tu..
    Jom terjah post menarik dari tipsonlines ..Neuroleptic Malignant Syndrome (NMS)My Profile

  13. wah..sampai macam tu sekali buli warga emas.. hehe..
    sape laa dengki ngan blog akak kesayangku ni…
    Jom terjah post menarik dari Aminin ..Menarik Blog Hiburan Kini DilancarkanMy Profile

  14. jaat betul orang yang buat macam tu ….
    sabar je lah dengan perangai orang yang macam tu …
    Jom terjah post menarik dari namiacinta ..Tak Reti Sebut Huruf “R”My Profile

  15. Fuh, ni betul2 dengki nih kak..
    Jom terjah post menarik dari Berita Harian ..(Koleksi) Kad Ucapan Hari Guru 2013My Profile

  16. tuuuu dia.. macam-macam hal dah sekarang nih…
    Jom terjah post menarik dari KiD ..Wordless Wednesday | Subway My FavouriteMy Profile

  17. Saya sudah beberapa hari mengalami Brute Force Attack. Setakat ini belum lagi menjejaskan kuota bandwidth.
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Wordless Wednesday – 3 budak CanonMy Profile

  18. mohd firhan jasni says:

    wah sampai macam tu sekali? bertabah lah ya kak. mungkin dah tiba masa untuk tingkatkan lagi security blog ni. heheheh :p

  19. apa la yg dia nak cari tu dlm blog, hehehe
    Jom terjah post menarik dari Juan ..Minta Pandangan – Bisnes Sewa MotosikalMy Profile

  20. kojam no depa ni..
    Jom terjah post menarik dari afif ..Klon BeautifulnaraMy Profile

  21. ni sebab plugin ni..
    Jom terjah post menarik dari suhairi alias ..Digital wedding cardMy Profile

  22. jgnlah buli kakak kesayangan kami ni!!!
    Jom terjah post menarik dari hafizmd ..Seloka Selamat Hari Guru 2013My Profile

  23. ceroboh ke camne nie
    Jom terjah post menarik dari Khairul Zamri ..Wordless Wednesday 72 : Halal atau TidakMy Profile

  24. Adeh…. Jahat sungguh!
    Jom terjah post menarik dari Amirul Aslam ..Sebenarnya Adolf Hitler Peluk Islam & Meninggal Di Indonesia?My Profile

  25. Die nak gurau2 agaknya haha.

    Tapi bukan kakjie tukar login URL ke? Selalu org attack default login URL.
    Jom terjah post menarik dari Affan ..#WW – Sila Tunggu 9999 saat Untuk Teruskan MembacaMy Profile

  26. ish ish ish… dia jeles tu… cer mintak link blog yang buat bruteforce tu.. kasik paste besar2. baru depa puas hati kot? hehehe
    Jom terjah post menarik dari kreuger ..BigPicture: #WW – Ratu Sengkuang.My Profile