Cara Membahagiakan Isteri

Wahai kawan-kawan… ini bukti . Jika beg saya beranak pinak waktu balik dari Langkawi nanti,  itu bukan salah saya ye…. hahahahaha

Dah pukul 4 petang, saya belum berkemas beg lagi. Bawa beg kecil saja, baju sehelai dua pinggang .

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. kalau pergi bercuti, mmg komfem beg akan beranak-pinak. silap2 anak beg tu pon akan mengawan dgn cepat kalau lama sket bercuti tu. hehe
    Jom terjah post menarik dari ekspresiruang ..picNYC: Meja Makan Dengan Permukaan Berumput Untuk Penduduk UrbanMy Profile

  2. owh kak jie nak bercuti di langkawi la ni.. saya sekarang kat kuala perlis tapi tak pernah pergi langkawi. 😥
    Jom terjah post menarik dari Naziman ..Cara buat taskbar program di tengahMy Profile

  3. bwk blik kete sekali sane tak kene cukai haha

  4. wahh..musim bercuti dah sekarang ye.. :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari ohcikgu ..(Terkini) Video Temuramah Skuad Harimau Muda bersama Hafizal Hamad di Stadium Angkasa TV1My Profile

  5. ciksembang says:

    wanita dan shopping tak boleh dipisahkan

  6. hehe macam2 pesanan ada .. 😛
    Jom terjah post menarik dari puanbee ..Saya Nak Memenangi Samsung Galaxy S|| Dalam Contest Gadjet Impian DenaihatiMy Profile

  7. Assalamualaikum,
    Ramai isteri akan sangat bahagia bila dapat ARAHAN macm tu…selamat bercuti. Jangan lupa tambah jumlah bagasi 😉
    Jom terjah post menarik dari Anyss ..Poligami: Bila Bertanya Kepada LelakiMy Profile

  8. Teringat kepada kawan-kawan saya ke Langkawi bawa bag bagasi kecil tapi bila pulang bawa bag bagasi besar kerana didalam bag bagasi besar yang dibeli di Langkawi ada bag bagasi yang kecil dibawa. 🙂
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Wordless Wednesday – #Young AkuBiomedMy Profile

  9. Aku sangat jeles…
    Jom terjah post menarik dari adamfaiz ..Wordless Wednesday 18 – Jom Lawan Pedang, Ada Bran?My Profile

  10. Selamat dalam perjalanan… Selamat naik keretapi, naik feri,naik kereta (sewa pandu sendiri?)

    Selamat nengok kapai dengan kapai tegehebang… 😆

    p/s: Tahun ni depa tak jemput pi LIMA, tunggu 2 tahun lagi la kot…
    Jom terjah post menarik dari Abang Zul ..Wordless Wednesday # 5 – Antara 3+1 DarjatMy Profile

  11. pasti ramai kat Langkawi..tambah2 skrg ada LIMA & cuti sekolah pulak tuu..Kak G dah booking hotel awal2 lagi nie…awesome!!!
    Jom terjah post menarik dari Nadri ..Musim Nasi KawahMy Profile

  12. Fakarepain says:

    dah fham sgt dah.. haha
    Jom terjah post menarik dari Fakarepain ..PENYOKONG MANCHESTER UNITED SUKAR TERIMA KENYATAANMy Profile

  13. kak kujie pi langkawi ker kak kujie
    Jom terjah post menarik dari Juan ..Jutawan HartanahMy Profile

  14. satu beg isi cokelat bebanyak ye. nanti wat contest (dapat cokelat cair) :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari jemariroren ..Misi memburuMy Profile

  15. pergi langkawi kalau bag tak beranak pinak, tak sah.Dlm masa terdekat kena gi lagi.Jadi, pastikan bag beranak. hehehe
    Jom terjah post menarik dari rumah kuning ..Para Gadis Dan Para Teruna Juga…Usah Mudah PercayaMy Profile

  16. kalau bab shopping sudah tentu bahagia si isteri 🙂
    Jom terjah post menarik dari afiqaiman ..Laporan: Top 10 Blog MalaysiaMy Profile

  17. Hehehehe… Ini ‘batu api’ kpd isteri2 lain.

    Skrg dlm tren ke tnajong malim
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Cara Membahagiakan IsteriMy Profile

  18. Bag beranak pinak tu memang fenomena biasa..hehehe
    Selamat bercuti kak jie :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari Nadya ..Tahukah anda?My Profile

  19. Pesanan dari suami tersayang.. Rasanya confirm balik dengan beg tambahan.. gara2 shopping kat sana :mrgreen: Selamat bercuti Kak Jie 😉
    Jom terjah post menarik dari Nur ..OST OMBAK RINDU VERSI HAFIZMy Profile

  20. heeeee….ini pun jadi barang bukti.masuk blog pulak tu….nanti tak nak bawa jajan dari africa.

  21. selamat bershopping kujie 🙂
    Jom terjah post menarik dari klcitizen ..Macamlah awak bagus, macamlah semua awak buat betul dan tepat.My Profile

  22. hahaha.ini best!
    Jom terjah post menarik dari lynnaiza ..cuti sekolahMy Profile

  23. Nak bercuti rupanya Akak kita ni…he3…
    Jom terjah post menarik dari Azman ..BuntuMy Profile