Hantar sebut harga

Saya bercadang untuk membeli domain & web hosting.

Sesiapa yang berkenaan boleh email saya atau add Ym , untuk perbincangan lanjut – jangan lupa kenalkan diri, pantang saya kalau nak add YM tapi tak kenalkan diri.


Saya cuma Makcik Kantin bukan Selebriti Fofuler , jangan jual mahal sangat ye. Dah lama tak motong , hariยฒ hujan pagi . Ingat nak mendulang emas…nak beli kuali pun dah habis kat Mersing tu..

Leceh juga nak pindah randah ni ye… nasib baik rumah saya tak banyak perabut…. dah lama sangat bercadang nak pindah..tetapi..itulah sayang pula tapak rumah lama ini…tapi kata orang kita bergerak kehadapan bukan terikat dgn bayangยฒ semalam..kan..kan…

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Assalamualaikum, nama saya opah de. Boleh kita berkenalan… ๐Ÿ˜†

    ODs last blog post..Salam Sayang Cucu-Cicitku…

  2. KAlo ade makan2 skali jgn lupa ajak dekan.. ๐Ÿ™‚

  3. Lily.Lulu. says:

    lily buat ngan kawan je …
    RM40 setahun ..
    bape gig eh size dia kasi
    x ingat ..
    ๐Ÿ˜€

  4. Neeza Shahril says:

    Nape kak jie nak tukar domain? tak best ke blogspot ni?

  5. Intan Rosnitta says:

    K.Jie…

    Ada buat makan2 ke lepas pindah rumah baru?? Part makan2 tu I like…

    Makan2 dlm blog ke?? huhu

  6. max Thanks for your thanks…i mean..you’re welcome ๐Ÿ˜€

    zany – tiba masa yg sesuai tahu lah nnt..jgn hilang lama2..

    takut tertinggal lagi

    ๐Ÿ˜€

    cikguzue – Salam kenal cikgu…terimakasih

  7. kailan – terimakasih tan sri.. saya dah melawat web tu

    perindu Terimakasih, tips dari pakar… moga menjadi pedoman utk org lain juga.

    toknabe – belum pindah tok..banyak urusan luar dalam negara yg perlu diselesaikan..

    bulan depan kot..ttp semua entri saya mmg telah berpindah pun

    muadz – yg ringan2 dah hantar dulu..yg rumit2 belum ..hehehe

  8. Diya – mama bermula perlahan2..takut nk berlari laju sgt..takut tersungkur!

    erk..lagi satu

    takut kawan2 tak terkejar..tak best la sorang2 kan..

    Su – he he he..tak pe..komen anda sangatlah dihargai !

    Semut Api – saya masih di Serendah..tak penah tingi2 pun..

    Insya Allah…Saudara Samsun , kawan suami saya sejak sekolah.

    MZ – teringin nak berekperimen dan mencabar diri sendiri

  9. teh – Amboiiii kak teh kita ni, lama sungguh hilang. Betapa ilmu kebal ye?

    Niat tertangguh ini..rasanya skrglah masa yang sesuai

    Jelly – selagi masih teragakยฒ…masih sayangkan semalam..akhirnya saya terlepas hari ini yang indah..
    hehehehe

    yonna – berdebar juga tau

    hehehehe…rasa mcm nk buat satu keputusan penting dalam hidup

    tetapi mama kan jenis berani mati punya…hahahah

    buat apa takut sesuatu yg kita tak pasti apa bendannya …

    so skrg ni mmg dah ade domain & hosting..hiks!

  10. CikguZue says:

    salam ziarah…

    selamat berpindah.

  11. hu, hu…..tak faham kak jie, nak pindah ke mana dan how maaaa? Tertinggal ketapi kot saya ni. Slow IT sikit.

  12. Hey Jie,

    Thank you for having dropped by my blog :D!

    It is a pleasure to be aboard :D!

    Cheers

  13. muadzlife says:

    huhuuu nak pindah ek…dah siap bekemas ke??

  14. TokNabe says:

    Nak berpindah dari rumah tumpangan ke rumah sendiri..itu dah baik tu. Dok rumah sendiri mungkin banyak boleh dibuat kan. Nak berpindah besok…tak nak jemput kekawan gotong royong ke? ๐Ÿ˜€

  15. Perindu says:

    Salam kakjie

    *tips*

    – Periksa latarbelakang syarikat (kalau dimalaya cuba periksa dengan ssm)
    – Jangan percaya testimoni dilaman web mereka (ada orang yang nak burukkan perniagaan mereka?)
    – Selalunya mereka selalu tulis uptime 99.99% ( masa server itu up ) Cuba tengok pula downtime mereka kerna hosting yang bagus lebih mementingkan berapa lama downtime yang diambil ๐Ÿ™‚
    – Baca pakej yang ditawarkan dengan betul supaya tidak tertipu kerna kebanyakan dari mereka mempunyai eula yang tersembunyi ๐Ÿ˜‰
    – Periksa cara bayaran dibuat.
    – Kebanyakan hosting dimalaya menggunakan shared hosting. Cuba periksa berapa banyak hosting yang mereka letak dalam satu server ๐Ÿ™‚

    *huhuhu* yang lain lain kalau tak faham boleh email ihiks ๐Ÿ™‚

    Semoga berjaya mendapat hosting yang bagus ๐Ÿ˜‰

  16. dulu saya ada guna yg ni…http://malaysiahosting2u.com/
    mama cuba contact tuan dia la utk maklumat lanjut… Mr Tan 012-2082298.
    blh beli domain dgn hosting sekali.

  17. mau pindah ke mana pulak nih? setinggi?
    kalo tak mendulang emas kene pindah ke lubuk mandi :p

  18. Semut Api says:

    Salam

    dah tak jadi orang serendah ke?

    *saya tidak mengenali sdra Samsun tapi dari kawasan Parlimen yang sama , moga beliau cepat sembuh.

  19. Isk… tak faham sangat lah… mmg buta IT su ni…

    Erk… tapi nak letak komen jugak tu. hehehe

  20. uwaaa..saya pon kene berkemas untuk pindah..saya malasssss…

  21. uhu. mama pun nk beli domain ye. diya ada gak cita2 neh. tapi, tunggu lah dl kot ๐Ÿ™‚

  22. wahh..
    mama nk pindah umah :p
    huhu..
    mama tny la sape2 blogger yang gune domain sendiri…
    xkan xde kot :p

  23. “tapi kata orang kita bergerak kehadapan bukan terikat dgn bayangยฒ semalam..kan..kan…”

    betul kakjie.. saya suka ayat ini….

  24. tehbunga says:

    Salam KuJie
    dah lama sungguh tak ke blog KuJie..Teh ni banyak musim, tapi selalunya musim malas lebih kerap berbanding rajin..hikk
    Teh pun tengah carik satu..budget ciput jerk..