Imbau Kenangan Seperti Aiman

image

Jambatan Raja Muda Nazrin Shah, Tasik Chenderoh,Lenggong, Perak.

Saya dah kembali ke rumah selepas 5 hari.  Segalanya yang dirancang berjalan dengan sepatutnya. Alhamdulillah

Seekor kambing jantan telah selamat menjadi menu utama gulai batang pisang dan seorang kanak-kanak  lelaki telah melalui satu frasa menuju dewasa.

image

Senyum Aiman… Mak Long nak masukkan dalam blog Mak Long ni..

Seronoknya dapat kembali ke rumah dan wifi kembali kencang setelah berada diradius liputan talian yang ‘nyawa – nyawa ikan’.  Kalau entri sebelum ini ada typo atau susun atur tak sempurna, maaflah kerana menulis dari telefon tak sampai feelingnya dengan mengetuk papan kekunci.

sent from my GT-i9300

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. semua anak laki2 harus melewati fase ini ketika menuju dewasa
    Jom terjah post menarik dari Jefry ..Gambar Desain Sabun Unik Untuk Souvenir dan HadiahMy Profile

  2. perubahan fasa dari kanak2 ke remaja. dah boleh mengorat pompuan dah ni
    Jom terjah post menarik dari Ladfe Amir ..Semalu – Jamal Abdillah feat Allahyarham SamadMy Profile

  3. ishh berani sunat atas batang pisang..eee takut ahh…
    Jom terjah post menarik dari Hafizul ..Sinopsis Cerita Kisahnya Secebis HatiMy Profile

  4. Udah gede ni sekarang..
    Jom terjah post menarik dari Ramzi ..Cara Membuat / Memasang Daftar Isi / Sitemap Blog OtomatisMy Profile

  5. pernah lalu kat jambatan tuh, cantik
    Jom terjah post menarik dari eiela ..Padanya Ada HikmahMy Profile

  6. steady senyum jer aiman…tahniah ler….gulai batang pisang feveret ni…msak pedas mengiurkan huhu…:)
    Jom terjah post menarik dari Norizwan ..Mohon kerjasama untuk mengesan Orang hilangMy Profile

  7. Tanniah anak buah mak long sudah melangkah alam dewasa. Lepas ini sudah ada lesen untuk mengorat anak dara. 🙂
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Dapat barang idaman dengan Sold myMy Profile

  8. Jadi dah bolehlah kahwin..haha kenangan semua ni.
    Jom terjah post menarik dari Izzat Aziz ..Dunia yang hilang, TambunMy Profile

  9. musim bersunat 🙂
    Jom terjah post menarik dari Dkna Abza ..Gajet Termurah Di Sold.myMy Profile

  10. Tahniah kepada Aiman..tiba2 teringat zaman bersunat dulu bila tgk senyuman Aiman..hehe

  11. haha..gua teringat masa gua muda-muda dulu..
    Jom terjah post menarik dari titan ..20 info tentang Contest tempatan.My Profile

  12. Kalau kat Sg Apong tu sanggup drive ke gerai sebelah Politeknik hanya kerana nak dapat line ternet … kekadang gurau dgn isteri kalaulah kat kg ni line ternet kuat boleh lah kita buat umah kat sini .. tapi malangnya heee.
    Jom terjah post menarik dari Denaihati ..Penjanaan trafik berdasarkan kata kunciMy Profile

  13. wahhhhh gulai batang pokok pisang yang best tuh! hehe 🙂
    Jom terjah post menarik dari KNizam ..Suhu Kini Adalah 9′c Di Malam Hari, Permulaan Bagi Musim Luruh Di IslamabadMy Profile