Kujie Gila Glamour

keyword paling cun setakat ini

keyword paling cun setakat ini

Hari ini reformat pc, buang segala khazanah hohding yang tak diperlukan. Masuk blog, saya lihat trafik.

Jumpa keyword yang cun abad ini. Tak sabar nak share. Tiba-tiba teringat Tip Mengenal Diri Sendiri Melalui Tarikh Lahir Dari Dr.Fadzilah Kamsah

1. Pemimpin
2. Lembut
3. Kemas (Cerewet)
4. Rajin
5. Boleh berbincang
6. Angin
7. Patuh
8. Bisnes
9. Glamour

1 + 8 = 9
1 + 8 + 0 + 4 + 1 + 9 + 6 + 7 = 36 > 3 + 6 = 9
9 + 9 = 18 = 1+ 8 = 9

Dari ujikaji ini saya adalah

9. Glemer
9. Glemer
9. Glemer

Dan pengjungung tersebut telah cop sirim mengakuinya.

Dia luangkan 25 minit 58saat dengan membaca sampai page 5

Dia luangkan 25 minit 58saat dengan membaca sampai page 5

Terimakasih kerana luangkan 25 minit dan 58 saat membaca blog gila saya. Beliau mesti seseorang yang dekat dengan saya atau yang mengikuti blog ini dari gossip dunia cyber.

kujie gila glamer

Mula-mula masuk dengan keyword ‘kujie’, kemudian rasa best untuk bermain ย membina ayat.

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. hahaahaaa..kelako lah jie… ๐Ÿ˜†
    .-= jun´s last blog ..Gulai masam ikan tenggiri =-.

  2. hahaha, buatkan saya teruja nak baca entry ni. ๐Ÿ˜›
    .-= Mak Su´s last blog ..Jauh berjalan luas pengetahuan =-.

  3. pakai plugin apa ye untuk view detail mcm ni? plugin saya xdetail sangat. harap boleh share info. hehehe ๐Ÿ˜ณ
    .-= chokilala´s last blog ..Cis! Sipi Lagi Nak Menang iPhone 3Gs =-.

  4. luthtextile says:

    bila lah saya nak jadi glemer mcm kak jie.. huuhuhu ๐Ÿ˜ฏ ๐Ÿ˜ฏ ๐Ÿ˜ฏ

  5. Caiyolah kak Jie.
    Tak pelu jd artis realiti tuk glemer.
    Mawi pun nanges kalo tau nih.
    Hehehe!!! :mrgreen:
    .-= Eriyza´s last blog ..Kita Bertemu Kerana Ilmu =-.

  6. wah benar2 sudah diakui ๐Ÿ™‚
    .-= ma chung´s last blog ..Band Of Brothers : Sumpah Pemuda 2009 =-.

  7. glemernye! sebab macam2 keyword yang ditaip boleh sampai kat blog kak jie… macam2 ada ๐Ÿ˜€

    klu blog2 specific @ cume topik2 tertentu mesti tak bape nak glemer.. heheh

  8. kak jie tak nak buat entri khas kehebatan blog ni kalau guna keywords Weblog Popular 1Malaysia ke???
    .-= denaihati´s last blog ..Dapat Wang Segera =-.

  9. War..bagusnya software ini boleh track masa yang diluangkan oleh seseorang itu. ๐Ÿ˜€
    .-= tekkaus´s last blog ..October 2009 Top Droppers =-.

  10. Macam-macam keyword ada sebab blog Hidup Biar Sedap ni ada macam-macam.
    Memang glamour…
    .-= Kak Long´s last blog ..Pesanan tentang ketabahan =-.

    • @Kak Long, kalau keyword yang umum tu, saya tak bagi perhatian sgt
      tapi kalau direct dengan nama saya…….. kena fikir patlima kali Kak Long

      orang yang search engine , yang tak kenal saya…tak mungkin akan taip ‘Kujie’ ๐Ÿ˜†

  11. Rupanya kita lahir satu bulan .. emmmm. nanti saya ujikaji tarikh lahir saya pulak
    .-= denaihati´s last blog ..Dapat Wang Segera =-.

  12. saya pun try jugak formula tu hehee :mrgreen:

    eh, nak tanya, mcmana kak jie cek orang tu sampai ke blog ni guna keyword apa?
    .-= haida_s_h´s last blog ..berita gembira: ikan hidup balik =-.

  13. Tak perlu masuk AF untuk glamour, cukup dengan entri2 yang bermakna.
    .-= TokNabe´s last blog ..Siapa Tak kenal Laksam? =-.

  14. best kan tengok keyword2 yang reach kat blog kita~ hihi

    apa lagi, kasi kt budak2 sekolah untuk buat ayat sambungan~ ๐Ÿ˜€
    .-= Hafizd´s last blog ..List item yang kene serah kat Pejabat Agama =-.

    • @Hafizd, keyword yang biasa2 tu , dah selalu tengok

      yg ni aga specifik…berfakta

      ituyang menarik perhatian ๐Ÿ˜†

  15. huhu masuk umah orang, mengumpat, dia ingat dia bisik sengsorang tapi dia tatau ada speaker dan cctv duk perati dia huhuhu… ๐Ÿ˜ˆ
    haih macam2 pe’el dok ada… ghaplah jingga sunggoh laa dia ni ๐Ÿ˜ฎ ๐Ÿ˜†

    • @iza~de~bintang, tuan rumah pula mmg kaki intai..ha ha ha

      setiap langkah, setiap apa yg pengunjung buat kat blog ni mmg sentiasa di pantau…

      vvtv berkaler lagi tu..bukan hitam putih ๐Ÿ˜†

  16. Ha ha…. Tie pulak dapat gelaran mokcik @ makcik !! Memang sesuai pun !! :mrgreen:
    .-= Tie´s last blog ..Cerita tentang makan =-.

  17. sha pulak kena dengan keyword “apam tembam”
    tak menahan sungguh!

    rasa nak buat kiraan yang kak jie buat tuh..apa agaknya result utk sha,

    baca blog kak jie mmg best…sha tak heran org tuh spend masa sebegitu rupa:)
    .-= cheryna´s last blog ..orkid’s cafe: burger ijan in the rain =-.

    • @cheryna, ‘apam tembam’ bukan direct to nickname sha… hihi…ini direct guna nama Kak Jie…

      buatlah sha..nak juga tau sha yang mana satu… ๐Ÿ˜†

  18. Macam keyword artis le plak. ๐Ÿ˜†
    .-= Dr House´s last blog ..Bekas mufti dakwa disabotaj =-.

  19. kakjie tak gila,kakjie mmg glamer wakakaka ๐Ÿ˜›
    .-= blowie´s last blog ..Turn gua pulak cerita sejarah Nuffnang tersayang ^_^ =-.

  20. Saya pun spend lama gak kat sini sebab bukak then terus busy. Ni baru dpt baca… :mrgreen:
    .-= kruel74´s last blog ..Nuffnang Asia-Pacific Blog Awards 2009 – Was it really successful? =-.

  21. hoho so mmg dh terbukti formula tu btl :mrgreen:
    .-= x-po´s last blog ..KUAT BERANGAN, BUKAN KUAT TERANGSANG =-.

  22. Baru tahu yang kak jie ni tua 24 tahun dari saya.. n first time juga jumpa blogger seusia kak jie yang aktif dalam komuniti blogger malaya kita ni.. syabas!
    .-= Khai´s last blog ..Harga rokok RM6.20 minimum la pakcik! Bukan maksimum! =-.

  23. Tak tahu la saya kira betul ke salah. Tapi birthday saya 03081988 dan dapat jawapan 4.. mak ooo mak, orang rajin tak mak?!! hahahaha…

    “Kujie Gila Glamour” – ada kemungkinan musuh yg x berapa suka kak jie yang search tu. hehehe..
    .-= Khai´s last blog ..Harga rokok RM6.20 minimum la pakcik! Bukan maksimum! =-.

    • @Khai, memang rajin khai ni… berapa banyak web yang dia jaga
      semuanya ‘menjadi’ pula tu

      Keyword tersebut telah menerangkan siapa dia sebenarnya…hihi ๐Ÿ˜†

  24. erk!? glamernya kak jie ๐Ÿ˜ฏ

    tapi memang berbaloi pun si pencari tersebut kerana menyinggah ke blog yang buatkan hidup sememangnya sedap! (ha3).

    macam syok pulak ada sipencari katakunci pepelik camtu ๐Ÿ˜›
    .-= megat´s last blog ..Apa itu SEO, Apakah Peranan Dan Fungsinya? =-.

Trackbacks

  1. […] ย ada carian katakunci Kujie Gila Glamour pernah sampai ke blog ini, pada hakikatnya saya tidaklah seglamour pengunjung […]

  2. Kujie Gila Glamour | Hidup Biar Sedap | rhrv.com says:

    […] Kujie Gila Glamour | Hidup Biar Sedap […]