Kujie Gila Glamour

keyword paling cun setakat ini
keyword paling cun setakat ini

Hari ini reformat pc, buang segala khazanah hohding yang tak diperlukan. Masuk blog, saya lihat trafik.

Jumpa keyword yang cun abad ini. Tak sabar nak share. Tiba-tiba teringat Tip Mengenal Diri Sendiri Melalui Tarikh Lahir Dari Dr.Fadzilah Kamsah

1. Pemimpin
2. Lembut
3. Kemas (Cerewet)
4. Rajin
5. Boleh berbincang
6. Angin
7. Patuh
8. Bisnes
9. Glamour

1 + 8 = 9
1 + 8 + 0 + 4 + 1 + 9 + 6 + 7 = 36 > 3 + 6 = 9
9 + 9 = 18 = 1+ 8 = 9

Dari ujikaji ini saya adalah

9. Glemer
9. Glemer
9. Glemer

Dan pengjungung tersebut telah cop sirim mengakuinya.

Dia luangkan 25 minit 58saat dengan membaca sampai page 5
Dia luangkan 25 minit 58saat dengan membaca sampai page 5

Terimakasih kerana luangkan 25 minit dan 58 saat membaca blog gila saya. Beliau mesti seseorang yang dekat dengan saya atau yang mengikuti blog ini dari gossip dunia cyber.

kujie gila glamer

Mula-mula masuk dengan keyword ‘kujie’, kemudian rasa best untuk bermain ย membina ayat.

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

52 thoughts on “Kujie Gila Glamour”

  1. Caiyolah kak Jie.
    Tak pelu jd artis realiti tuk glemer.
    Mawi pun nanges kalo tau nih.
    Hehehe!!! :mrgreen:
    .-= Eriyza´s last blog ..Kita Bertemu Kerana Ilmu =-.

  2. glemernye! sebab macam2 keyword yang ditaip boleh sampai kat blog kak jie… macam2 ada ๐Ÿ˜€

    klu blog2 specific @ cume topik2 tertentu mesti tak bape nak glemer.. heheh

  3. Pingback: Kujie Gila Glamour | Hidup Biar Sedap | rhrv.com
  4. Macam-macam keyword ada sebab blog Hidup Biar Sedap ni ada macam-macam.
    Memang glamour…
    .-= Kak Long´s last blog ..Pesanan tentang ketabahan =-.

    1. @Kak Long, kalau keyword yang umum tu, saya tak bagi perhatian sgt
      tapi kalau direct dengan nama saya…….. kena fikir patlima kali Kak Long

      orang yang search engine , yang tak kenal saya…tak mungkin akan taip ‘Kujie’ ๐Ÿ˜†

    1. @haida_s_h, apa keputusannya? sharelah……

      dah banyak kali buat tutorial ttg ni.. cari kat PAGES > Kenangan Lalu > Category: Blog Tutorial atau guna button search kat blog, taip ‘hari bertemu pelanggan’

      ada banyak kali dah terangkan ttg ni…kat sini pun ada

      hari bertemu pelanggan vol 3

  5. huhu masuk umah orang, mengumpat, dia ingat dia bisik sengsorang tapi dia tatau ada speaker dan cctv duk perati dia huhuhu… ๐Ÿ˜ˆ
    haih macam2 pe’el dok ada… ghaplah jingga sunggoh laa dia ni ๐Ÿ˜ฎ ๐Ÿ˜†

    1. @iza~de~bintang, tuan rumah pula mmg kaki intai..ha ha ha

      setiap langkah, setiap apa yg pengunjung buat kat blog ni mmg sentiasa di pantau…

      vvtv berkaler lagi tu..bukan hitam putih ๐Ÿ˜†

  6. Ha ha…. Tie pulak dapat gelaran mokcik @ makcik !! Memang sesuai pun !! :mrgreen:
    .-= Tie´s last blog ..Cerita tentang makan =-.

    1. @cheryna, ‘apam tembam’ bukan direct to nickname sha… hihi…ini direct guna nama Kak Jie…

      buatlah sha..nak juga tau sha yang mana satu… ๐Ÿ˜†

  7. kakjie tak gila,kakjie mmg glamer wakakaka ๐Ÿ˜›
    .-= blowie´s last blog ..Turn gua pulak cerita sejarah Nuffnang tersayang ^_^ =-.

  8. Baru tahu yang kak jie ni tua 24 tahun dari saya.. n first time juga jumpa blogger seusia kak jie yang aktif dalam komuniti blogger malaya kita ni.. syabas!
    .-= Khai´s last blog ..Harga rokok RM6.20 minimum la pakcik! Bukan maksimum! =-.

  9. Tak tahu la saya kira betul ke salah. Tapi birthday saya 03081988 dan dapat jawapan 4.. mak ooo mak, orang rajin tak mak?!! hahahaha…

    “Kujie Gila Glamour” – ada kemungkinan musuh yg x berapa suka kak jie yang search tu. hehehe..
    .-= Khai´s last blog ..Harga rokok RM6.20 minimum la pakcik! Bukan maksimum! =-.

    1. @Khai, memang rajin khai ni… berapa banyak web yang dia jaga
      semuanya ‘menjadi’ pula tu

      Keyword tersebut telah menerangkan siapa dia sebenarnya…hihi ๐Ÿ˜†

  10. erk!? glamernya kak jie ๐Ÿ˜ฏ

    tapi memang berbaloi pun si pencari tersebut kerana menyinggah ke blog yang buatkan hidup sememangnya sedap! (ha3).

    macam syok pulak ada sipencari katakunci pepelik camtu ๐Ÿ˜›
    .-= megat´s last blog ..Apa itu SEO, Apakah Peranan Dan Fungsinya? =-.

    1. @megat, sebab tu tak sabar2 nak share…. komputer fresh pula ni , baru reformat ๐Ÿ˜†

      kerap dapat katakunci ‘kujie’ tapi yang macam ni pertama kali

      tak kisahlah sapa dia… ๐Ÿ˜†

Comments are closed.