Mines Cruise With Love

Semalam 23/8/2007 … harijadi Intan, kita orang keluar merayau… naik komuter sampai Serdang lepas tu naik teksi air kat The Mines.

Birthday girl yang manjaaaaaaaaaaaa… giler dengan Along dia!

Cantik kan…beragan kat Venice kejap.

Makcik primadona ni pergi mana pun mesti ada yang nak skodeng… jumpa Lia, dia mengular sebab boss tak de..

Lia belanja makan, huhuhu..rezeki sentiasa ada.

” Ala ……… Yang…tak kan tak nak datang…hujan sikit je dah mengelabah, dulu janji lautan api pun sanggup ku renangi!”

( Dialog diedit secukup sesedap rasa menambah spekulasi..)

Akhirnya Member aktif Teratak Santai pun sampai….jumpa tepi jalan je, dia pekerja mithali tak nak mengular….!!

Nota :  Beliau telah kembali kerahmatullah pada pagi Jumaat 16/1/09- al-fatihah

Mummu_Lia temankann Intan shopping..Mama dia bukan kaki shopping tau.

Korang tengok tu……. anak dara aku…. entah dia belajar kat makcik² mana la ni! Makcik merah..makcik biru…. semua dia ada.

Intah dah 8 tahun, tak nak pink lagi…..

Memang seronok kat sana, tetapi Serendah tetap di hati…tempat aman damai. View dari dalam tren….

Walau macam mana best pun kat luar sana……. kita orang tetap rindu nak balik Serendah…. rindukan keindahan yang tak mungkin ada kat KL tu….

Jom mama balik cepat, Intan tak sabar nak try baju baru Intan….

Seperti biasa, harijadi tak lengkap tanpa kek, cuma keluarga dan tiuppp…lilin.

Hadiah harijadi Intan…. Along & Angah bagi Intan bear yang kecik tu…Mummy_Lia bagi bear yang besar tu…Intan cakap Intan faham kenapa saiz yang Mummy_Lia bagi tu besar…hehehehehehe….! Uncle Wan Norman tu bagi Intan duit, Intan beli jam, baju & skirt!

Seronoknya jadi Intan…. ! Seronoknya sambut harijadi….!

Tengok ni……. mengancam? Dah berjangkit dengan Makcik Merah tu….Intan mintak kasut. Saiz orang terlebih umur tak de ya…..

Jie ~ sibuk yang amat….ya ampun……….. kejap je dah Jumaat..sekolah dah mula balik…..

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. tak pe lia…sharing is caring kan…muaaahhh…thnks banjer kita org

  2. Mummy_aulia says:

    mama .. memang nak pelawa .tapi takut mama tak mau kongsi … hehhehe .. segan ah .. lain kali kita kongsi .. ok .. baru lah lia faham hheheheheheheh ok mama… wah .. intan hhehe

  3. Amboiii…..ramai tu suka jadikan Mines tu port…

    Kak…apa kata nnt ko g kedai yg hujung tu beli kan aku satu set..nnt kita sms la saiz…ngehh..ngeh..

    wawa….ye la ..mmg bawa anak pompuan mcm2 dia tau mintak..hahahaha..genetik sapa la tu erk

  4. whooaaaa!!!!

  5. wahhh…jalan² cuci mate ek kak jie??? anyway hepi belated besday to intan…..

  6. Red Mummy says:

    akak

    aku kalo pi mines ni 2 benda kena buat:

    1. anak2 mesti nak naik aeroplane yang terobang2 tu,

    2. nak naik tiger lion yang pusing2 tu,

    3. eh tadi kata 2 jadi 3 lak..ha 3..

    kat kedai ujung mines tu ada satu kedai baju dalam spentot baju tidur, aku sokmo beli kat situ. murah2 dan very the good quality, kalah wacoal kak!

    and satu lagi

    intan sayang, napa kasut kaler pink?

    awat nak kalahkan untie merah kena pakai merah kan…

  7. ah happy belated birthday to the girl.

    anak perempuan mmg syok bawak shopping ya kak jie.

    anak lelaki pandai minta toy je.

  8. byk kenangan bawa anak ke TGV kat mines. tak lama lagi TGV nak bukak kat alamanda pulak .. agaknya makin kurang lah nak jalan2 ke mines

  9. Hmmm…dulu Mines tu jadi port lepak, port shopping, port movie dalam erti kata lain port dating….teringat kenangan lama bila citer pasal Mines ni…

    Happy Belated Birthday to Intan….

  10. Lily . Lulu . says:

    oh syiok nya. dah lama x pegi the mines. dulu slalu gak g sana. 😀

    rezeki tuh org belanja bday intan. 🙂 Alhamdulillah …