Orang Khatulistiwa Sejati, Salji Sikit Pun Dah Demam

Untuk orang di sana –  didoakan semoga cepat sembuh dan ucapan ” sebest² mana pun musim salji, best lagi musim durian….” ahak!

Selamat kembali ke Malaysia Februari 2012!

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

23 thoughts on “Orang Khatulistiwa Sejati, Salji Sikit Pun Dah Demam”

  1. Kalau org demam xboleh makan durian.. makan aiskrim durian pun xboleh hehe.. Saya dari 2 minggu lepas nak mkn durian xmkn oleh kerana dek batuk2 lagi ni masih ada sikit 😛

  2. tahun ni tempat saya blm snow, kesian mat salleh raya takde snow kakaka.
    tapi tempat lain dah lebat, tmpt saya mmg lambat sikit selalu. makin lama makin lambat snow, tahun lepas masa hari krismas baru turun snow, tapi tak bape lebat. tahun ni takde langsung.

    durian? ok jeles jap haha
    Jom terjah post menarik dari Affan Ruslan ..Kos Haji Semakin Rendah Dengan DinarMy Profile

Comments are closed.