Panorama Laut Bercumbu Di Langit Biru

Alhamdulillah … saya dah kembali.

p/s – balik berehat sehari – akan sambung percutian ke tanah tinggi dan utara tanahair. Maaf kerana ‘ kaunter pertanyaan’ ditutup sehingga 19hb Jun 2010. Semua email akan saya balas nanti, insyaallah.

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. mesti syokkn bercuti…

  2. Mohd Fadhil says:

    TERIMA KASIH ATAS MAKLUMAT PERCUTIAN DI SABAH..

  3. wow..kirenye maraton cutilah ni..selamat bercuti yer kak jie n keluarga…

    ps..tetiba mood bercuti melanda diri..:D
    Jom terjah post menarik dari hafizmd ..Piala Dunia Afrika Selatan baru saja bermula, tapi..My Profile

  4. wah.. syoknye bercuti.. bila tah nak bercuti nih…

  5. peh..cuti sakan..memang syok.

  6. denaihati says:

    Kami pun masih dalam kembara cuti sekolah

  7. macam best je…
    Jom terjah post menarik dari joev ..Belajar Cara Main GitarMy Profile

  8. jawatan kosong says:

    wahh senangnya boleh jalan2x lihat panorama laut..
    Jom terjah post menarik dari jawatan kosong ..Frangipani Hotels Langkawi Vacancy Finance & Admin Manager KedahMy Profile

  9. Dulu masa belajar mmg faveret pi pulau2 lah..tp skang bile dah habis belajar takde geng dah nak pi pulau2..tp mmg plan nak pi mencandat sotong bulan ni.
    Jom terjah post menarik dari catzer ..Yang Samar Sukar DibacaMy Profile

  10. bestnya.. jalan-jalan makan angin.. syoknya!
    Jom terjah post menarik dari samdaddycool ..Koleksi Selendang jalurMy Profile

  11. seronoknya bercuti, bila la giliran saya pula
    Jom terjah post menarik dari mijie ..Surat cinta untuk mu sayangMy Profile

  12. oh mereka sedang becuti 😉
    Jom terjah post menarik dari millo ..Transformers 2 Ravage Jaguar 8gb Usb Flash DriveMy Profile

  13. Fitrihadi.com says:

    wah best gilerr dapat berlibur di pantai..
    Jom terjah post menarik dari Fitrihadi.com ..(Tips Lengkap) Citarasa Blog Pilihan Majoriti BloggerMy Profile

  14. Percutianku tak jadi..jeles ni..
    Jom terjah post menarik dari adamfaiz ..Pasal Dara Pun Nak BergaduhMy Profile

  15. kujie…gambar romantik tak de ke? mesti ada dalam simpanan ni..kan, saja tak nak tunjuk ya!

    nampak enjoy je bebudak tu…. bestnya
    Jom terjah post menarik dari klcitizen ..Fed-upMy Profile

  16. wah dah balik!! ade ole2 tak?? heheh
    Jom terjah post menarik dari ~mrs azmi~ ..cedera parah niiiiiiMy Profile

  17. teringin nak bercuti kat pulau walaupun asal dari pulau..hehe
    Jom terjah post menarik dari fina fento ..Minta maaf, mak abah saya dah ada calon lain..My Profile

  18. eyriqazz says:

    wah,seronoknya bercuti..tak sabar nak ke Langkawi weekend ni….hik3…
    Jom terjah post menarik dari eyriqazz ..Metered Earning Tertinggi Dari NuffnangMy Profile

  19. salam kak jie . lama tak singgah kat blog kak jie .
    selalu error je . tak tahu kenapa -____-

    selamat bercuti yea kak jie 🙂
    .-= Post terbaru farah ..Contest Gambar Best by AsaDa =-.

  20. wow! Pulau manakah itew?

    Pulau ASMARA? hmmm,,,,
    .-= Post terbaru maza ..Aqlan; lepas menelentang, meniarap pula. =-.

  21. cuti2 mesia…bestnya….
    .-= Post terbaru Mr Fathi ..[video]Korang ada cinta pandang pertama tak??? =-.

  22. Wan Perlis says:

    cuti2 Malaysia makan angin
    mmg best
    .-= Post terbaru Wan Perlis ..Mengimbau Kenangan Cuti Sekolah =-.

  23. Sekali-sekala meluangkan masa bercuti bagus juga.. sayapun boleh tumpang tengok laut bercumbu dengan langit tu.. 😀
    .-= Post terbaru kulanz ..World One – Menara Perumahan Mewah Tertinggi di Dunia =-.

  24. seronoknya cuti – cuti malaysia, rasanya macam nak ikut jugak
    .-= Post terbaru av ..The Other Guys – Filem Baru =-.

  25. memang percutian yang menarik kak jie..:)
    .-= Post terbaru Fahmi ..Modus Operandi SMS Pak Agos dan Acok =-.

  26. Salam Kak KUJIE.. Selamat kembali.

    Wahhh seronoknya bercuti, tenang fikiran dan bergumbira dgn keluarga…

  27. rindu sama kak jie! ehehehehe. takpe kak jie, nak tutup kaunter sampai hari raya pun takpe. yg penting blog update..:p
    .-= Post terbaru nursarah ..keperluan kaki:- kasut yang selesa. =-.

  28. welcome back kak jie!! bestnya cuti panjang~ kat pulau pulak tu…
    .-= Post terbaru Faizal @ FTN ..Orang Australia Yang Suka Buang Masa =-.

  29. Panorama bercumbu ya…Hahahaha.. u know ayie dah pikir lain la… hahahhaha

    Btw, keep blogging yeah.. im waiting 4 ur new entry
    .-= Post terbaru A-Y-I-E ..Tutorial : Meletakkan gambar di blog =-.

  30. wah seronoknya…

  31. sonoknya~~~
    .-= Post terbaru kaseh esmiralda ..Angel In The Devil Suit 2 ::Bab 1:: =-.

Trackbacks

  1. […] 17hari abang balik bercuti di Malaysia, sehari pun kami tidak berenggang. Bercuti bersnorkelling di pulau , mendaki ke Cameron Highlands atau merayau di Digital Mall. Beli laptop baru dan berbagai jenis […]

  2. […] bercuti dalam erti kata sebenarnya, cuma beralih tempat saja.Kali terakhir kami bercuti bersama ke Pulau Kapas Jun 2010 sewaktu suami balik Malaysia.Sebenarnya tak ada istilah bercuti kerana saya surirumah sepenuh masa, […]

  3. rohaizad dot com » Entri terkini sebelum pergi bercuti says:

    […] cuaca baik, seminggulah bercuti. Kalau cuaca memang betul-betul baik, mungkin 2 minggu (Kak Jie pun sedang dalam mood holiday ). Tapi kalau cuaca tidak mengizinkan, seminggu pun tak sampai […]