Recovery Alert – Berejam-jam

blog down

Wahai Google – Kalau upih katakan upih, kalau seludang jatuh melarat, kalau boleh katakan boleh, jangan saya terharap-harap.

Kepada rakan-rakan blogger yang terkena tempias si malware berpunca dari blog ini, saya ucapkan selamat hariraya mohon maaf zahir dan batin.

Terimakasih untuk Eizil yang membersihkan bendasing di dalam blog ini sehari selepas kembali dari cuti raya

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Syukurlah sekarang sudah baik kembali ya
    Jom terjah post menarik dari Jefry ..Jasa Sedot WC Depok Telp. 021-9311-8787 | Sedot WC Jakarta DepokMy Profile

  2. kalau jadi macam tue kak jie send report kat gogle ye?
    Jom terjah post menarik dari ilasaleh/baby/mama amana&arief ..Review : True Harmony Spa Part 2 & Reborn Foot Refleksologi @ AlamandaMy Profile

    • mula2 kena remove file yang dikesan ada bendasing, virus ada code yang tidak sepatutnya.

      lepas tu kena scan , kadang2 pihak server pun akan scan

      lepas tu kita kena isi form kat google minta dia review blog
      proses ini ambil masa kadang2 24 jam

  3. bendasing? lama tak sebut dan tak dengar wording ni….
    Jom terjah post menarik dari zack ..Mak Apan hilang!My Profile

  4. patutlah semalam nak masuk ada amaran
    Jom terjah post menarik dari Juan ..Salam Raya dari Admin wanwidget.comMy Profile

  5. ApplePurple says:

    Dugaan buat seorang blogger..Alhamdulillah..keadaan dah kembali normal..Selamat Hari Raya Aidil Fitri.. 🙂
    Jom terjah post menarik dari ApplePurple ..iPhone 5 Dan iPad Mini – Bila Akan Diumumkan?My Profile

  6. ni mesti penangan sistem Penguin Google yg filter setiap site n blog.
    Jom terjah post menarik dari Denaihati ..Seks Suami Isteri malam AidilfitriMy Profile

  7. Patutlah masuk asyik tak boleh jer… dasyat gak google ni… strict kan main lagi.. Apa2 pun, Selamat Hari Raya KAk jie…
    Jom terjah post menarik dari Rozeman ..Gambar-gambar di sekitar pra-pembukaan Legoland MalaysiaMy Profile

  8. akhirnya..

    memang berhari-hari jugak asyik disekat oleh pakcik google dari berkunjung ke laman kak jie ni sampaikan diberi amaran tak boleh nak bukak laman sendiri sebab bersambung pagar ngan laman kak jie..hehehe
    Jom terjah post menarik dari pipoq ..Jangan lupaMy Profile

  9. bendasing apakah itu?
    Jom terjah post menarik dari titan ..Kehebatan seekor kucing upahan.My Profile

  10. mmg ternanti2 blog kak jie ok balik
    dh tau mmg komfem ada entry br yg xsmpt nk bc lps raya. hehe
    Jom terjah post menarik dari Ekspresi Ruang ..Kediaman Idaman Berkonsep Tropika Ala BaliMy Profile

  11. Dah ok , bee dah boleh masuk … heee .. siap berpantun lg untuk google …

    meleleh air mata google tu ..
    Jom terjah post menarik dari puanbee ..32 Tahun Tak JumpaMy Profile

  12. alhamdulilah.. kembali pulih.. hehehe

    dari semalam maza cuba intai blog ayu ini.. tapi enggak boleh…

    Syukur, dapat kembali bernyawa gitew..
    Jom terjah post menarik dari maza ..Kembali MerantauMy Profile

  13. kena pulak time raya ye Kak Jie

    semoga dipermudahkan urusan 😉
    Jom terjah post menarik dari cikgu naman ..2 minggu tinggal blogMy Profile

  14. Alhamdulillah. Barulah Hidup Biar Sedap !

  15. Lama juga pakcik Google buat senarai pemutihan.

  16. Akhirnya… boleh gak masuk sini.

    • kes mula hari Khamis, lepas dah clean, hantar reconsideration request
      blog on macam biasa, selang dua tiga jam jadi lagi
      ada code injection kat plugin, lepas remove submit form minta google review lagi sekali, ok kejap

      lepas tu jadi lagi…lagi …lagi
      dah mood raya, biarkan je lah. tak banyak masa beronline
      sedara mara datang kat rumah.
      harap² kali ni Google lepaskan dari sekatan