Recovery Alert – Berejam-jam

blog down

blog down

Wahai Google – Kalau upih katakan upih, kalau seludang jatuh melarat, kalau boleh katakan boleh, jangan saya terharap-harap.

Kepada rakan-rakan blogger yang terkena tempias si malware berpunca dari blog ini, saya ucapkan selamat hariraya mohon maaf zahir dan batin.

Terimakasih untuk Eizil yang membersihkan bendasing di dalam blog ini sehari selepas kembali dari cuti raya

19 Replies to “Recovery Alert – Berejam-jam”

    1. mula2 kena remove file yang dikesan ada bendasing, virus ada code yang tidak sepatutnya.

      lepas tu kena scan , kadang2 pihak server pun akan scan

      lepas tu kita kena isi form kat google minta dia review blog
      proses ini ambil masa kadang2 24 jam

  1. akhirnya..

    memang berhari-hari jugak asyik disekat oleh pakcik google dari berkunjung ke laman kak jie ni sampaikan diberi amaran tak boleh nak bukak laman sendiri sebab bersambung pagar ngan laman kak jie..hehehe
    Jom terjah post menarik dari pipoq ..Jangan lupaMy Profile

    1. kes mula hari Khamis, lepas dah clean, hantar reconsideration request
      blog on macam biasa, selang dua tiga jam jadi lagi
      ada code injection kat plugin, lepas remove submit form minta google review lagi sekali, ok kejap

      lepas tu jadi lagi…lagi …lagi
      dah mood raya, biarkan je lah. tak banyak masa beronline
      sedara mara datang kat rumah.
      harap² kali ni Google lepaskan dari sekatan

Comments are closed.