Rumah Untuk DiSewa

( Gambar tiada kaitan, cuma sekadar angan tak sudah pemilik blog)

Rumah teres 2 tingkat lot tepi untuk disewa:

Lokasi : No 24, Jalan Desa Serdang 11,
Taman Desa Serdang
Sri Kembangan.

Bilik : 3+1 ( 3 bilik air )
Baru dicat & dibaikpulih
Table top untuk dapur
Lantai tile untuk bilik atas dan bawah.
Garaj disimen sepenuhnya.

Sewa : RM 700  ( Deposit 1+1 & RM 100 – api & air )

EDIT : 13-05-08 >> SUDAH ADA PENYEWA…maaf ye..

EDIT : 05/03/2011


Sedia Untuk Disewa – Kemasukan Mei 2011

Gunakan klik Hubungi Kak Jie dan tinggalkan nombor telefon untuk dihubungi.

©kujie – saya bukan ejen, ini rumah saya sendiri.

Saya benarkan sesiapa saja untuk tinggalkan komen mengenai rumah untuk disewa/mencari penyewa tetapi segala risiko , bukan tanggungjawap saya.

EDIT : 02/05/2011 – RUMAH TELAH ADA PENYEWA

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Comments

  1. Deviarti says:

    Asslkm. Saya nak sewa rumah 3 bilik + 2 bilik air, sekita UPM untuk bulan September 2014. ASAP .. contact via email bunda_mustafa@yahoo.com

    Thanks

  2. Salam, Nak cari rumah sewa area puchong..400-600 anggaran

  3. En Irwan says:

    Salam kak kujie saya sedang mencari rumah sewa berdekatan UPM serdang bajet sewa dalam rm 400.kalau ade tlg info ye kak.tq.

  4. salam

    kak sy nak tanya, rumah ada lagi x skarang?

    • salam akak,
      ada rumah sewa lg x dkt ngn desa serdang? rmh flat pon x ape…
      klau ade akak msj sy ye, nnti sy kol balik…t.kasih.
      019-4116577.

  5. Assalamualaikum kak, urm.. sy & 3org lg rakan sy sedang mencari rumah skrg ni, kitorg pelajar upm tahun 3.. klu rumah ni available, kitorg nak sewa. september nnt dah start sem, tp ktorg still xdpt rumah lg. harap akak bg respond dlm masa terdekat.. thx :)

  6. hi kak ji…..umah ni kalo dah available blh tlg inform dkt saya x?tq….sgt memerlukan rumah area minlon……….huhuhuhu

  7. Julie Hawa says:

    cat masih baru.. pink di ruang tamu dan daour.. purple di bilik tidur… APartment Vista Pinggiran Putra

  8. Julie Hawa says:

    ada apartment untuk disewa RM800.. 850sqft Bilik tidur utama dilengkapi aircond. Sofa juga ada, dan peti ais kecil.. jika berminat call saya di number 0197757919

  9. Salam..sekiranya rumah ni available lagi…maksudnya penyewa dah kuar laa..bole tak akak inform kt saya..email saya syidah@minlon.com

  10. brape budget utk rumah sewa?ada apartment area belakang Mc D taman equine n rumah area desa serdang utk disewa…call sy 0122693949…kemasukan segera

  11. ada lagi tak rumah utk disewa bagi kemasukan dis 2011 area2 berhampiran upm serdang? T___T

  12. saya juga sedang cari rumah utk disewa…kemasukan disember 2011…bajet juga lam 400-500…area seri kembangan equine park. .kalau boleh rumah teres…kalau tidak pon apartment pon ok…
    contact Siti : reramacantik@gmail.com

  13. saya sedang cri rumah untuk disewa skrg ni.. any info?? pm me @ dyannviviann28@gmail.com

  14. sy sedang mencari rumah sewa area serdang jaya atau seri kembangan yg rasa dekat dgn south city. Bajet dalam rm500 below.klu ada please msg sy no hp sy 019-6077104. sy baru lepas kawin.jd perlukan rumah sewa.please help me friend

  15. dalam entri tu ada nota : EDIT : 02/05/2011 – RUMAH TELAH ADA PENYEWA
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Mengawal NafsuMy Profile

  16. sy berminat nak sewa rumah ni…kemasukan segera… boleh sy dapatkan info pasal rumah ni…. please…. :sad:

  17. mencari rmh teres utk disewa di tmn putra perdana puchong berdekatan sek keb tmn putra perdana 2. urgent! kemasukan 30julai – 6 ogos ni. famili. cal saya 0196926428

  18. mencari rmh teres utk disewa di tmn putra perdana puchong berdekatan sek keb tmn putra perdana 2. urgent! kemasukan 30julai – 6 ogos ni. famili. cal saya 0196926428

  19. Assalamualaikum.saya sedang mencari rumah sewa sekitar Serdang,sg besi,balakong,dan bkt belimbing Contact no 012 2496585 (iema)

  20. sy sdg mencari rumah teres untuk d sewa area putra perdana.sesap yang mempunyai info hubungi 0196180017

  21. saye na crik penyewa blik..rumah di taman ekuin dekat dengn jusco dan giant sri kmbng..harga rm200 sebulan temasok api n air.rumah ade mesin basoh,peti ais,astro..sume kemudahn ass ade..ape2 ley kol or msg saye..0126900819..syuha. female shj..

  22. ade bilik sewe..200 per month termasok api n air..dekat putra permai..pape msg sy 0126900819

  23. ni no saye..0126900819..sy staff upm

  24. ade bilik na di sewe kn..umh area ekuin park.dekat ng jusco.rm200 termasuk api n air.

  25. ainafitrah says:

    salam, saya nak cari bilik sewa area putra perdana. huhuhu… kelam kelibut nak cari n.. xtaula cmn. nak masuk minggu n. awal bulan 7 n.. nak dekat gn public transport. sebab nek bus jeee… below 200 henget. baru keja n. bilik kecik pun xpe. kalu ade, gtaula, msg j. 0124998084- ina.

  26. hye…saya sedang cari rumah diarea selayang,segambut,kepong or area dekat jalan duta…budget below 500.pls call 0179325920 asap….

  27. Assalamualaikum.saya sedang mencari rumah sewa sekitar Serdang.Contact no 013-3188731 harap ada feedback

  28. ada lagi ke ni???

  29. nurshahma suhaimin says:

    salam..saya nak cari rumah sewa area putra perdana?boleh tak akak tolong carikan?nk masuk bulan jun nanti..saya sudah bkeluarga dan kerja d cyberjaya..n0 hp saya..0136300828..tq

  30. sy sdg mncr rmh sewa di area ampang..klu ade kol 012-2189225..syam(huzbend)

  31. akak saya berminat…this my number 012-9598211

  32. saya mencari rumah sewa sekitar UPM..
    hubungi saya 010-2114947. tq.. :grin:

  33. saya berminat untuk sewa rumah ini..masih available kah?

  34. khairul firdaus says:

    As salam..

    akak..saya berminat untuk menyewa rumah di
    No 24, Jalan Desa Serdang 11,
    Taman Desa Serdang
    Sri Kembangan.

    Hubungi saya : 017-6234766

  35. rumah tu masih ada penyewa…. kalau nak tengok kat luar, boleh..pergi je kat alamat tu

    tapi kalau kat dalam… kak jie kena tunggu penyewa keluar dulu
    perlu tengok keadaan rumah macam mana,
    baiki apa yg tak elok
    baru boleh bagi orang lain tengok

Speak Your Mind

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam