Rumah Untuk DiSewa

( Gambar tiada kaitan, cuma sekadar angan tak sudah pemilik blog)

Rumah teres 2 tingkat lot tepi untuk disewa:

Lokasi : No 24, Jalan Desa Serdang 11,
Taman Desa Serdang
Sri Kembangan.

Bilik : 3+1 ( 3 bilik air )
Baru dicat & dibaikpulih
Table top untuk dapur
Lantai tile untuk bilik atas dan bawah.
Garaj disimen sepenuhnya.

Sewa : RM 700  ( Deposit 1+1 & RM 100 – api & air )

EDIT : 13-05-08 >> SUDAH ADA PENYEWA…maaf ye..

EDIT : 05/03/2011


Sedia Untuk Disewa – Kemasukan Mei 2011

Gunakan klik Hubungi Kak Jie dan tinggalkan nombor telefon untuk dihubungi.

©kujie – saya bukan ejen, ini rumah saya sendiri.

Saya benarkan sesiapa saja untuk tinggalkan komen mengenai rumah untuk disewa/mencari penyewa tetapi segala risiko , bukan tanggungjawap saya.

EDIT : 02/05/2011 – RUMAH TELAH ADA PENYEWA

Apesal Tak Klik?

Comments

  1. En Irwan says

    Salam kak kujie saya sedang mencari rumah sewa berdekatan UPM serdang bajet sewa dalam rm 400.kalau ade tlg info ye kak.tq.

    • anna says

      salam akak,
      ada rumah sewa lg x dkt ngn desa serdang? rmh flat pon x ape…
      klau ade akak msj sy ye, nnti sy kol balik…t.kasih.
      019-4116577.

  2. Mawar says

    Assalamualaikum kak, urm.. sy & 3org lg rakan sy sedang mencari rumah skrg ni, kitorg pelajar upm tahun 3.. klu rumah ni available, kitorg nak sewa. september nnt dah start sem, tp ktorg still xdpt rumah lg. harap akak bg respond dlm masa terdekat.. thx :)

  3. ain says

    hi kak ji…..umah ni kalo dah available blh tlg inform dkt saya x?tq….sgt memerlukan rumah area minlon……….huhuhuhu

  4. Julie Hawa says

    ada apartment untuk disewa RM800.. 850sqft Bilik tidur utama dilengkapi aircond. Sofa juga ada, dan peti ais kecil.. jika berminat call saya di number 0197757919

  5. izuan says

    brape budget utk rumah sewa?ada apartment area belakang Mc D taman equine n rumah area desa serdang utk disewa…call sy 0122693949…kemasukan segera

  6. Siti says

    saya juga sedang cari rumah utk disewa…kemasukan disember 2011…bajet juga lam 400-500…area seri kembangan equine park. .kalau boleh rumah teres…kalau tidak pon apartment pon ok…
    contact Siti : reramacantik@gmail.com

  7. mushi says

    sy sedang mencari rumah sewa area serdang jaya atau seri kembangan yg rasa dekat dgn south city. Bajet dalam rm500 below.klu ada please msg sy no hp sy 019-6077104. sy baru lepas kawin.jd perlukan rumah sewa.please help me friend

  8. farah says

    sy berminat nak sewa rumah ni…kemasukan segera… boleh sy dapatkan info pasal rumah ni…. please…. :sad:

  9. nazri says

    mencari rmh teres utk disewa di tmn putra perdana puchong berdekatan sek keb tmn putra perdana 2. urgent! kemasukan 30julai – 6 ogos ni. famili. cal saya 0196926428

  10. nazri says

    mencari rmh teres utk disewa di tmn putra perdana puchong berdekatan sek keb tmn putra perdana 2. urgent! kemasukan 30julai – 6 ogos ni. famili. cal saya 0196926428

  11. iema says

    Assalamualaikum.saya sedang mencari rumah sewa sekitar Serdang,sg besi,balakong,dan bkt belimbing Contact no 012 2496585 (iema)

  12. rossa says

    sy sdg mencari rumah teres untuk d sewa area putra perdana.sesap yang mempunyai info hubungi 0196180017

  13. syuha says

    saye na crik penyewa blik..rumah di taman ekuin dekat dengn jusco dan giant sri kmbng..harga rm200 sebulan temasok api n air.rumah ade mesin basoh,peti ais,astro..sume kemudahn ass ade..ape2 ley kol or msg saye..0126900819..syuha. female shj..

  14. ainafitrah says

    salam, saya nak cari bilik sewa area putra perdana. huhuhu… kelam kelibut nak cari n.. xtaula cmn. nak masuk minggu n. awal bulan 7 n.. nak dekat gn public transport. sebab nek bus jeee… below 200 henget. baru keja n. bilik kecik pun xpe. kalu ade, gtaula, msg j. 0124998084- ina.

  15. wani says

    hye…saya sedang cari rumah diarea selayang,segambut,kepong or area dekat jalan duta…budget below 500.pls call 0179325920 asap….

  16. acap says

    Assalamualaikum.saya sedang mencari rumah sewa sekitar Serdang.Contact no 013-3188731 harap ada feedback

  17. nurshahma suhaimin says

    salam..saya nak cari rumah sewa area putra perdana?boleh tak akak tolong carikan?nk masuk bulan jun nanti..saya sudah bkeluarga dan kerja d cyberjaya..n0 hp saya..0136300828..tq

  18. khairul firdaus says

    As salam..

    akak..saya berminat untuk menyewa rumah di
    No 24, Jalan Desa Serdang 11,
    Taman Desa Serdang
    Sri Kembangan.

    Hubungi saya : 017-6234766

  19. says

    rumah tu masih ada penyewa…. kalau nak tengok kat luar, boleh..pergi je kat alamat tu

    tapi kalau kat dalam… kak jie kena tunggu penyewa keluar dulu
    perlu tengok keadaan rumah macam mana,
    baiki apa yg tak elok
    baru boleh bagi orang lain tengok

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.