37 Replies to “Saya Susah Tidur Lena….”

  1. saya susah tidur malam…
    saya tidur pun pukul 7,8 pagi…
    skang ni tgh tggu saya punye ‘ubat’ sampai…nak regulate balik timing tidur saya.. πŸ™‚

    spatts last blog post..Missing In Action?

  2. sy susah nk mulakn tdo sy sbb byk keje umah kene settlekn
    sy susah tdo lena sbb tdo sy diganggu ank2 kecik…
    tp…
    tu kn ibadah…

    k.kujie, kalo susah tdo lena, cuba sblm pejam mata tu kosongkn minda…
    bace ayat kursi, 3 kul, doa…

    kalo xleh jgk, ape lg, ajk husb g IKEA laa… :mrgreen:

    edames last blog post..Auni datang!

    1. @edame, hhehehe…skrg ni masih telan pil yg doktor bagi
      mmg tak de masalah utk tido lena pun
      entri merabu meraban ni…saja j e

      suka budak comel tu..suka iklan kelakar ni

  3. hahahaha! saya susah tidor lena. yg zana duk telek, budak lelaki ke pompuan???mcm lelaki.tapi rambut pjg. hahahha

    yg pasti, takkan berjaya nak umpan laki ku. hukhuk. πŸ™„

    Zanas last blog post..Berat VS Ringan

  4. kak jie..thanks for visit my blog.. :mrgreen:
    hehehehe….

    saya juga susah tidor lena…kenela beli tilam sultan pasni…
    πŸ˜†

    1. @queen, sama2….so apa lagi

      pasanglah iklan tu kat laptop dpn hubby..hahahaha

      erk…tapi

      taktik ni kak jie test

      tak berjaya…hahhahaha :mrgreen:

  5. am tak faham sebenarnya iklan tu… takde plak tunjuk ogr tu xleh tidor lena… budak tu plak tau sendiri..

    ams last blog post..17 Pemasangan Blog, 7 Hosting & Domain Untuk Dimenangi

    1. @am, ini membuktikan bahawa jika ingin sampaikan sesuatu , jangan berkias dengan lelaki. Jelaskan dengan bahasa yang mudah secara berterus-terang. πŸ˜† πŸ˜†

      1. @Kujie, yup.. betul la sangat tu… memang setengah lelaki boleh faham.. am boleh faham on some masalah… tapi kalau kita salah faham pulak lagi susah… boleh menimbulkan fitnah or masalah yang lebih besar.. kias2 ni boleh jadik rumors pulak… so kesimpulannya iklan ni maybe nampak cretive.. tapi belum tentu semua orang faham dan am sebagai pengguna… tak nampak solution atau masalah yang cuba ditimbulkan dengan jelas… iklan yang bagus akan direct bagitau orang untuk beli barang dia dalam cara yang lebih baik… πŸ˜†

        ams last blog post..17 Pemasangan Blog, 7 Hosting & Domain Untuk Dimenangi

  6. Cni xda tilam sultan,yg ada tilam bawab(penjaga umah) ja,cni umah mcm umah flet,umah sy tingkat 5…Kalau kak jie nk dtg cni ngn family bgtaulah sy,sy leh jd pemandu pelancng,nnt xdala kena tipu ngn org cni.

  7. Haha.. Kelakar la iklan ni.. Cara budak tu cakap “dia susah tido lena” tu yang best.. hahaha..!!

    nikillass last blog post..Flash Entry Ep. 10

      1. @Kujie, tau.. ini intry sarcasm.. tgk la title entry tu.. saya saje je nak kuar dari topik entry.. keh3.. sebab semalam masa tgk carekarama kat tv3 ada banyak kali kuar iklan ikea ni.. hehe.. :mrgreen: .. Kak jie.. jgn lupe hadiah..!! huahaha..

        nikillass last blog post..Flash Entry Ep. 10

  8. Dtg mengendap Kak Jie tgh mlm buta… gara2 x lena tidur jugak…

    Moga Kak Jie ceria selalu!

  9. I’m scared of child ghosts… sabar aje aku… he he he… tapi nasihat Neeza tu memang betul bagus. Opah amalkan tiap-tiap malam Jie.

    ODs last blog post..Salam Sayang Cucu-Cicitku…

    1. @OD, Samalah Opah..itu pun yg kita ajar anak2…masa kecik2 suruh hafal 3 Qul..dah remaja suruh tambah baca ayat kursi

  10. kak Jie trauma ni rasanya…
    banyakkan mengaji Kak Jie sebab sekarang ni bayangan syaitan memang akan datang kacau kak Jie..
    amalkan tiap2 pagi dan sebelum tidur baca ayat kursi (1x), 3 Qul (3x setiap satu), 2 ayat terakhir surah al baqarah… hembuskan ke tangan 3 kali dan sapu seluruh badan.. perlindungan diri.. Insyaallah, akan dilindungi daripada syaitan..

    Neezas last blog post..Popcorn

    1. @Neeza, Don’t take yourself too seriously

      tu iklan ikea je…. tengah penuhkan birthday wish list πŸ˜‰

      btw…terimakasih ye neeza kerana berkongsi petua yang bagus utk diamalkan

Comments are closed.