Siri Suami Isteri : Encik Ni Suami Kujie2 Ye?

Dia baru ย aktif sebulan dua – orang dah kenai. Kita ni dah bertahunยฒ – tak dak sapa pun dok cari kat facebook tu!

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. haha..mamat cari kak jie dalam fb.. =)
    Jom terjah post menarik dari mamat ..Copy Paste Entri Tanpa Izin Apa Pendapat BloggerMy Profile

  2. perghhhhh dua2 glamer yu. hehe
    Jom terjah post menarik dari KNizam ..Ikang Kembung &amp Sotong Singgang di Musim Sejuk 3โ€ฒc- Jemput Makang ! Islamabad- PakistanMy Profile

  3. suami mama jie glemer sebab mama jie la kan… kalo x, xkan la orang tanya encik ni suami kak jie kan?? hehe
    Jom terjah post menarik dari MO ..APA KEBENDA BLOGLARIAN NIMy Profile

  4. maza – salah faham ni…saya tak delete apa2 komen pun
    kejap saya tengok kat spam box..mgkn ada perkataan yang ditapis ๐Ÿ˜‰

  5. wahh,.. komen nakal maza sudah kena reject dgn kujie…

    hehehehe.. ouch! gitew..
    ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜‰
    Jom terjah post menarik dari maza ..Atok dan penyepit CinaMy Profile

  6. wah. baru je create dh ada yg kenal ye.
    Jom terjah post menarik dari RedBoys ..How To Break Password Behind The StarsMy Profile

  7. owh suami di Algeria..jauhnya..

  8. Suami dikenali kerana isterinya glamour..mungkin mereka malu nak add mama kot~~~

    salam perkenalan mama kujie!~
    Jom terjah post menarik dari cikwanee ..Soul-mate searching drama begins now!My Profile

  9. hahaha.
    nampaknya ada persaingan sihat kat situ hehe.
    Jom terjah post menarik dari Affan ..Kelebihan menggunakan sistem operasi Sumber TerbukaMy Profile

  10. ala… akak kan dah popular… masuk dalam list blog pilihan malaysia lagi…
    jom undi kak jie rami-ramai…

  11. wah…dah start glamer dah suami kak jie ni…hehe..

    backlink kuat tuh…rasenya kak jie boleh jadi ikon blogger dah… :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari hafizmd ..Akhirnya si suami tidur lena ibarat raja di peraduanโ€ฆMy Profile

  12. syafiq.net says:

    hahahaha lebih popular lagi payah ๐Ÿ˜€

  13. hehe..isterinya seorang selebriti…tempias la skit ke suami.. ๐Ÿ˜†
    Jom terjah post menarik dari Lan Bingka ..Selamat Pengantin Baru Mak Chik!My Profile

  14. “bebas” hehe penuh makna tu, bagus la suami isteri saling tolong menolong
    Jom terjah post menarik dari mijie ..Review bulan novemberMy Profile

  15. suami isteri glamer, lepas ni makin meriah lagi ๐Ÿ™‚
    Jom terjah post menarik dari mijie ..Review bulan novemberMy Profile

  16. wah3..popular2… ๐Ÿ˜‰

  17. Hehe. comellah kakkujie and suami ni:)
    Jom terjah post menarik dari arnamee ..Bersunat atau Berkhatan bagi Lelaki &amp PerempuanMy Profile

  18. kak jie dah terlebih popular kot. haha. erm. pasnie suami isteri jadi selebriti internet. aww~ nak autograph. ngee~
    Jom terjah post menarik dari aman ..Google Chrome 8 Kini Mencapai Tahap StabilMy Profile

  19. haha..penangan kujie2dotkom

  20. intankuterpilih says:

    bestnyer…glemer tu…nak otograf leh??
    Jom terjah post menarik dari intankuterpilih ..Wanita Dan Handbag- Aku Tak Suka HandbagMy Profile

  21. wah!!..
    best r..
    suami kujie pun dapan tempiasnya..
    saya nak jadi anak angkat kujie r..
    bleh dapat famous skali.. :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari fikri91 ..TAG HEUER GRAND CARRERA CARBON LIMITED RM255My Profile

  22. bukan kena control…bagi dia jalan utk ‘bebas’ tu ๐Ÿ˜†

  23. haha…kena control….but not Queen Control..huhu

  24. wah, da jadi macam artis la suami kak jie… hehe
    Jom terjah post menarik dari mrnamie ..Wajar ke kongsi status hubungan cinta di rangkaian sosialMy Profile

  25. tu kat wall orang tu….
    wall kawan2 dia

  26. fesbuk dia Kak Jie yg create…. ๐Ÿ˜†

  27. Jaga2 kak Kujie…suami dah ada fesbuk tu. ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜†
    Jom terjah post menarik dari fazemy ..Tempat-tempat Menarik Di PenangMy Profile

  28. ala, biasela tu… ade bekap “mem besar” la katekan…hehe
    Jom terjah post menarik dari MuJE ..Tips dan teknik untuk menjadi pengomen tegar dan berkesanMy Profile

  29. hahahahha!! mama tu glemerrr dari zaman tok kadok lg kann? hehe
    Jom terjah post menarik dari yonna ..Empat Dari Lima BintangMy Profile

  30. hehhe biase la tu, ‘backlink kuat, komen jap b4 g solat jumaat

    Terkini : Orang Utan Paling Gemuk