Suami Isteri Blogger Beraya

image

Alhamdulillah. . . Sampai juga saya bersama suami dan Intan ke rumah blogger Yanmie. ( sumber gambar )

Ikut perancangan suami saya balik kerana kami akan ke Hutan Melintang Perak untuk satu urusan kerja, tetapi dibatalkan saat akhir.

Kami dah biasa berjumpa di majlis-majlis blogger, tetapi ini kali pertama suami masing-masing berkenalan bersembang mesra.

Terima kasih Yan untuk menu istimewa pulut daun pisang.

NOTA : Entri simple ini adalah cubaan mengupdate blog melalui  mobile application untuk theme baru.

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. bestnya..teringin nak join keluarga blogger..tapi rasa diri x layak lagi..pr pun masih n/a..diharap satu hari nnti saya layak nak join group blogger,:)

  2. tak sempat sangat nak beraya. bini cuti kejap aje.
    Jom terjah post menarik dari titan ..Spa Ampang Aishah Radhiah.My Profile

  3. memang seronok bila keluarga blogger bertemu .. macam dah bersahabat puluhan tahun.
    Jom terjah post menarik dari Denaihati ..Tiga iPhone 5S untuk dimilikiMy Profile

    • hal sosial online seorg isteri ada beberapa sekatan agama dan budaya yang sgt ketat yg perlu diikuti, kalau suami turut sama, keadaan akan jadi lebih harmoni utk kedua dua belah pihak.

      walau pun telah berkahwin, suami atau isteri ada kehidupan peribadi masing-masing, kalau kedua2 saling menyokong, keadaan akan memudahkan perjalanan rumahtangga

  4. Amvoiiiiii… Cantik rumah kak jie nie… Hehehe
    Dan raya meriah sungguh.

    Terbaiklah kak jie.
    Jom terjah post menarik dari maza ..Maza Menteri Nikah KahwinMy Profile

  5. Untunglah dapat berkunjung dan beraya di rumah rakan blogger Yanmie.
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Altel 4G prepaid sudah dimilikiMy Profile

  6. Blog ni mampu merapatkan ukhuwah juga kan kak
    Jom terjah post menarik dari Nia Mk ..Menyusu Semasa Mengandung – Adakah ia selamat untuk bayi?My Profile

  7. hari-hari hari raya,
    selamat hari raya !

    (pantun 2 kerat)
    Jom terjah post menarik dari azwan ..Liga Fantasi Piala Malaysia 2014My Profile

  8. wah beraya dirumah blogger tuh, saya sampai hari ni masih x pernah nak cuba berblogging melalui mobile
    Jom terjah post menarik dari myrujukan ..Buku Rujukan Pegawai Tadbir DiplomatikMy Profile

  9. Time rayalah masa terbaik mempereratkan silaturahim sesama kita.
    Jom terjah post menarik dari Ezlaila ..10 Strategi Tak Terkalah Untuk Berhenti MerokokMy Profile

  10. Selamat hari raya.

    Kalau tak silap rumah supermak yanmie di bandar botanik klang kan.
    Jom terjah post menarik dari Mazni Azmi ..Cara Kira Waktu Subur Untuk Hamil Tanpa KalkulatorMy Profile

  11. bestnya dapat beraya rumah yan, teringin gak nak jumpa irfan tu.

    apa2 pun ok juga entri dengan apps ni sesuai dengan tema baru.
    Jom terjah post menarik dari ejam ..Review Lenovo S660.My Profile

  12. Selamat Hari Raya Kak Kujie. Lama kita tak jumpa kan?
    Jom terjah post menarik dari azieazah ..Anak nombor enam, sesuai baca…My Profile

  13. Sana-sini orang masih beraya. budaya orang Malaysia yang tak lapuk dek zaman.
    Jom terjah post menarik dari Raihanah Ahmad ..Suplemen Fitosterol vs MakananMy Profile

  14. Selamat hari raya kak jie sefamili.

    Tak habis lagi ni open house. Apapun, tetamu yg mendatang membawa sejuta rahmat. Alhamdulillah.
    Jom terjah post menarik dari hafizmd ..Wanita Solehah Bunga Idaman Mutiara SyurgaMy Profile

    • kalau kat bandar mmg tak habis sebab selepas masing2 balik ke kampung..balik bandar untuk kerja Isnin – Jumaat, jagi Sabtu Ahad saja ada masa untuk menziarah kawan-kawan sedara mara…
      Jom terjah post menarik dari Kujie ..Suami Isteri Blogger BerayaMy Profile