Tiba Di Terengganu

mentari pagi pantai kemasik
Saya tiba awal pagi di Terengganu, jumpa chenta hatiku….

ombak pantai timur
Bercanda di tepian pantai

tapak kaki di pantai
Tinggalkan jejak kenangan

sent from my GT-i9300

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Comments

  1. foto2 yang anda share selalu bagus, apa ini jepretan sendiri ya.. bagus sekali
    Jom terjah post menarik dari Jefry ..Jasa Sedot WC Jakarta Pusat Telp. 021-9466-8989 | Sedot WC Jakarta DepokMy Profile

  2. Pandai ambil gambar dan sangat cantik. Rasa rindu pula nak pergi Terengganu lagi.
    Jom terjah post menarik dari Kak Long Mawar Merah ..Macaroni Goreng KasihMy Profile

  3. assalamualaikum kujie…memang menarik kalau berada di pantai memandang pemandangan yg cukup2 menawan hati…:)
    Jom terjah post menarik dari maszull ..Bershopping Di Al-Ikhsan Taman UniversitiMy Profile

  4. baru 2 minggu lepas pergi ke Terengganu. sempat singgah warong Pok Nong – makan sotong & ikan goreng celup tepung..
    Jom terjah post menarik dari ciklaili.com ..Permohonan Kemasukan Ke Tingkatan 4 SMKA/KAA/SABK/SRK/KRK Tahun 2013 Mengikut NegeriMy Profile

  5. hai kujie,
    selamat menikmati keindahan pantai yang cantik bersama chenta hatimu.. =D
    Jom terjah post menarik dari donnyien ..Terima kad kuning tulis komen tidak berhemahMy Profile

  6. itulah negeri tempat lahirku… bangganya!!!
    ps: photo yg first tu terbaiklah!!!
    Jom terjah post menarik dari sohoque ..Nama Afdlin Shauki Kembali Harum Selepas Balik Dari GazzaMy Profile

  7. wah, besarnya tapak kakiiii..
    Jom terjah post menarik dari titan ..Blog Popular di Kuala TerengganuMy Profile

  8. pantai-pantai di Terengganu memang cantik…terutamanya di Pulau Redang dan Pulau Perhentian…
    Jom terjah post menarik dari papa mifz ..Papamifz.com Kena Sound Oleh Blogger OtaiMy Profile

  9. Dah lama tak pergi pantai walaupun asal dari Pantai Timur…
    Jom terjah post menarik dari Elieza ..Blessings in disguise (dedicated to Mok and Ayoh).My Profile

  10. Wah cantik pemandangan pantai di Terengganu.
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Cerita berembun di Malam JumaatMy Profile

  11. nak mandi laut takut itam..hehehehe
    Jom terjah post menarik dari pipoq ..Apple iPad gadget impianMy Profile

  12. Gambar pertama nampak ada kelainan dan memukau. Selamat bercuti Kak Jie
    Jom terjah post menarik dari Arrazi ..Usia Muda Amal BanyakMy Profile

  13. ombak jahat.. hewhew

    lamanye xberjalan makan angin hujung2 tahun ni…
    Jom terjah post menarik dari fariq ..Highlight – Leeds United v Chelsea FCMy Profile

  14. Moga ceria dan happy sokmo =)

    Ni pantai mana ni kak jie?
    Jom terjah post menarik dari hafizmd ..Pembelian Online:Kedekut atau Takut?My Profile

  15. best rasa nak pg lagi ..hik2
    Jom terjah post menarik dari puanbee ..Aku dan UTC Kuala Lumpur (Puduraya)My Profile

  16. musim ombak kuat ni kan kan kan..
    nak mandi pun agak ngeri….
    hehehe

    psst: ada collect penyu telo tak?

    hehehe
    Jom terjah post menarik dari maza ..Maza Memberhentikan Keretapi di Stesen Keretapi Kuala Lumpur dengan TanganMy Profile

  17. bestnyaa.. dah lama tak pegi pantai..
    Jom terjah post menarik dari Anarm ..Tukar Modem Baru StreamyxMy Profile

  18. Cantik gambar first tu