Tuan Umai Dah Mai

Screenshot_4

Tak sangka la pula tuan umai dah jumpa entri pasal umai dia kat blog ni. Siap perbaiki rasa sambal atas komen dari pelanggan. Ini baru penjual yang mementingkan kepuasan pelanggan.

Kisah sebelumnya kena baca di entri ni – Rezeki Instagram Obor-obor Sarawak Sedap

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Sangat profesional, belau langsung menanggapi kritikan pelanggan. Semoga makin banyak yang beli di sana
    Jom terjah post menarik dari Toni ..Cara Menghemat Air Bersih Untuk Mencuci PiringMy Profile

  2. Lepas nie semakin “kick” lah rasa umai tuan umai tu hasil respond dari pelanggan dia.
    Jom terjah post menarik dari Ezlaila ..10 Strategi Tak Terkalah Untuk Berhenti MerokokMy Profile

  3. sedap ni, dah lama tak makan. saya pernah makan time pegi sarawak dulu2, belas2 tahun dulu. skrg nak cari tak tahu katne
    Jom terjah post menarik dari Raihanah Ahmad ..Buffet Ramadhan Hotel IstanaMy Profile

  4. Tak apalah kalau ia menambahkan kesedapan. 🙂
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Sabtu day hari operasi membersih sempena RayaMy Profile

  5. canggih kan. Nak tahu apa kata pelanggan tentang blog kita.. Cari je di internet.

    Pengeluar umai ni pun patut di puji.

    Ambil tahu untuk penambahbaikan
    Jom terjah post menarik dari Mazni Azmi ..Cara Pakai Tudung Labuh 8 Cara Penjagaan Agar Tahan LamaMy Profile

  6. Assalamualaikum,
    Jarang jumpa orang malaysia yang terima teguran secara positif…tahniah!
    Mmmmmm belum ada peluang untuk rasa pengalaman makan makanan excotic macam ni….
    Jom terjah post menarik dari Anyss ..Mama Ni Kedekutlah!My Profile

  7. umang ai…hehe.. macam sedap tapi bunye obor2 tu seram jugak kalau salah buat..
    Jom terjah post menarik dari Filem Wayang Terkini ..Adnan Sempit SawadikapMy Profile

  8. huhu..bgus tuan umai tu.. siap perbaikinya lg..
    Jom terjah post menarik dari jiesusanos ..Senjata Yang Diperkatakan, Menambak MH 17My Profile

  9. Sedap nie makanan umai… perghhh..
    Jom terjah post menarik dari awgmursyidin ..Game Review: Madden 25My Profile

  10. hoho..

    baguslah tu. Bukan senang tu nak orang terima pendapat kita.
    Jom terjah post menarik dari titan ..Aishah Radhiah Beauty & Spa – Spa KHAS untuk MuslimahMy Profile

  11. terbaik! bila tuan umai sendiri yg turun padang, insyaAllah pasti lebih dekat dan menjadi perniagaannya!
    Jom terjah post menarik dari hafizmd ..Buffet Ramadhan Casa Ombak – This Is Something Different!My Profile